Girliee

ibland får man lov att vara riktigt tjejig. har under en tråkig timme plattat håret, sminkat mig och målat naglarna wohho. gör aldrig något sånt här, kanske borde göra det oftare?

-

Jag vill, men jag kan inte. Sorry


Bättre

Mår så mycket bättre idag. Tror det beror på att jag lyckades somna kl 24 inatt. Känns skönt. Har typ slutat skolan men vi övar på ett spex som vi ska ha om två veckors. Skit kul.

Jag saknar massa människor!!!


27 oktober 2011


Ny dag

Det är en ny dag.
En ny dag ger nya möjligheter.
Nya möjligheter att må bättre.
En ny dag ger nya chanser.
Nya chanser att förbättra.
Förbättra något man känner sig vilse i.
Det är en ny dag.
I dag SKA jag må bra!

Godmorgon!


Ups and downs

Jag har verkligen ups and downs i mitt liv just nu. Mitt liv är världens bergodalbana. Idag har jag varit i en nedförsbacke där jag inte pallar göra någonting för att ta mig upp igen. Det är egentligen inte något speciellt som hänt, så kan inte svara på det när folk frågar om jag är ok. Har världens bästa människor runt omkring mig som hela tiden försöker hjälpa mig men om jag själv inte vet vad som är fel så är det svårt för andra att hjälpa mig om jag inte ens kan hjälpa mig själv.
Vill iallafall säga att ni är bäst! Ni är så underbara som alltid finns där för mig och som verkligen bryr er. Har haft så många falska människor i mitt liv tidigare men dem har jag lärt mig att stänga ute och det är tack vare er som finns där för mig nu. TACK!

Just okay


Sömn

Efter skolan tittade jag på ett och ett halvt avsnitt av the vampire diaries, fast! Men mina ögon kunde inte hålla sig öppna längre så jag somnade och vaknade för 25 minuter sedan. Har precis varit nere och ätit och nu ligger jag i sängen igen. Sova är så underbart <3 hoppas bara att jag kan sova inatt också.
Ni antecknar väl? :p


Bekräftelse

Jaga inte utan låt det du vill ha komma till dig, av ren nyfikenhet.

Jag vet att jag är en bra människa, inget jag säger bara för att, utan jag vet det. Även om det inte alltid känns så. Även om ingen säger det till mig, så vet jag. Jag tror dock att jag behöver mer bekräftelse på att det verkligen stämmer. Jag är en människa som fäster sig till människor och sen har svårt för att släppa taget. Ibland jag mig jobbig, men kan inte låta bli. Men det kanske jag borde, jag kanske borde få människor att inse att de kan lite på mig och sedan ge dem lite utrymme så att de kanske någon gång kommer till mig istället. Jag ska försöka, men jag lovar ingenting.
It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone and a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone.

Speciell

Varje sekund ökas jordens befolkning med 2.5 människor.
Varje timme ökas jordens befolkning med 9000 människor.
Varje dygn ökas jordens befolkning med 220000 människor.
Varje år ökas jordens befolkning med 80 miljoner människor.

Hur ska man känna sig speciell?


.


Skola

När man jobbar mer på en lektion utan lärare än vad man gör när man har lärare, är det något som är fel då?


Godmorgon!

Somnade klockan 03.00 igår. Bra Therese, bra! Gick upp 08.00 imorse för att gå ner och äta frukost, sen gick jag och la mig igen och vaknade nu. Börjar om en kvart..

Vår tid är något vi måste lära oss att uppskatta mer. Vad gör vi av vår tid egentligen. Tiden bara går och går men det känns aldrig som om jag gör något vettigt, något som gör nytta. Kanske är jag för ung för att förstå hur man tar hand om sin tid, eller så är jag helt enkel för gammal för att inse att allt inte behöver kretsa kring en sak under en lång tid, utan man kan släppa saker och bara leka vidare som om ingenting hänt.


Godnatt. Snart iaf..


01.18

Min vecka, jag vet att det bara är tisdag (okej, onsdag), men även helgen har bestått av sova på dagen och sen varit vaken till 03-04 på natten. Inte okej i min värld. Utan sömn blir jag inte bara störd på det sättet att jag får skrattanfall, utan min hjärna blir helt efter, efterbliven! Och jag får sådana humörsvängningar. Ena stunden är jag helt glad och sen 5 minuter sitter jag som jag gör nu. Helt inne i det jag gör och fast i mina tankar. Fastnar i mitt lilla egna och tänker på allt som finns i mitt huvud. Oftast blir det det jobbiga som kommer upp. Nej, nu pallar jag inte mer för jag kommer börja gråta.. Nu ska jag vara social med mina awesome friends. Love u <3


Love u

Fucking awesome people <3


Will I be back?

Kanske är tillbaka, om jag kommer orka det vill säga.
Vad har hänt sedan sist? Mycket, tror jag. Kanske bara känns som mycket.. Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist och orkar inte titta. Jag går iallafall i trean nu.. sista året, ångestframkallande? JA men på något sätt känns det ändå tryggt. Jag menar, jag vet nog vad jag vill göra efter jag slutat, men för att det ska hända måste jag work my ass of, frågan är om jag orkar? Om jag orkar ha den pressen på mig själv. Om jag orkar med allt runt omkring som måste passa in för att det här ska kunna gå bra. Om jag orkar vara mig själv. Om jag orkar ...
Livet är lättare för vissa än för andra. Ibland känner jag mig stark men ibland vill jag bara sjunka genom jorden. Missförstå mig inte, jag skulle aldrig vilja vara någon annan än den jag är och alltid har varit. Men ibland när man ser på andra människor som verkar ha det så jävla lätt önskar man ibland att mitt liv någon gång, någon enstaka gång, kunde vara lite lättare, det är allt jag begär.

I don't know where I'm at
I'm standing at the back
and I'm tired of waiting

RSS 2.0