Mumma

foto0348 (MMS)

Mumma


Tröttiis

Jag är sjukt jävla fucking dö trött. åphhåhåoht. Jag orkar egentligen inte någonting, nu tänker ni säkert: men vad fan gnäller hon för, gå och lägg dig. Men jag känner mig så osocial när jag går och lägger mig så här tidigt. Vi ska nog faktiskt se skräckfilm ikväll också, The haunting in Connecticut. Detta beror ju dock på om filmen hinner laddas ner till senare ikväll, hoppas.

Glass sugen

Hallojaa. Sitter nere vis skolans kära biljardbord med Ellinor som pluggar. Jag pluggar dock inte, har inget att plugga helt enkelt. Jag är så bra! hihi.
Allt är bra med mig förutom att jag är enormt sugen på glass! Problemet är bara att jag inte orkar gå upp och hämta min plånbok, men det tror jag faktiskt att jag ska göra ändå haha!!

26 maj

Sitter på religions lektionen nu, och nej, jag är inte så busig som bloggar på lektionen eftersom jag är klar med uppgiften som ska in halv 3. Idag är det hyfsat bra väder, dock lite kallt i vinden. Men jag är grymt sugen på att sticka ner till stranden och bada sen, ska jag, eller ska jag inte?
Igår såg vi som sagt på The human centipede, och det var sjukt ÄCKLIG, men ändå helt okej bra:) Jag tycker att ni ska kolla på den, fast ni får inte tycka att det är så obehagligt med människor som sitter ihop och grejjer haha, ni får heller inte vara känsliga för blod och operationer! Inte som jag helt enkelt.
Ska ha engelska sen, tror att det kommer bli min tur att ha nationellt muntligt prov, nervöst, men ändå skönt att få det gjort!
Pusshaj!

Sitter i matsalen nu med ett gäng och kol...

Sitter i matsalen nu med ett gäng och kollar på film, the human centipede. Den handlar om en man som opereras ihop människor. Minst sagt riktigt äckligt. Det är knappt så att jag klarar av det. Men jag försöker att bita ihop


Rise against - Hero of war

Jag har helt fastnat för denna låten, jag kan knappt sluta lyssna på den. Folk fattar inte hur jag inte kan tröttna haha. Men den är ju så bra!
Nu sitter jag och Ellinor aka. Finnen nere i matsalen där hon pluggar psykologi och jag sitter mittemot med datorn och nördar mig, men jag har iallafall pluggat lite datakunskap så jag är ju SÅ duktig. hihi.
Jag kan inte fatta att det snart är sommarlov, jag längtar så jävla mycket och jag tror att jag har skrivit om lovet i varenda inlägg nu ett taq, men ni får ta och handskas med detta och inte tröttna på mig.
Nu ska jag sjunga vidare, jag vet att jag inte berättade att jag satt och sjung, men det gjorde jag. tills ni tog min uppmärksamhet.
Du ser på mig på ett sätt som du kanske tycker är ett bra sätt, men jag vill att du ska se på mig på samma sätt som jag ser på dig. <3

25 maj

Snart sommarlov hörrni och utanför mitt fönster regnar det lite och det blåser typ storm :S. Det som har varit så underbart varmt, vädret har bara slått om, jag som var grymt sugen på att ta mit första dopp i havet idag, eller vad säger ni? Har ni badat än?
Tisdagar är så jobbiga. Vi har engelska på morgonen sen så har vi hälsotimme, som ingen går på ändå så nu har jag rast till halv två. kul? NEJ. skönt? GANSKA.

Dagens att göra:

  • Skola (inte mkt kvar nu)
  • Plugga datakunskap
  • Sola
  • Datanörda (kanske)
  • Äta, hihi
  • Sola lite till. Prata med mina internatbuddies.
  • Kvällsfika
  • STÄDA!!!!!!

Tänk så säger jag något skämmigt i sömnen ...

Tänk så säger jag något skämmigt i sömnen :o haha


Sitter på getterön i klubbhuset med 4 gl...

Sitter på getterön i klubbhuset med 4 glada pojkar.. Och joel haha. Vi har precis satt in en fin kladdkaka. Vi hade bara en stor form så den delade vi genom att bygga ett berg med corn flakes. Ser ganska kul ut. Ser om jag kan ta kort på det senare. Pusshaj


Sötis

Sötis


Fan. Glömt kameran hemma. Fan

Fan. Glömt kameran hemma. Fan


Hallå sötisar, vad har ni för er? Själ...

Hallå sötisar, vad har ni för er? Själv ska jag ta min kos och cykla ut till getterön för att hålla läger med min kollega joel haha. Ska bli spännade. Vi hoppas på vind men inte för mycket och ingen åska som dom så på vädret igår, det pallar jag inte. Jag har kameran med mig så ni får, om jag kommer ihåg att ta några bilder, se korten på bloggen imorgon när jag kommer till båstad. Nu blir jag snart sen till mitt egna läger. Pusshaj!


Hmm

Har ni glömt hur man gör när man ställer frågor till mig? Man kan självklart kommentera vilket inlägg som helst med en fråga men man kan också skriva in sin fråga <---- där till vänstra menyn. Jag svarar på era frågor i ett inlägg i bloggen. :)

Jag har fått fina skor av min mamma som är...

foto0343 (MMS)

Jag har fått fina skor av min mamma som är köpta på laredoute.se. :) jag ursäktar dom dåliga mobilbilderna men jag har glömt sladden till min kamera i båstad.


Ute på morgonpromenad med sötisen. Vaknade...

foto0342 (MMS)

Ute på morgonpromenad med sötisen. Vaknade typ precis av att pappa ringde och sa att jag har klipptid kvart i 12. Det ska bli spännade, tror att jag bara ska klippa typ topparna. Efter klippningen får jag se vad som händer men det blir antagligen getterön och båten nu när alla jobbar och går i skolan. Hoppas min klass gör bra ifrån sig på nationella idag. Lycka till. Pusshaj


Sötaste Herkules är hemma, saknat honom my...

foto0341 (MMS)

Sötaste Herkules är hemma, saknat honom mycket!!


Hem ljuva hem

foto0340 (MMS)

Hem ljuva hem


Betyder detta att sommaren är på väg. Vädr...

foto0338 (MMS)

Betyder detta att sommaren är på väg. Vädret ute har varit helt fantastiskt några dagar nu. Igår satt vi ute från klockan två till typ tio. Helt underbart. Idag är det till och med ännu varmare, hur skönt är inte det? Jag sitter på tåget på väg hem nu. Väl hemma ska jag ta cykel till getterön där jag ska spendera resten av dagen genom att fixa lite med min båt och sen ut på havet, helt underbart. Nu ska jag fortsätta att njuta av musiken som ljuder i mina öron. :)


20 maj

Hej allihopa. Gissa vad jag gör? Precis, jag ligger i sängen som vanligt xD. Jag hade ställt klockan på elva idag (jag är ju ledig) men trots det så vaknade jag klockan tio helt klarvaken, så jag har legat här i sängen sen dess, eller jag har faktiskt gått upp och klätt på mig. Nu väntar jag bara på att tvåorna ska gå ner och äta lunch så att jag kan äta med dom. Sen så får jag se om jag väntar på min klass eller om jag åker hem med en gång, men jag vill ju faktiskt veta vilka som vinner veckan, det har ju varit en tävling under tiden som dom har varit ute och rännt.
Pusshaaj! ;)

Sitter på tåget mot malmö köpenhamn, j...

Sitter på tåget mot malmö köpenhamn, jag ska alltså till båstad trots att jag är ledig hela veckan när min klass är ute och tältar och sådant. På internatet kommer vi bara att vara 4 stycken och vi fyra har nationellt matte b prov imorgon och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra, jag vill inte ha något annat än Mvg i matte b. Nu tjatar jag nog för mycket om matte men skit samma. När jag kommer till skolan ska jag ta en dusch och sen umgås med Ellinor, vi får väl se om vi får med de andra två på något skoj. Men något som är säkert är att vi måste plugga... Wait for it... Matte.


Jag är jättetrött. Har inte varit så h...

Jag är jättetrött. Har inte varit så här trött på länge faktiskt. Vid tre kommer pappa och hämtar oss, hoppas att han har godis med sig. Haha. När jag kommer hem ska jag krama mamma lite sen ska jag nog leka med saknade emma!! :-). Förutom att jag är trött så mår jag väl helt okej, har inte haft några större pollenbesvär och det är nice ;). JAG VILL HEM NU. Jag orkar inte mer. Vi ska städa klockan ett till två sen är det avsluting en stund sen ska jag hem jaho ! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


Eftermiddagen har spenderats på havet i e...

Eftermiddagen har spenderats på havet i en motorbåt. Vi drog ut ca 40 personer i kanoter, det var mycket mysigt måste jag säga. Men blött också. Nu ska vi nog ut och njuta av vår sista kväll här


Har precis käkat mat, inte jätte gott. N...

Har precis käkat mat, inte jätte gott. Nu ligger jag istället i sängen och åter chips, betydligt godare. Har seglat utan vind under förmiddagen. Har inte gått så jätte bra men det har varit skoj;). Saknar er!


Just nu ligger jag i full seglingsmunderin...

Just nu ligger jag i full seglingsmundering i sängen. Ska alltså ut och segla om tjugo minuter. Typ ingen vind och duggregn. Nu orkar jag inte skriva längre.


Solen skiner utanför och jag sitter inne o...

Solen skiner utanför och jag sitter inne och håller på att somna


Nu har sitter jag på en grymt tråkig fö...

Nu har sitter jag på en grymt tråkig föreläsning om hur en barn idrott ska vara. Grymt uttråkad. När jag tittar ut genom fönstret ser jag några helt stillastående båtar, det finns alltså ingen vind. Blir inte lätt för oss att gå ut och segla sen.... Jag är jätte trött också, jag vill faktiskt bara hem. Jag orkar inte med det här egentligen men vad gör man inte för att tjäna mer pengar i sommar. Nu ska jag väl ta och lyssna istället för att blogga


Godmorgon godmorgon godmorgon godmorgon go...

Godmorgon godmorgon godmorgon godmorgon god... Nej men nu har jag vaknat och ätit frukost. Om tjugo minuter ska halva gänget och och segla och halva ska stanna här och ha teori. Jag ska ha teori nu på förmiddagen. Kanske inte är det roligaste men det är lärorikt, förhoppningsvis. Det gick bättre än vad jag trodde att sova här. Gillar inte att gå upp så tidigt när antagligen alla jag känner ligger och göttar sig i deras sängar där hemma. Nu ska jag börja förbereda mig för att gå ut. Ha det bra gott folk. Pusshaj!


Nu ligger jag i sängen som jag ska sova i...

Nu ligger jag i sängen som jag ska sova i, i tre nätter. Sängen är cirka en halv meter bred och det är kallt i rummet. Idag har vi mest haft presentationer om oss själva, tråkigt att lyssna på vissa men roligare att lyssna på andra. Imorgon är det segling och teori på schemat. Ska väl bli spännande tror jag. Är jätte trött nu ska ni veta och jag skulle faktiskt hellre vara hemma och sova i min mjuka härliga säng. Men nejdå jag är fast i en skog som antagligen kommer att se till att mina ögon svullnar upp till imorgon. Kul eller hur? Här på kursen finns allt möjligt folk, men jag har än så länge inte uppmärksammat någon speciellt snygg kille, jag kanske kan få upp ögonen för någon under helgens gång. HAHAHA. Nu ska jag snart sova tror jag, vill sova ska sova. Vill sova. Godnatt<3


13 maj

Känns ju helt underbart att vara vaken så här tidigt, vaknade 6.30, när alla man är ledig från skolan. om en kvart blir jag hämtad. Jag ska åka på kurs över långhelgen, vilket betyder att jag ska gå upp vid åtta varje dag, det är inte okej. Jag skulle behöva den här ledigheten, jag skulle behöva sova ut, behöva sluta tänka ett tag. Jag hoppas iallafall på en rolig helg, med skoj segling och mycket skratt, men vi får väl se. Jag ska försöka uppdatera er med mobilen när jag har tid.
Pusshaj

12 maj

Tiden går så helvetes fort och jag hinner inte med. Igår var det bara en månad kvar till sommarlovet och det är ju toppen. Idag är det bara en månad kvar tills min kusin Natalie fyller 18 år, och det är ju också toppen. Däremot så suger vädret just nu och då är man ju inte ett dugg taggad för allt som snart kommer att ske.
LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!

10 maj

Idag är jag 17 år och två månader, tänk vad skumt det skulle vara om vi skulle fira varenda månad sådär, det gör man ju typ med bebisar, hålla koll på hur många månader och so on. Palla.

Nu sitter jag här nere vid skolan biljardbord. Otto sitter bredvid mig och försöker räkna matte eftersom som har nationella imorgon, men till döma på hans hummande verkar det inte gå så jätte bra. Själv har man då sovmorgon imorgon eftersom jag redan har läst klart matte A. Fast nästa tisdag är det min tur att plågas med nationellt prov i matte B.

Pusshaj.

Trevlig kväll

När jag kom till Båstad stack jag och nåra till ner till en typ park här i Båstad och satte oss och rökte vattenpipa, det var trevligt måste jag säga och det bör göras om. Vi satt där i en och en halv timme kanske, men till sist blev det riktigt kallt så vi drog tillbaka till skolan. Jag och Ellinor gick och köpte mat och nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag ska ta och stänga ner datan och sova. Jag har prov i morgon och jag har inte pluggat ett piss och kommer inte att göra det heller, jag orkar helt enkelt inte. Tror faktiskt att det kan gå bra i alla fall, sådan är jag ;) haha.
Ska nog checka runt lite till på internet innan jag har gjort mitt för idag sen ska jag ha min skönhetssömn och kanske drömma om dig!

9 maj

Jag ligger fortfarande i sängen och vill egentligen sova mer, men det är för ljust för det. Så jag ligger bara hör med datorn i knät. Idag är det, som säkert alla vet, sönda. Vilket för mig betyder tillbaka-till-bååstad-dag. Inte jätte kul men denna gången blir det ju bara till på onsdag. Efter att jag har haft utvecklingsamtal på onsdag åker jag och mamma hem hit till Varberg och sen på torsdag åker jag till Ljungskile för att gå instruktörsutbildning (till seglarsskolan). Kan ju bli spännande men kan också bli otroligt tråkigt.
Pusshaj

Hm

Nu är frågan om jag ska fortsätta sitta i soffan och lata mig eller om jag ska flytta över till sängen och sova ? Hmm

Tråk

Idag har jag bara legat i soffan och kommer antagligen att fortsätta med det om det inte sker något oväntat. Allra helst hade jag velat att DU, skulle höra av dig och fråga om vi kunde hitta på något. Men det är väl förstås att hoppas för mycket.
Nu ska jag fortsätta att gosa med soffan. Pusshaj

8 maj

Om en månad och 3 dagar slutar jag ettan på Båstad Privata Gymnasium. Året har gått sjukt fort, jag förstår knappt att det snart är slut. I augusti börjar jag tvåan som jag tror kommer bli betydligt tuffare än ettan, men det är väl så det ska vara. Under tvåan ska vi, i grupper, starta och driva olika företag, det kan bli spännande och roligt men det kan också bli så sjukt stressigt och jobbigt, jag hoppas på det förstnämda.
När jag tittar ut genom fönstret ser det absolut inte ut som om det snart är sommarlov, det är trist och säkert svin kallt ute. Jag skulle vilja sätta mig ute på balkongen med typ en bok och sola, men går det? Nej!
Jag vill också ut till Getterön och fixa i ordning min båt så att den kan skutta i vattnet snart så att jag kan ut och segla med alla mina underbara vänner, men det får vänta tills imorgon, om det då är bättre väder då.
Pusshaj

Är ute på getterön på kurs. Helt underbart...

foto0333 (MMS)

Är ute på getterön på kurs. Helt underbart väder och vill bara ut och segla


RSS 2.0