Skolan

Sitter på bussen till skolan. Har kommit fram till att det är mycket skönare att bara sätta sig på en buss än att först ta pendeltåget och sen tunnelbana där man får stå som packad sill, detta trots att jag hatar att åka buss!

Det går helt okej i skolan nu, har börjat hänga med lite nu och det känns grymt bra. Jag pluggar dock inte alls som jag ska. Måste!


Love

You gotta love life! Lite mer än hälften kvar av dagens seminarium! Sen måste jag plugga!!


Föreläsning

Sitter på en föreläsning om EU-rätt. Helt okej. Men skulle hellre sova :p


School

Plugga på universitetet är jobbigt. Men kul. Men jobbigt. Är så trött. Slutar om en timme. Vill sova


Fast

Hörde en låt som mina kusiner lyssnade på igår och nu är jag fast haha!
 
 

Uppsala

Sitter och väntar på tåget mot Upplands Väsby där jag ska byta och åka vidare mot Uppsala. Allt som allt tar resan 50 minuter och det är helt okej.

I uppsala ska jag ta det lugnt med släkten som varje söndag samlas hos min moster och äter. Jätteskönt att bara få ta det lugnt. Har med mig plugget men får se om det blir något gjort. Jag ska verkligen försöka. Annars får jag sätta mig med det när jag kommer hem till Solna igen!!

Saknar Emma, Angelica och Lollo sjukt mycket!! <3

Puss!


Godnatt

Att plugga har inte gått bra, men det har gått bra att laga mat och tvätta, en liten fördel haha. Imorgon ska jag ta med mig plugget till uppsala där jag ska mysa med släkten.

Igår var kul förresten, var ju på cocktailfesten. Billig dricka ledde till kanske lite för mycket dricka. men det var kul :)

Nu ska jag nog sova. Natti

Cocktail

Efter två föreläsningar var det bara till att åka hem och börja fixa sig. Bestämde mig typ för två timmar sedan att jag drar på cocktailfesten på universitetet iallafall. Hade hela tiden gått med inställningen om jag att jag inte skulle dig, men jag lät mig övertalas. Så snabb som jag är, sitter jag nu helt klar och väntar på att tiden ska gå. 16.47 tar jag pendeln in till T-centralen för att sen åka vidare till förfesten. Spännande. Vi hörs imorgon antar jag :P
 

HAHA dikter

Hittade dikter som jag skrev för typ 6 år sedan, lös och njut, eller skratta:

Den Här Dikten Handlar Om Dig
Om Dig Som Är 13 År
Om Dig Som I Skolan Bara Går
Om Dig Som Jag Ingen Vänskap Får
Om Dig Som I Mitt Hjärta Lämnar Djupa Sår
Om Dig Som Jag Trodde Var Min Vän
Men Det Var Bara En Lögn

Du, Säger Ibland Att Du Bara Vill Dö
Men Det Hoppas Jag Inte Att Du Gör
Du, Stå Inte I Kö För Att Få Komma Till Himlen
Säg Inte Att Det Är Just Det Du Gör
Du, Tänk På Det Roliga I Livet
Inte Bara På Det Tråkiga
Du, Jag Vill Bara Säga
Du Är Bra
Jag Älskar Dig

I Can See Butterflies
I Can See Daffodills
With The Sun In My Eyes
That The Hole In My Heart Fills


Jag Kan Inte Förklara Mina Tårar
Mitt Hjärta Dom Bara Sårar
Jag Har Ett Hjärta
Fyllt Med Smärta
Det Är Så Tungt Att Ingen Kan Bära
Inte Ens Du Min Kära
Smärtan Är Tack Vare Dig
Som Bara Lämnar Mig
Men Ändå
Jag Älskar Dig Så

POET TESSAN

12 september

Ledig imorgon och det är en underbar känsla. Men bara för att man är ledig från skolan betyder inte det att man kan ligga hemma och slappa. Jag har synundersökning vid 13 och innan det så måste jag inte till stan och fixa lite bankärenden, känner mig så vuxen, eller inte haha. Men det måste göras!

If i could i would
That's a sure thing
But I am here and you are there
Come here and i will assure you that
If i could i would

Godnatt

Nu antar jag att det blir att sova! Om jag kan somna. Råkade ju somna några timmar innan och det kanske inte var så jättebra. Men vet ni? Jag pluggade faktiskt, visst är jag grym? Sen om jag fick till rätt svar vet jag inte, men det kändes ganska bra. Men vi får väl se imorgon. Det bästa är att jag har lite sovmorgon imorgon, börjar klockan 11. Toppen!

Godnatt finisar!

Sängen!

Kom précis hem från skolan. Hade seminarie i 4 timmar (!). 8-12. Gick alltså upp kl. 6 imorse för att duscha och så! Riktigt jobbigt. Men ändå skönt på ett sätt, att jag är hemma såpass tidigt. Nu ska jag återhämta mig ett tag i sängen innan jag sätter igång med plugget inför morgondagens seminarie. Min rygg är död efter att ha burit runt på massa böcker, däribland den tyngste av dom alla, lagboken. Aj

Sthlm

Har nu bott i Stockholm en vecka "på riktigt". Fattar inte det riktigt och tror det kommer att ta ett tag till. Imorgon har jag mitt "på riktigt" första seminare. Och jag är inte jätteförberedd men jag tror ändå att det kommer att gå bra :).

Jag saknar mina vänner, och min mamma, finaste mamma! och saknar självklart pappa också. Och min bil, Poppe, underbaraste Poppe! :( Vet inte riktigt när jag kommer kunna ha tid att kunna åka hem till Varberg. Men hoppas iallafall att det inte dröjer enda fram till sommaren. Så länge klarar jag mig inte!

Och förresten, något som inte får hända håller på att hända...

Dirty

Sitter i världens skönaste fåtölj och tittar på Dirty Dancing men min fina vän Nadia som också har gått och blivit 08a. Känns bra att ha en kompis här måste jag säga haha ;) Nej nu ska jag fortsätta titta på filmen.

Jag bjuder på en bild, hoppas Nadia också bjuder på den haha

Plugg

Och jag kan lova att jag inte r så där glad som det ser ut som om jag är på bilden!

Okej...

. Jag är fast. Varför har jag inte tittat på Desperate Housewives tidigare? Varför ska jag börja kolla på det när jag inte ahr tid för serier. måste ju plugga som fan nu.. fan .. fan .. fan.. nu ska jag fortsätta kolla klart på avsnitt 7. Sen blir det pluggning och tvättning. Puss

Desperate Student

Sitter här med nya datorn och borde egentligen sitta med lagboken och allmän avtalsrätt istället. Men jag orkar verkligen inte. Har uppgifter som måste göras till måndag, tisdag och onsdag. Men för börja med några i taget och köra igång på riktigt imorgon. JAG LOVAR! 
 
Istället för att ägna mig åt att plugga har jag kollat första avsnittet av en serie som jag tidigare vägrat att kolla på. Men vad gör man inte för att slippa plugga? Serien är Desperate Housewives och första avsnittet var väl helt okej, får se om det blir bättre. Så det är vad jag ska göra nu, titta på avsnitt 2 haha! 
 

I'm back.. tror jag

Det var ett jävla tag sen men jag tänkte att jag kanske skulle försöka att börja blogga igen!
 
VAd har hänt sedan senast då? 
Det minns jag inte haha. men en sak minns jag och det är att jag har tagit studenten. jävligt skoj men samtidigt lite tråkigt. att jag tog studenten innebar ju också att jag flyttade ifrån Båstad. Just nu sitter jag faktikt i Solna, Stockholm. Detta för att jag har börjat plugga juridik här på Stockholms universitet. spännande va? Jag trodde aldrig att jag skulle komma in. men så blev det till sist efter en lång sommar med massa olika besked men jag hamnade slutligen i stockholm som sagt. 
 
detta inlägg blev väldigt flummigt märker jag men vad fan. har en ny dator och är inte riktigt inne i grejen än.. men det kommer. 
 
puss så länge

RSS 2.0