.

I came apart inside a world,
Made of angry people.
I found a boy,
Who had a dream of making everyone smile.
He was sunshine.
I fell over,
My feet like bricks underwater.

How am I supposed to tell you how I feel?
I need oxygen.

Oh baby, if I was your lady,
I would make you happy.
I'm never gonna leave, never gonna leave.
Oh baby, I will be your lady.
I am going crazy for you.

Det är så svårt


Jaques Delille sa :

Ödet ger oss släktigar, men våra vänner väljer vi själva.


Alla väljer fel en gång
Alla blir sårade en gång
Alla brister ut i gråt en gång
Alla känner sig ensam en gång
Det är inget fel med detta men det tycks hända mig mer än en gång

Idag va den efterlängtade(eller inte) skolan tillbaks. men det var ganska så soft ändå vi slutade 13.40 istället för 15.00 eftersom vi inte hade någon so (jippie) efter skolan stack jag hem va hemma ett tag sen kom janice (tack) när hon skulle på karate kl 6 satt jag vid datan och sen kom emma vid kvart över 7 eller nåt, alltid lika roligt. sen hon gick har jag bara suttit vid datan och kollat på one tree hill asbra ! . nu ska jag nog stänga ner datan och sova! soft dag i skolan imorgon, friluftsdag och ska åka skridskor, hahha kan nog känna mig lite duktig imorgon efter som dom flesta som ska med aldrig stått på några :P haha .

Puss o Godnatt beeebisar !

jadu!

Vissa vill spola tillbaka tiden medans andra vill framåt i tiden.
men jag undrar ? Varför inte bara leva i nuet !? Det du gör kommer aldrig att försvinna, du kan försöka glömma men det kommer någon dag att komma tillbaka till dig! så ansträng dig inte för att glömma dåliga tider för det kommer nya , jag lovar ! Ta dagen som den kommer och lev den fullt ut !

Life goes on ...
... even if we want it or not

pussokram








tralala

lalaalalalala.

just nu sitter jag i soffan och tittar på room raiders. :) bra faktiskt.
idag har jag inte gjort mkt. bara lagat mat åt min kära bror mikael. potatismos och pannbiff. mums. det enda han gjorde när han kom hem var att äta sen stack han ut nånstans .. han e tråkig haha . det blir tv idag bara. imorgon ska jag träna :) jobbigt men nyttigt .jaja.

hejdåå Puss

Wooppsan

jag har inte skrivit blogg på ett tag men som jag har sagt innan så är jag rätt upptagen med skolan och sånt. men nu är det lov och det är dunder skönt!!!

Alla <3 dag! är det idag och det kan ju vara trevligt! egentligen skulle jag på läger idag men det blev inget eftersom det va för lite anmälda bajs på er! jag som var så taggad på läger. Ajja det blir städning med mamma idag istället! älskar dig mamma!.

ajja kanske skriverr senare.
Pussssssssssss

HAHAHHAHA ..

..  jag dör av garv !! kollade lite på foton innan och hittade några riktigt gamla typ kanske 8 år gamla på mig och min kusin natalie (http://nattuzz.blogg.se) vi var visst riktiga modeller när vi var små undra när det försvann haha :P riktigt vackra var vi .. låg på golvet och posa och allt hahah :P

Pussss! <3

jag hatar ..

.. sjukhus. Idag har jag spenderat 4 timmar på akuten och vad har det gett mig ? vad tror ni ? .. ABSOLUT INGENTING... jo jag fick åka rullstol till röntgen. nu kanske dom flesta undrar varför jag var på sjukhuset, jag ska berätta. på gympan hoppade vi trampets(?) efter sista hoppet kunde jag inte röra mitt knä. ni skulle känna smärtan det gjorde fruktanvärt ont. skolsköterskan tvingar mig att åka till akuten. och där sitter jag, går lite hit och lite dit. efter ca 4 timmar är jag på väg hem. utan värk men ändå. nu har jag ont igen . ajg tycker så synd om mig själv haha

ajja puss på er

Bara för dig ..

.. Natalie. haha du krävde en uppdatering och här kom den. haha .. jag vet jag vet jag har varit dålig , nej väldigt dålig på att uppdatera min blogg men jag har helt enkelt inte hunnit. det har varit massa som kommit emellan men nu ska jag försöka ta tag i det här och skriva minst ett inlägg varje dag. sen få vi ju se om det blir så för ingenting är säkert haha,

är du nöjd Natalie ? haha

Pössisar <3

RSS 2.0