Somnade till vänner igår och vaknade 100 g...

img_0618 (MMS)

Somnade till vänner igår och vaknade 100 gånger av angelicas alarm. Första gången vaknade vi båda helt vettskrämda av att vi inte fattade vad ljudet kom från. Vi fick leta efter hennes mobil som låg under sängen. Lyckat ;)  Nu har jag haft två lektioner och ska snart ta mig till tågstationen för att ha körlektion. Wiie, snart körkort hoppas jag :D


SMS-inlägg

img_2807 (MMS)


Sleepover med världens bästa Angelica med ...

Sleepover med världens bästa Angelica med film, chips och cola. Fast chipsen är slut och jag har ont i huvudet. Puss hej och sånt


30 Januari 2012

Tiden går så otroligt fort så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag hinner inte med det som jag vill hinna med. Snart är det dags för utlandspraktik, bal och student! Ångest!? Men det är ändå som ett ljus i slutet av tunneln som uppenbarar sig. När jag har tagit studenten har jag tagit ett stort kliv ut i vuxenvärlden. Jag har ganska klart för mig vad jag vill göra till hösten , men det svåra är att ta sig dit och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra i slutändan. Just nu ska jag bara fokusera på det som är och ingenting annat.

2 bilder från igår

- jag och Emil <3
- Emil och Otto <3


25 januari 2012

Godmorgon!
Känns som världens jobbigaste morgon, jag orkar inte. Har så jävla mycket att göra som jag bara har skjutit upp. Detta har lett till att jag har haft konstant huvudvärk i typ en vecka nu. Bra va?
Igår hände det iallafall något som fick mig att bli jävligt glad .. För stunden iallafall. Men nu när allt känns som jobbigast ska jag bara tänka på att det händer något stort inom en månad och det är dunder! Så sjukt taggad. :)


Körlektion

Sitter på stationen i Båstad för att ta mig till Varberg för körlektion, vill fan ha det där jävla körkortet någon gång xD
Det är en aaaaning kallt måste jag säga ..


-

Hoppas på en bättre dag imorgon! Vi hööörs. "Godnattens sa musens i hattens" - Citat av min underbara kusin Natalie efter en utekväll :P

23 januari 2012

Har varit en ganska jobbig dag i skolan. Mycket plugg och privata grejer som händer nu alltså. Skönt att jag har många som stöttar mig! Bloggar mer senare.

Sayingimages.com


Mot Båstad

Om 5 minuter tar jag tåget till Båstad för att ladda upp inför ännu en vecka med massor av plugg! Har även inbokade körlektioner och taggar för studentfesten på onsdag :)


-


22 januari 2012

Nu har moster åkt hem. Nu ligger jag i soffan och tittar på paradise hotel Norge :p hehe. Har sjukt ont i huvudet och är galet trött!


.

Bilden kom inte med i förra inlägget


Första snön


Wiie


21 januari 2012

Ska snart ner på stan med mamma, moster och mosters kompisar. Dom väckte mig för en timme sedan och hade så bråttom, och nu ligger jag och väntar på dom bär din ränner runt och inte alls är klara. Typiskt :p efter en stund på stan blir det att åka till Emma och äta lite tårta och sånt. Hon fyller nämligen 19 år imorgon. Och på tal om fylla år så fyller världens bästa roomie år idag! Grattis Medina <3


Pluggar

Känner mig duktig som sitter och pluggar. Fast borde jag det? :p pluggat typ max en halvtimme på ett arbete som ska in om 3 timmar. Kanske ska nämna att jag haft typ 2 månader på mig också :p och att jag sitter och bloggar just nu .. Äh klart jag är duktig. ;)


Muums


Hem snart

Sitter på tågstationen i Båstad och väntar på tåget som kommer snart. Ska hem till Varberg, skönt! Men det blir mycket plugg, det är ju lite jobbigt men så är det bara.


Mongo

WIWIWIWIWWAWAWAIWIWIW är på sjukt humör HEJDÅÅÅ

True


20 januari 2012

Önskar att jag vaknar en dag och att allt är perfekt. Önskar att den dagen var idag.


RSS 2.0