Timbuktu

Timbuktu - ett brev
Timbuktu - det löser sig
Timbuktu - the botten is nådd

Jag älskar Timbuktus låtar, han är så sköön och hans texter är grymma! Man blir lite berörd faktiskt.

Okej

NU SKA JAG SOVA !! LOVAR !

Imagine . Avril Lavigne (John Lennon)


GodNatt


Ny design!

Som ni ser har jag skaffat ny design. Tack kusin som tog dig tid för att fixa detta åt mig <3 Älskar dig, du är underbar och som du sa, det känns som om vi är systrar! Önskar att det var så! Kan inte tänka mig en bättre storasyster än dig!
Puss<3

be gentle

Trött

När jag slutade skolan 15.30 la jag mig i sängen för att försöka sova .. men det gick ju inte så bra som ni kanske märker. Om en halvtimme är det middag, är inte speciellt hungrig men får väl försöka äta något iallafall.
Imorgon åker jag hem till Varberg, ska bli jätte skönt, först ska jag hem till Emma sen ska vi gå på musikal. Varje år sätter den största gymnasieskolan i varberg upp en musikal, i år är det Hair och det ska bli jätte kul att se. Nadia gumman är med <3
Puss

walking in memphis

28 Januari

Jag fantiserar mig  bort
Bort till en plats där alla är lyckliga
Till en plats där tårar och hat inte existerar
Finns det någon sådan plats?
Om det fanns, skulle de som bodde där förstå att de hade det så bra?
Eller måste man någon gång ha varit olycklig för att kunna vara lycklig?
Måste man någon gång varit hatad för att känna sig älskad?
Måste man ha haft det dåligt för att veta att man har det bra?
Det är tyst och stilla, det är morgon!


Jag vill dissa vintern! Jag vill dissa snön! Jag vill ha vår nu! Varför förstår inte snön och vintern att alla är så trött på det hör nu! Igår var det världens snöstorm, jag som hade hoppats på att snön skulle försvinna snart! Men nej, det verkar inte så ! Skulle inte den där jävla växthuseffekten göra det varmare? ...

GODMORGON!


Godmorgon!

Varför är sängen alltid så skön på morgonen? fråga av Louise idag vid frukosten.
Men visst är det så, sängen är alltid skönast precis när man ska gå upp, detta gäller inte bara sängen utan det brukar också vara så att soffan alltid är skönast när man ska upp för att göra något annat. Varför? Är det bara för att man inte orkar gå upp, är det bara för att man önskar att man hade kunnat vara kvar, ja det tror jag iallafall!
Klockan är snart 9 och jag börjar om en kvart, ska då hålla redovisning/föredrag om filmen Ondskan, jag vill inte. Jag hatar att stå framför klassen, inte för att jag tycker att det är pinsamt att prata med dom men det som gör att jag hatare så mycket är att jag känner mig så löjlig, det jag säger låter så löjligt! Sen att jag står och skakar som om jag får en elchock gör ju inte saken bättre!!
Vad tycker ni om att stå framför en hel klass eller bara en stor grupp och prata?

Godmorgon!

Ett tag sen!

Ja, det var ett tag sen och jag tänker inte, som så många gånger förr, lova att jag ska försöka bättre mig. Jag har kommit fram till att det känns som man har värsta ansvaret när man har en blogg, man känner fan jag har inte bloggat idag, kommer förlora läsare, när jag skapade bloggen var det ju inte för någon annan skull. Jag skapade den för att det var en kul grej och att det skulle vara kul att läsa när man blev lite äldre och det står jag fast vid. Jag tänker inte ta bort bloggen, absolut inte för jag vill skriva i den, men tänker inte bli besatt av den som många bloggare är idag. Det kommer hända att jag bloggar några gånger i veckan och lägger ut bilder då och då! Tro nu inte att jag inte bryr mig ett dugg om läsarantalet, för det är ju alltid kul att folk är intresserade av mitt liv, så fortsätt gärna att titta in då och då men förvänta er inte att det kommer att vara uppdaterat varje dag!
Puss<3

they dont care about us

Gratis Bio


Vi hade tråkigt , OKEJ?


GodNatt

Första kvällen som internet fungerar, det är ju ett framsteg om något ! Blev bara ett avsnitt av Paradise ikväll , är väldigt trött nu och det finns ju faktiskt en dag imorgon också!
Allt är väldigt långtråkigt just nu, det måste hända något. Känns som om det är samma visa dag in och dag ut, förutom att internet fungerar som det ska idag haha !
Måste påpeka att jag saknar min mamma väldigt mycket!! Min pappa också såklart <3

Hmm

Frågan är vad man ska göra fram tills att avsnitten av Paradise Hotel läggs upp på tv6.se/play kl 23. Jag har pluggat tyska så det kan jag ju inte göra och jag pallar inte nörda mer på facebook. får väl bli sims 3 då. JAG VET! KALLA MIG TÖNT, I COULDNT CARE LESS :):) haha
vill bara säga: det är så synd att du är så söt
och jag vet att jag är flummig !

Arg!

Blir så arg när internet ska cepe hela tiden, okej ska inte klaga för det har funkat när jag har behövt det idag. Men igår kunde jag inte ens säga godnatt till er läsare efter att jag hade geekat klart framför the sims!
Skoldagen idag slutade 14.20. Sedan dess har jag bara suttit här och .. ingenting. Har inte gjort någonting och vet inte vad jag ska göra heller. Eller om en timme ska jag käka och sedan plugga tyska. Men det är om en timme det !
Puss

im not a girl

Mycket tyder på att

ag är en väldigt snabb tjej, kanske inte när det gäller att springa men när det gäller annat då sätter jag fart! Sedan det senaste inlägget har jag hunnit noppa ögonbrynen, duscha, borsta tänderna, tvättat bort smink, tvättat bort smuts med ansiktsvatten, smörjt in ansiktet med ansiktskräm, letat efter kamera och hittat kamera har även tagit bilder och fixat till dessa. Hahah bara om ni ville veta menar jag.
Nu ska jag geeka The Sims 3

Usch!

Jag mår riktigt illa nu. Ingen skön känsla! Bilderna från igår kanske kommer någongång i framtiden. Emma skickade dom men dum som jag är så glömmer jag spara dom, eller jag trycker bort konversationen innan bilderna har hunnit sparas. Men ska försöka få tag på dom, om det inte blir ikväll blir det förmodligen imorgon, vi hoppas på det iallafall.
Jag orkar inte med skolan just nu. Idag har varit en jätte lång dag och jag orkar inte med fler sådana. Känns som om jag aldrig blir helt utvilad. Det spelar ingen roll hur länge jag än sover så är jag alltid lika trött. Någon som vet vad detta beror på. Känns bara som om jag mår allmänt dåligt just nu. Det är inget speciellt som har hänt men ändå tycks allt gå fel! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

Det är inte lätt

När det är svårt. Det enda som faktiskt gick bra igår, det var skidåkningen, haha. Jag ramlade inte en enda gång. Till min förtvivlan märkte jag efter några åk att batterierna i min kamera var slut, jag förstår inte hur för jag bytte ju bara för någon dag sen och har knappt använt den. Men som tur var hade Emma kamera. Vi bestämde att hon skulle skicka bilderna till mig senare på kvällen , men det gick inte så bra. När jag kommer till skolan upptäcker jag att internetet inte fungerar, jag blir förtvivlad och surar hela kvällen men inte hjälper det. Internet kommer inte tillbaka. Jag ska vara glad att det fungerar nu och hoppas på att det kommer fungera ikväll också så att jag kan få bilderna av Emma så att jag kan lägga ut dom här på bloggen. Nu ska jag platta håret.
Puss<3

sommaren är kort

GodNatt

Jag ska kolla klart på Robinson sen ska jag duscha och senare sova! Är sjuke trött och måste vila. Ska upp vid sju imorgon och det är helt galet. Men det är nog värt det. Jag ska ta mig till Vallåsen och åka skidor och det skulle man nog kunna filma och göra en storsäljare av! En komedi rättare sagt. Jag och Emma kommer nog skratta mer än vad vi kommer åka skidor, och det vi kommer att skratta åt är att jag ligger i snön och inte kan komma upp! hahah ! Skrattar bara jag tänker på det !
Konstigt ! Just nu går det inte att ladda upp bilder. Men ni saknar nog inte min Godnatt bild iaf :)
Godnatt !

:(

:( kunde inte blogga mer i går kväll för att internetet på skolan var helt inkompentent! Det cepade som fan och jag blev sjukt lack! Jag skojar inte när jag säger att jag var när på att kasta datan i golvet! Men det hade ju inte blivit så bra, då hade jag ju inte kunnat blogga idag istället!
Är hemma i Varberg nu! Kom hem för cirka en halvtimme sen, ska inte göra något speciellt fram tills typ kvat i sex då pappa kommer och hämtar mig! Vi ska hem till Emma och äta ! mysigt mysigt.
Puss <3

gone bad

Goder Morgon

i denna sal, Goder Morgon i denna sal ! hih.
Ligger bara och chillerillar nu, hade gärns sovit längre (som vanligt) men jag gick faktiskt upp tidigt idag för att äta frukost och jag tror att jag kommer att stödja det beslutet när jag inte är hungrig som en gris en timme innan lunch. are you with me? Vi börjar om 25 minuter, tills dess ska jag ha hunnit fixa håret, borsta tänderna och sminka mig. Tror ni att jag hinner? Det tror jag. Jag är en riktigt snabb tös när det gäller sådant! haha !
Puss och God Morgon!<3

i wanna take a ride on your disco stick

GodNatt

Ska försöka att ge er bättre uppdatering imorgon , fast det är svårt när det inte händer något här .. eller idag i matsalen hade vi allsång till bland annat den här låten :
Trevligt att veta ? eller hur ! ....

13 Januari

Det blev ingen större uppdatering igår och det kommer inte att bli det just nu heller. Har precis kollat på Paradise Hotel, lika spännande och bra som vanligt. Inget speciellt händer i skolan just nu, allt bara flyter på som det gjorde innan lovet och internatet är lika kaos. Trodde att det kanske skulle bli lite bättre efter lovet, men verkar inte som det ? Alla bara sitter på sina rum och när vi är nere och äter är det som värsta djungeln! Ska faktiskt gå ner och äta när som helst!
Puss<3

där sover lejonen

Crawl - Chris Brown


HEY HO

Har precis varit nere och ätit .. nu tänker jag bara vila .. är trött

Dagen Outfit

Tröja från ??
Jeans från Bikbok
Puss<3

Ser du ljuset

Fryser

Det är svinigt kallt i mitt rum, kanske inte är så konstigt eftersom elementet tydligen har varit avstängt i drygt tre veckor. Nu ligger jag i alla fall nedbäddad i sängen och ska försöka sova nu. Ska ju trots allt upp tidigt imorgon. Ska ställa klockan på 8.10, sen får vi se om jag orkar gå ner och äta frukost eller om jag sover en stund till.

301

Louise hjälpte till att få mig att samla mod, hon var till och med så snäll att hon följde med till statiol :) så här kommer det bilder :)
När man kommer in till skolan måste man ta sig upp för alla trappor för att ta sig till mitt rum på tredje våningen.
Rum 301, det är mitt rum det!
Här brukar jag så fint sitta och plugga "host"
Skor för alla tillfällen
Om jag hade varit hemma nu hade jag kunnat kolla på paradise hotel, nu får jag vänta tills klockan 23 imorgon kväll :(
Puss<3

how did i

Sorry

Jag sa ju att jag skulle ge er bilder på mitt rum här i Båstad. Men när jag väl skulle ta bilderna insåg jag att batterierna var slut. Jag gick för att köpa batterier och mat på Statiol, köpte mat men glömde battterierna. Och jag tycker att det är extremt skämmigt att gå tillbaka och köpa batterier, fast när jag tänker efter skulle det vara väldigt gott med choklad, men vi får se vad som händer.
Puss<3

yes i wanna do

Off to ... ?

Mitt hem ? Mitt andra hem ? Nej ingenting av dom alternativen, som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så är varberg mitt hem, mitt enda hem!
Om ca 50 minuter går tåget mot Båstad. Pappa ska köra mig till stationen så känner mig inte stressad någonstans. Har faktiskt redan packat allt .. förutom datorn dårå :) !
Har nu börjat använda mig av Bloglovin och det är väldigt smart vill jag lova !  Nu slipper jag gå in på varenda blogg som jag läser och se om dom har skrivit något nytt. Jag går bara in på bloglovin och där visas alla uppdaterade bloggar. Så följ mig på bloglovin ;)
Puss<3

having a good time

Två saker samtidigt

Gör jag just nu. Jag bloggar och jag lagar mat. Idag blire Pasta, Skinksnitzel och Bearneasesås (ursäkta den dåliga stavningen). Har fixat ID kort och varit en kortis på stan. Jag trodde att detta skulle bli en hektiskt dag, men det kanske det inte blir trots allt. Eller ska ju fortfarande packa och gå ner med massa saker i källaren och känner på mig att allt kommer att ske någon timme innan tåget går haha.
Nu måste jag forsätta att laga mat!
Puss<3

i'm burning

11 Januari

Det känns som om dagarna bara flyger i väg. Känns inte som om det var alls länge sen som det var jul och nyår. Tiden går fort när man har roligt. Nu har jag precis plattat håret, fast hade gärna sovit ett bra tag till. Mamma är i väg en liten stund och när hon kommer tillbaka ska vi dra oss mot polisen och sen typ in mot stan, tror jag :S? Idag måste det packas också. ÅH jag har ingen som helst lust att åka till Båstad och börja skolan imorgon! buhu

Puss<3

här kommer pippi långstrump

GodNatt

Imorgon ser ut att bli en fullspäckad dag. Jag ska gå till polisen och fixa pass/ID till Italien resan, packa till Båstad ... okej kommer inte på något mer, men det kommer , jag lovar. 19.21 eller 20.21 tar jag tåget ner till Båstad där jag kommer vara tvungen att packa upp och ställa iordning lite saker och bädda sängarna :) Jag ska försöka ge er bilder på mitt rum imorgon när allt i klart ! :D
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det förmodligen sängen

Dålig Uppdatering

Och det beror på att jag har flyttat hela helgen. Jag har slitit som ett djur, behövs nog ingen träning denna månaden haha. Sjuke ont i ryggen ska ni veta. Just nu sitter jag i soffan i lägenheten som vi i stort sätt flytta in i igår. Mamma sitter här också, och jag ska nog inte klaga över hur mycket jag har slitit för hon ha definitivt haft mest att göra och jag beundrar henne för att hon har klarat av det så bra som hon har gjort men just nu är hon jätte trött och har också ont i ryggen, säkert  mycket mer än vad jag har eftersom hon hade problem med ryggen redan innan flyttandet.
Imorgon åker jag till Båstad igen, det känns bra. Hade gärna haft lov längre men vad ska man göra. Någongång måste ju ett lov ta slut och nu råkar det bli på tisdag. Men det är snart lov igen och då åker jag och mamma och vilar ut oss i ROOOOM ! :)
Puss<3

da da da da da

TJENA

MITTBENA. haha. Kom hem från Nadia för en stund sen. Mycket mysigt och roligt att träffa henne, sjukt länge sedan sist! Vi gjorde inte så värst mycket. Låg och pratade och kollade på TV. <3.
Om ett tag ska jag sätta på TVn för att kolla på strictly ballroom, har sett den innan och den är helt okej. Vet att jag inte kommer att orka kolla på hela men men . Sen imorgon är det bara att fortsätta flytten! Längtar tills allt är klart!!

Underbara känsla!

Nyduschad .. igen ! haha . Nu känner jag mig fräsche efter att inte ah känt mig så fräsch när jag inte haft tid eller lust att fixa mig när jag ändå bara kånkat på möbler. Nu väntar jag på att Nadia ska höra av sig så att jag kan gå dit. Hon har troligen fortfarande musikalträning eftersom klockan inte är 17 än. Varför ska tiden gå så långsamt!!
Puss<3

see you later

Bloglovin


Följ min blogg med bloglovin

Båstad Privata Gymnasium


ZzzZzzZzz

Känns som om jag fortfarande sover , eller jag önskar att jag gjorde det. Idag ska jag som sagt vara med Nadia, fast först så måste jag rensa ut det så kallade skorummet. Haha jag vet att vi är flashiga som har ett eget rum för våra skor, men min mamma är typ besatt haha. Hon måste ha matchande skor till allt.
Jag önskar att jag hade haft min kamera så att jag kunde ta kort på vår nuvarande lägenhet, som är näst intill tom och den vi ska flytta in i på söndag tror jag. Men kameran är som sagt i Båstad.. så jag kan inte heller ta kort hos Nadia .. men sånt är livet
Puss<3

så mycket falskhet bor det här

GodNatt

Tänker stänga av datorn nu. Jag ligger i mammas säng och kollar på tv, the break up. Mammas säng? Tänker ni säkert , men det blev inte som jag tänkt, jag sover inte i den nya lägenheten utan i den gamla där mammas säng är den enda som finns kvar!
Imorgon var det tänkt att jag skulle vara med Nadia och det ska jag också men inte förrens vid fem, halv sex. Detta beror på att hon har musikal träning till klockan fem, men det hindrar inte oss från att träffas haha. Imorgon på dagen får jag fortsätta att kämpa för att få packat ner allting och flytta över till lägenheten som snart ska vara inflyttningsklar på heltid! .

Tuff dag

Som ännu inte är slut. Just nu sitter eller kanske snarare ligger i soffan i den nya lägenheten. Har hållt på och flytta massa grejjer fram och tillbaka och upp och ner ur källaren. Känns jobbigt att veta att allt ska göras om redan om sex veckor. Jag väntar på att pappa ska komma hem från jobbet nu, så att vi kan hämta ännu mer saker, bland annat min säng. Ska nog sova här i natt och imorgon blir det nog till att vara med Emma.

Vi ännu en gång säga tack till er alla i uppsala, specielt till Natalie!<3 Älskar dig kusin!

Puss<3

carlifornia dreaming

Hemma

Nu är jag hemma, borta bra men hemma bäst! När jag kom hem idag kändes det jätte konstigt, jag kom in i lägenheten som var näst intill tom :O kändes konstigt men ändå bra. Imorgon kommer jag antagligen ha flyttat min säng till den andra lägenheten och från dess bo där! Konstigt men sant! hahah
Är sjukt inte så värst pigg på att blogga efter 5 timmars resande så hejdå
Puss<3

och bio såklart

On my way

Just nu ligger jag i sängen, har jag inte gjort det typ alla inlägg jag har skrivit under min vistelse här i Uppsala? Men har iallafall precis plattat mitt hår, ska snart sminka mig men tror jag äter frukost först. Halv ett åker jag här ifrån för att åka till min andra moster och hämta lite saker. 13.09 går tåget. 2 byten ska jag göra och det är alltid lika stressigt men inget slår det som hände på hit resan. Jag rullade in på Stockholms central ungefär 7 minuter innan mitt tåg till Uppsala skulle avgå. Jag fick SPRINGA från spår 17b, upp, ner, upp, till spår 3. Precis när jag sätter mig i tåget rullar det iväg. Vi får hoppas att det inte blir så denna gången.
Ajja nu ska jag kolla runt lite på datan
Vi hörs!
Puss<3

när vi två blir en

Nyduschad

Jag verkligen älskar att duscha, eller det är sjukt jobbigt att ta sig till duschen (jag vet att jag är lat Emma) men känsla efter är helt otrolig hahah! Man känner sig ren och fräsch och det är så det ska vara ! Som ni nu kanske har förstått så har jag precis duschat och ligger nu i sängen och bloggar!. När jag har gjort allt jag ska göra på datan, dvs blogga kolla face, läsa lite bloggar, snacka lite skit på msn hihi :) så ska jag kolla på de 4 avsnitten av paradise hotel, äntligen! har längtat hela kvällen. Orkar inte nu, men imorgon kväll när jag har kommit hem ska jag skriva och berätta varför jag tycker om det så mycket. Det är många som säger " åh dom har bara sex hela tiden " "varför ska du kolla på det, det har ju ingen mening" men jag ser det inte som ett sexprogram utom som ett spel med taktik och drama hahahahah!
Tror inte att det kommer bli något mer inlägg ikväll men kommer att försöka blogga innan jag åker hem till Varberg imorgon.

Azra!

Hahah lurade till mig bilder på Azra aka. Ässch! :) söttiiiiis <3

Tack!

Packning - CHECK

Vill tacka min släkt för att ni finns här, finns här i Uppsala så att jag kan komma hit när jag vill bort! Jag ville inte vara hemma nu när mina föräldrar flyttar isär och håller på, så jag flydde, flydde hit! Imorgon åker jag hem! Jag kommer att komma ihåg dessa två veckorna länge! Ni gjorde dom till det dom blev, dunder! Tack


Många av bilderna är gamla och det fattas många som betyder men detta var vad jag hade <3

Puss<3

jag undrar

Trött

Trött har blivit en vanlig rubrik på min blogg, men ni får helt enkelt leva med det. Har fixat min ögonbryn idag igen så nu är jag fin tills jag kommer hem. Åker hem till Varberg imorgon. Det ska bli kul, fast ändå inte. Jag har det jätte bra här i Uppsala och mina kusiner gör så att jag har roligt hela tiden. Tack Allihopa! Känns konstigt att vara vaken och påklädd såhär tidigt ska ni veta! haha
Kvart i två ska jag, Nana, Philip, Robban och Antonio (som alla har sovit här idag) gå hem till Antonio och Philip och äta.. sen antagligen vara där ett tag sen tillbaka hit och packa. Efter det kan jag bara chillerilla! Om det inte dyker upp något annat skoj att göra!
Vi kusiner spelade poker igår! Gissa vem som vann? JAAG såklart!
Puss<3

cleaning up my closet

NEEEJ

haha, det blir inget Paradise ikväll ..:( kom på att jag hade läst någonstans att dom lägger in avsnitten från idag och imorgon (4 avsnitt) efter avsnitten imorgon .. så får kolla 4 st avsnitt kl 23 imorgon hihi.. minimaraton haha

GodNatt

Ligger i sängen nu och ska sätta på Paradise Hotel på datan när jag skrivit klart här i bloggen, och det blir inget långt inlägg för är trött och vill sova så fort som möjligt. Måste dock se på Paradise först. Jackie är min absoluta favoriiit hon är så sköön haha. "men Andreas .. sov inte! :( Vill du se min navelpiercing"
Idag på stan så köpte jag ett par byxor på Weekday .. Innan kostade dom 400 kr, jag köpte dom för hundra kroner och jag älskar dom! Ni får en bild imorgon!

Stan

Hahah känner att jag går för mycket på stan och spenderar för mycket pengar när jag är här i Uppsala .. Men ibland måste man faktiskt få spendera pengar på onödiga saker, eller ? Inte enligt min mamma! Hon tycker att jag ska spara pengar tills jag och hon ska till Rom den 23 februari, men vi sparar nästa studiebidrag haha!
13.45 tar jag och Nana bussen ner till stan, där ska vi träffa Robban och Philip som antagligen redan är på stan! Småpojkarna vaknar tidigt dom!
Puss<3

I'm sorry mama!

P.S.

Saknar Emma!



D.S.

Blev trots allt en fortsättning

på kusinkvällen .. vi satt först ca 40 minuter och kollade på roliga klipp på youtube .. sen säkert en timme med att bolla skämt och gåtor hit och dit! Jag och min kusin Philip kände oss otroligt kreativa när vi hittade på våra egna gåtor:
Philip: Vilken ö ligger på land? ... Öland
Jag: Vilken kaka är starkast? ... Pepparkakan
Vems gåta tycker ni var bäst. Jag tycker min haha , För att skratta åt Philips gåta tror jag att man antingen måste vara full eller vara väldigt trött .. som jag är just nu!
Tänker säga godnatt till alla nu för kommer inte orka senare trots att jag kommer att lika vaken i sängen ett tag till!

Kusinkväll som tog slut

haha , vi kusiner hade tänkt att spela poker och monopol .. fast efter lite tjafs och en enoooorm huvudvärk från min sida så pallade jag inte mer, men vi han i alla fall spela poker en omgång.
även när det gäller att blogga håller inte mitt huvud för det , men vi får se vad som händer senare!
Puss<3

wake me up when september ends

GodNatt

Säger godnatt nu för kommer antagligen inte palla senare. Jag och Nana kollar OC!

Rubrik

Det är faktiskt svårt att komma på rubriker, brukar sitta minst 5 minuter för att försöka komma på en passande rubrik, ja, så kan det vara.
Nu ligger jag i alla fall i sängen, jag känner hur tunga mina ögonlock är, men ska försöka att härda ut tills minst klockan tolv. Om en timme ungefär ska jag och Natalie mfl. åka och kolla på Robbans andra innebandymatch! Yes sir!
Idag har varit en dag av väntan, när jag och Robban hade spelat kort, åkte vi till stan för att träffa Antonio och Philip för att gå vidare och käka på Natalies och min kusin Rannas jobb, även min kusin Feras jobbar där, dock inte idag. När vi hade ätit fick vi vänta i en och en halv timme på att bli hämtade respektive att Natalie skulle sluta.. Nu väntar vi på att åka haha.
Saknar Emma! <3
Puss<3

du som tog mitt hjärta

Min morgon

Har varit en trött morgon...
5.10 - stänger av datan och ska försöka sova
6.00-6.30 - somnar, men vaknar flera gånger
8.10 - min moster kommer in och väcker mig och Natalie
8.40 - åker här ifrån till Robbans match
Dom vinner matchen och jag och moster åker till Rusta! Nu sitter jag och Robban och spelar kort .. han fuskblandar, han har lärt sig av min bror.. nej nu ska jag spela
Puss<3

varför blev du till en hora

FAN

ÅÅÅÅH ni fattar inte hur mycket jag önskar att jag kunde sova nu .. fan att jag sov så länge idag. Önskar att jag hade satt alarm så att jag hade kunnat sova. Ovanför mig (himmelsäng med säng under) andas Nana jätte djupt och det är bra, hon ska ju jobba 10-16 idag så hon behöver sova men det behöver väl jag också? haah. ÅHHH! Nej nu ska jag inte tråka ut er med mina sömnproblem, så fel det låter, jag brukar kunna sova var som helst och när som  helst .. men tydligen inte inatt .. ska nog stänga av datan nu .. eller snart kanske.
Puss<3

in the world

ÅH

Jag kan verkligen inte sova. Jag somnade först vid 22 och sen vaknade jag 00.50 och nu(02.23) ligger jag här med datan under täcket för att inte väcka Nana. Jag är helt jävla klarvaken och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska leta reda på något roligt spel på internet annars blir det väl Sims 3 ... Får ångest när jag tänker på att jag om typ 5-6 timmar ska gå upp för att åka och kolla på när kusinen spelar innebandy.
Puss<3

walk like a model

GodNatt

Trots att jag vaknade för cirka 7 timmar sedan så ska jag sova nu


konstig dag

Det har varit en fett konstig dag idag .. Allt tack vare att jag och Natalie blev väckta kl 15.00. Hade säker kunnat sova längre och jag fick haha, men vi skulle bege oss till vår moster för att äta, så det gjorde vi. Efter maten låg vi typ bara i sofforna, alla var helt döda! Kom hem nu för en liten stund sen. Imorgon ska jag åka med min moster och kusin Robban och kolla på när han spelar innebandy, Natalie kom nämligen på att hon jobbar imorgon, snack aom att man inte riktigt har koll på vad det är för dag. Ajja, skriver mer senare.
Puss<3

Åh denna natt

100101

HAHA fan vad fult det ser ut! Istället för 10 borde man skriva 010, 0100101, okej det där såg ut som värsta telefonnumret. Okej förlåt nu svamlar jag bara!
Tolvslaget var fullt av greker och pang bom pang! hahah. var jag än kollade, höger eller vänster .. det var greker, inte araber som det brukar vara!
Men nu känner jag att det börjar spåra ut så jag lägger ner det här innan det blir för mycket!
GOTT NYTTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRR ALLESAMMANS!

RSS 2.0