Medina - Kenya


9 februari 2012

Igår var en bra dag, mysig. Idag är jag trött och arg. Vissa människor är ju bara så löjliga och överdrivna. Jag orkar inte.

Nu hänger jag iallafall hos ludde, fast den sociala människan spelar bara datorspel.....


7 februari 2012

Har inte orkat uppdatera och gör inte det nu heller. Men jag lever i alla fall


Woo

Är typ glad? Fast får jag det? Klart jag får? Eller?


6 februari 2012

Godmorgon!
Har geografi nu, sitter och "pluggar" på provet som vi ska ha på onsdag. Går inte så bra dock för jag orkar inte.
Fick reda på vart jag ska åka på utlandspraktik v.12. Hade hoppats på USA, men fanns bara 2 platser så det blir Tyskland istället. Men det kommer säkert vara skoj det också :)


Musik

Ansiktet - Äckligt


Dixie Chicks - Travelin' Soldier


Dixie Chicks - Not ready to make nice

5 februari 2012

5 februari, det är sjukt.. jag vet att jag har sagt det så många gånger förr men tiden går så jävla fort! Söndag, det som står på agendan (cool jag är) är tvättning (vuxenpoäng), dusch (jag vet, jag är fräsch) och resa till Båstad (woopwoop, ellooor). Denna veckan bjuder säkert på värsta höjdpunkterna :P:P:P:P PUSS

4 februari 2012

Dagen spenderas på båtmässan


Trött


3 februari 2012

Balklänning och studentmössa beställd. Det börjar närma sig nu. 4 månader och några dagar. Känns bra. Jag är trött. Jag vill sova. Ska ha skola.


ttesa och angerlo

Natalie, du sa att du inte var min kusin efter den förra videon, vad säger du nu då? :P
Efter en jobbig dag behöver jag skratta. Inte varit så mycket skratt idag men vissa människor gör mig så sjukt glad, så jag blir liksom tvungen att skratta!

2 februari 2012

Godmorgon!
Klockan 07.00 igår svensk tid krockade en bil med en lastbil någonstans i Thailand. I bilen satt en thailändsk chaufför och 4 ungdomar från Varberg, 20-22 år. Alla 5 dog.

Att något sånt här händer är så sjukt orättvist. Jag "kände" en av killarna som omkom, men jag kände framförallt hans lillasyster. Detta är så sjukt att jag inte vet vad jag ska skriva!

Tänker på de drabbade och deras familjer <3


Trailer

Tjotjoooo
Här kommer den utlovade videon från inatt hehe. Jag och Angelica ser det här som en liten trailer för kommande videobloggar. Och jag vet, vi är inte inte normala!

Jadu..

Jag har precis insett att jag är väldigt konstig, att jag är konstig har jag vetat länge men jag är verkligen riktigt riktigt konstig :D men jag vet att ni gillar det hehehehehe. And i love u, eller? ;)

Truuuuumvirveeeeeeeeeeeeeeeel ;) wihoooooo


1 februari 2012

Börjar min första lektion för idag om en kvart. Hade ingen tyskiityska.

Trött som fan, sov hos angie inatt igen och vi båda somnade helt random med gårdagens kläder. Fast innan vi somna fixade vi en retard film som kommer upp senare haha!


RSS 2.0