Medina på naturkunskapen

foto0332 (MMS)

Medina på naturkunskapen


svullna ögon och 27 april

Fy fan vad jag hatar att ha pollen allergi, jag och ellinor gick en sväng i skog igår och idag är mina ögon näst intill igen svullna, inte kul någonstans.
Idag är det tisdag och det stavas segling ikväll. Ska bli skönt att komma ut på havet med min ögon. Nu klarar jag inte av att skriva så mycket mer för jag ser inte så värst mycket.
Pusshaj!

Sitter på naturkunskapen som jag inte gil...

Sitter på naturkunskapen som jag inte gillar alls mycket. Vi ska egentligen skriva om kärnkraft men jag orkar inte så jag sitter och snackar louise och emma. Roligt roligt, eller inte speciellt. Puss puss puss


26 april

Är det någon mer än jag som har tycket att april går väldigt fort, jag tycke rinte att det var längesen som det var första aprilp och alla gick runt och lurade varandra. Det är bra att tiden går fort men på något sätt vill man att den bara ska stå still, så att man kan få stanna i nuet och bara ta det lugnt.
Snart är sommaren här och den här sommaren har jag bestämt att den ska bli den bästa. Jag har hela början på sommarlovet till att bara vara, den ska jag jobba i tre veckor med det som jag älskar mest, segling. Det är så underbart skönt att man kan arbeta med det man brinner för, jag ska bli sommarens bästa instruktör, så är det bara. Sen har jag typ tre veckor till på lovet som jag bara ska ta det lugnt på.
När skolan börjar igen ska jag börja tvåan, tror att det kommer bli ett tufft år, näst sista året på skolan, men så kanske man inte ska tänka.
Puss

Det är baby boom på tåget. Har tre barnvag...

foto0330 (MMS)

Det är baby boom på tåget. Har tre barnvagnar bara framför mig. 17.04 har tåget och nitton minuter senare är jag framme i båstad så blir en kort tågtur i dag vilket är skönt. Nu kom det en till barnvagn


Sitter nu på tågstationen i halmstad. Ha...

Sitter nu på tågstationen i halmstad. Har varit på kurs här hela helgen och nu ska jag ner till båstad. Har under helgen fått nya uppfattningar om människor jag inte kände så bra innan. Har varit väldigt tråkigt vissa stunder och väldigt roligt andra stunder men det är ju oftast så det är. Jag saknar en viss person och tycker att denne kan höra av sig till mig. Så svårt kan det ju inte vara, eller? När jag kommer ner till båstad blir jag hämtad av louise på stationen, ska bli skönt att slippa gå till skolan. Sen blir det duschen och att plocka undan lite i mitt rum och så får vi se vad som händer ikväll. Hoppas på något kul i alla fall! Puss , nu kommer snart tåget


Vad hände?

Ni har blivit så dåliga på att ställa frågor till mig, kom igen nu. något måste ni undra!
Svar till Natalie
puss, saknar dig. 
hur går skolan <3
Åhh, saknar dig också!<3
Det går strålande och jag trivs jätte mycket! Hur går det själv älskling

Smulan på tåget just nu. Vi är på väg till...

foto0327 (MMS)

Smulan på tåget just nu. Vi är på väg till varberg hihi. Puss. Tack alla för en bra kväll igår ;)


Jag har jätte tråkig lektion och jag vil...

Jag har jätte tråkig lektion och jag vill bara hem till varberg. Slutar om 20 minuter. Sen ska jag äta. Tar tåget hem 12.37. ;) mina linser har kommit också. Så kommer ha gröna ögon i en månad nu haha


Just nu funkar inte internet på skolan, in...

Just nu funkar inte internet på skolan, inte på mitt rum i alla fall. Jobbigt jobbigt. Hur ska jag klara denna morgonen utan internet :o helt galet.


Onsdag

Det är som rubriken säger onsdag idag och det visste säkert alla redan så det var ju jätte dumt av mig att tala om det för er men men. Idag är det skola som vanligt och jag är lika otaggad som vanligt.
Igår var jag ju hemma i varberg, det var kul men kallt eftersom det regnade. Har ni tänkt på att jag alltid skriver inlägg ungefär samma tid varje morgon, jag kom och tänka på det nu men det är bara för att jag alltid har samma rutin dag in och dag ut. Ingen morgon är olik den andra, eller jo lite olik är den ju alltid men det är ändå samma princip, if you know what i mean.
Pusshaj!

Står på tåget nu. Snart i falkenberg tr...

Står på tåget nu. Snart i falkenberg tror jag och jag har stått hela vägen eftersom tåget är alldeles fullt. Om 20 minuter är jag framme i varberg och då ska jag segla :-)


20 april

Huvudvärk och trött. Jag orkar inte skolan, jag vill bara ligga inne på mitt rum, fatta skönt det skulle vara. Visst skulle det vara härligt om vi typ fick vara lediga en dag extra på under vecka, typ i mitten på vecka, eller om typ ett dygn var 48 timmar, då skulle man kunna ta det lugnt mycket längre! Åh jag vill inte börja skolan om 14 minuter , jag vill inte, jag orkar inte, jag har ont i huvudet. Men jag måste gå till skolan , jag hatar att missa massa saker. Jag hatar när man har varit borta och kommer tillbaka och inte fattar någonting. Dessutom har jag datakunskaps prov idag, har inte pluggat någonting för att jag har haft fullt upp med den så kallade kommunpraktiken som har sugit hårt. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
efter skolan ska jag i alla fall åka hem timm Varberg för att segla, sjukt kul! :)

Jag vann ! Eller otto vann haha. Vår teori...

Jag vann ! Eller otto vann haha. Vår teori var fel


Så här ser jag ut just nu när jag spelar b...

foto0321 (MMS)

Så här ser jag ut just nu när jag spelar biljard. Vi har kommit fram till att mitt lag alltid förlorar


19 april

Igår tog som sagt jag och Louise mopederna ner till Båstad, det tog 5 och en halv timme. FEM OCH EN HALV TIMME :O Vi var halvägs in till småland typ och var tvungna att vända tillbaka.  Men allt löste sig och vi kom fram mycket nöjda över vår insats.
Att vi var halvvägs till Småland kanske är att ta i, men fel körde vi i alla fall!
Och juste, kommer ni ihåg när jag frågade er om de färgade linserna? Nu har jag i alla fall beställt dom gröna och väntar hoppfullt om att dom kommer snart ;)

Nu står jag och väntar på att vi ska ha...

Nu står jag och väntar på att vi ska ha skolsamling. Treorna ska ha redovisning om sin utlandspraktik. Innan vid datorn skrev jag ett inlägg om min och louise mopedtur hit till båstad. Men det lyckades försvinna så jag får skriva det när jag kommer tillbaka till skolan. Jag vet inte när det blir men ni får vänta och det tror jag inte att ni har ont av . Pusshaj


Svar till Louise

Nu ska vi inte var sånna, det var du som tog bilden och lät den vara kvar på mobilen, så lev med det. hahaha

17 april

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, pluggat lite ( skulle behövt plugga mycket mer), varit på Getterön där jag inte fick gjort något vettigt. Nu ligger jag i soffan hemma med otrolig huvudvärk och lust till att göra något helt annat! .
Imorgon åker jag och Louise som sagt moped ner till Båstad, vi är dåraktiga! Ska försöka ta jätte mycket bilder och blogga på vägen.
Pusshaj!

imorgon tar jag och smulan mopederna ner t...

foto0303 (MMS)

imorgon tar jag och smulan mopederna ner till båstad, vi är lite speciella och det vet vi, i alla fall jag haha


Nu sitter jag hemma hos emma. Kom hit vid ...

Nu sitter jag hemma hos emma. Kom hit vid halv 4. Vi ska nu sätta oss och försöka lägga in en annons på blocket på hennes e-jolle. Pusshaj


Satte mig precis på cykeln på väg till ...

Satte mig precis på cykeln på väg till emma. Det var ett tag sen sist jag var där så det ska bli skoj. Har ni någon gång försökt att cykla och hålla koll på vägen samtidigt som du smsar din blogg, om inte så föreslår jag att inte göra det heller. I alla fall inte om du vill skriva fort. Nu babblar jag bara. Pusshaj'


jag och mina kompisar

foto0318 (MMS)

jag och mina kompisar


Hahaha. Fan vad skoj att det fungerade. Ho...

Hahaha. Fan vad skoj att det fungerade. Hoppas ni älskar mig mycket mer nu, om det är möjligt det vill säga. Nu känns det väldigt töntigt att blogga såhär när jag har datorn i knät men det är ju roligt. Nu sitter jag och skriver kommunpraktik och till bara dö, någon som till hjälpa mig att dö? Pusshaj


Undrar om det funkar att blogga från mobil...

Undrar om det funkar att blogga från mobilen. Då får ni ju veta mycket mer exakt vad jag gör just nu. Puss


14 april

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Skulle ju varit på kommunhuset 8-15 för att, med Louise, få hjälp med kommunpraktiken, dock var vi klara redan vid 9.30 så jag och Louise satte oss på biblioteket en stund. Vi hann också med en snabbis på stan innan vi gick och åt på Campino. Mums. Senare har jag bara tagit det lungt hemma, varit lite på getterön också.
Imorgon blir det att skriva på arbetet. Detta har jag bestämt mig för att göra på getterön medan pappa och några andra gjuter golv, kan bli skoj att titta på men jag hoppas att jag kan skriva mycket på arbetet, helst nästan helt klart så att jag kan ta det lungt resten utav veckan.
Känner att det blev ett väldigt tråkigt inlägg och det var ju inte riktigt så som det var tänkt
Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det.



Bild på mig och Ted från hemresan från Tyskland.

Favoriter just nu

Taylor Swift ft. Colbie Caillat - Breathe


STGK - I detta lovande land


Colbie Caillat - Capri

Segling!

Hemma från min gamla skola nu, mycket trevligt att träffa alla igen. Men återigen tänker jag på att våran mat som vi får på BPG är ju helt underbar, Idag på min gamla skola fick vi någon falukorvgratäng med potatis i, såg inget vidare ut och var inget vidare.
Om ungefär 50 minuter ska jag ta min cykel och cykla till getterön för i år börjar seglingen igen :):) jag är så glad för det, det ska bli så skoojiiigt! hihi :) träffa roliga människor är ju också ett plus, om jag nu träffa roliga människor hah
Pusshaaj!

13 april

Och andra dagen på kommunpraktiken är här. Strax så ska jag bege mig till min gamla skola där jag ska vara hela dagen, eller hela dagen kanske är att överdriva. Vi får se hur länge jag orkar. Jag tänkte att jag där skulle kolla olika skillnader mellan invandrare och svenskar. Kan bli spännande. Det jobbiga är att jag inte vet vilken tid dom börjar idag, och det känns jobbigt att komma dit och alla redan har börjat eller ännu värre att komma sist dit ahah. Tror att jag ska åka nu. Pusshaaaj! :)

Måndags kväll

Och jag ligger i soffan och tittar på tv. men för omväxlandets skull ligger jag denna gången på vänstersida av soffan? Intressant va ? haha.
Har precis druckit cappuchino med daim bitar, sjukt gott och nu börjar spårlöst.

Svar på frågor



för 43 minuter sen:
vilket ämne HATAR du?
— Svårt, idrott?

för 44 minuter sen:
hur mår du? :D
— Tackar som frågar, jag mår bra, väldigt trött bara. Hur mår du själv

för 44 minuter sen:
gillar du top model? :)
— Nää, inte mitt favvo program precis

VILL HA MER :;D

Svar till anonym;

Anonym om 12 april:
Har du träffat en kille? :D
Nej det skulle jag väl inte säga att jag har, man kan väl vilja att ngn ska höra av sig ändå? eller = :):P
Ställ frågoor i frågerutan, har inget att göra !!

12 april

Jag har så tråkigt. Vi har kommunpraktik denn aveckan vilket betyder att jag är hemma i Varberg. I morse var jag och Louise och intervjuade en politiker och imorgon ska jag till min gamla skola. kan ju bli intressant, haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, helst av allt skulle jag vilja att en speciell person hörde av sig, men det lär ju inte hända.

11 april

Hallojaaaa! Hur mår ni? Vad gör ni? Vad har ni gjort idag? :) pusspuss

I'm back

Halloja! Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är att jag har varit i huvudstaden med klassen, när gick vi på massa studiebesök, bland annat riksdagen och tekniska museet. Nu ska jag försöka sätta igång mitt bloggande. I know you want it! haha.
TIME AFTER TIME, gud vad jag hatar den låten . Den sätter ssig på hjärnan som värsta plåstret. Det värsta är ju när man bara kan den raden hah

Svar på frågor



för en timma sen:
vilken plats är din favoritplats? inte bara stad utan själva stället :)))
— Jag måste svara Getterön här i Varberg. Jag älskar att vara där på somrarna när jag kan segla och det är också väldigt mysigt på vintrarna! :)))

för en timma sen:
har du mycke fritid?
— Ja det skulle jag säga att jag har. Jag lägger inte ner särskilt mycket tid på skolarbeten och sånt men jag klarar ju mig galant i alla fall. Däremot gör jag inte så värst mycket på min fritid eftersom jag bor på internat där det inte händer så mycket.

för en timma sen:
hur e din humor ?:)
— Min humor är såklart den bästa ;) haha. Många kan tycka att jag har dålig humor, men det är ju bara för att dom själva inte förstår.

för en timma sen:
vem saknar du mest från din gamla klass?
och vem umgås du mest i din nuvarande klass?

— Ojdå, jag kan ju inte bara säga en person som jag saknar allra mest i min gamla klass, jag saknar alla! I risk för att glömma ngn nämner jag inga namn.

I min nuvarande klass umgås jag mest med Louise, hon kommer också från Varberg och vi har sjukt kul tillsammans! :)

för en timma sen:
har du nåt husdjur?
— Jag själv har inget husdjur men min bror har en hund och han brukar vara här ibland !

för en timma sen:
har du någonsin varit riktigt kär? <3
— Nej det har jag aldrig, men jag hoppas ju att jag kommer att bli det någon gång i framtiden ;))



5 april

HEJHEJHEJHEJHEJHEJ
Idag har jag inte hunnit blogga för direkt när jag vaknade började jag städa eftersom min mamma kommer hem från Uppsala imorgon. Nu håller jag på och tvätta faktiskt och jag har fin besök av Emma nu. Vi äter godis ur ett gigantiskt påskägg samtidigt som vi har kollat på Hipp Hipp, riktigt skoj faktiskt.
18.21 åker jag ner till Båstad och sen imorgon åker vi upp till Stockholm med klassen och tydligen så snöar det där, jippi .. eller ?

Besökare

Det glädjer mig att att jag har haft hyfsat många besökare idag! :) Forsätt, och ställ framförallt massa frågor till mig !
Har precis kollat på Wipeout och lika kul som alltid, men kommer ihåg hur mycket jag skrattade när Loulou från idol var med, har ni sett det ?
Och såhär håller det ppå, tror att det tog henne typ 20 minuter att ta sig igenom banan

Svar på frågor



för 2 timmar sen:
är ditt liv kul? :)
— Mitt liv är väl som alla andras liv, det går upp och ner hela tiden. Man kan inte hela tiden ligga på topp, men inte hela tiden ligga på botten.

för 2 timmar sen:
vad tkr du om världen?
— Den är väl bra? haha. Nej men det är ju svårt för mig att veta hur världen ser ut på andra ställen eftersom jag inte är den mest beresta personen. Jag vet ju att många människor har det svårt och jag tycket att man ska sluta vara så jävla egoistisk hela tiden.



Sommar!

Kom precis hem från en härlig cykelturen ute i det härliga vädret, cyklade från getterön och jag känner verkligen att sommaren är på väg nu. Jag cyklade med uppknäppt jacka och kände hur vinden puttade mig framåt, närmare solen. Marken var torr och fåglarna kvittrade.
Ey, vänta nu, glöm det jag skrev, såhär var det ju egentligen.
Jag kom precis hem från en förjävlig cykeltur. Jag cyklade från getterön i ösregn, vart fan är sommaren, när kommer den? Jag cyklade med feta handskar och jag frös iallafall. Jag kände hur jag puttades bakåt av den feta vinden och jag frös ihjäl om mitt ansikte av regnet som piskade.
Jag är sugen på glass

Rastlös

Snacka om att vara rastlös, jag sitter i soffan och har gjort det sen senaste inlägget. Vill hitta på något men vet inte vad, jag får väl ta mig ut till gettterön iallafall, det är så jobbigt att jag måste cykla bara

4 april

Nääst sista dan på mitt påsklov och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Planerna är nog att åka ut till getterön som vanligt och göra klart det jag påbörjade i måndags, eller iallafall fortsätta med att riva ner mattan i båten.
Jag har haft bloggtorka länge nu och jag känner att jag bara uppdater helt random och onödiga saker, inläggen blir två rader långa och jag inbillar mig själv att det är ju bättre än ingenting, men vill ni ens läsa om vad jag gör och inte gör om dagarna, jag tror inte det. men jag ska ändå fortsätta att blogga som jag gör för att jag själv ska kunna läsa det senare.
Hoppas alla hade en bra kväll igår och inte är för bakis idag ;)
Pussshaj!

Vill ha mer..

Vill ha mer kommentarer om linserna !!
Kom hem för en stund sen från Getterön där jag grillade med pappa, min bror och Ola. Ja min bror har kommit hem från Stockholm, har inte träffat honom sig sen julafton så det var kul att träffa honom igen.
Nu kollar jag på tv, nu dka jag kolla på Millenium när alla andra är ute och röjer sitter jag ensam hemma !!

Linser

Jag är så jävla sugen på att köpa färgade linser. Vad tycker ni om dessa?
Dessa är hittade på fargadelinser.com och kostar 199 kr styck

Tjabba

Tjaba! Tjena! Hallå!
Tjaba! Tjena! Hallå!
Vi säger så
Tjaba! Tjena! Hallå!
Tjaba! Tjena! Hallå!
Tjaba! Tjena! Hallå!

När en tant, tant, tant
Kommer på besök
Ska man säga: Goddag!
Alla puss-pussar
Och på kind-kinden
De är inget att ha
Jaja nog med sången.
Ikväll är teven min bästa kompis. Har lite svårt att välja vad jag ska kolla på bara. Något förslag?
Och du som undra vad det blev till frukost, det blev lasange och sallad ;) hhihi busiigt!

Frukost

Hmm, jag har ett stort problem!?
LASANGE ELLER MACKOR TILL FRUKOST ??

2 April

Blev ni lurade igår? Not me!1

Dagens planer är att jag vi 12 ska dra mig in till Espresso house och träffa Karin gullet! Efter det drar jag mig ut till Getterön och ser om jag får något gjort där, det har jag inte fått dom senaste dagarna, jag har inte känt suget.
Det är lite hemskt att alla andra börjar sitt påsklov nu när mitt snart är slut, på måndag kväll åker jag ner till båstad och tisdag morgon blir det upp till Stockholm med skolan, så man kan ju nästan säga att jag har lov den veckan också. Det bästa med veckan i huvudstaden kommer ju helt klart vara att jag ska träffa min fina kusin Natalie på onsdagen! dunder dunder. HON FYLLER 18 SNART! Och till alla er som säger att det är långt till den 12 juni, DET ÄR DET INTE ALLS !!
Puss HAj

Hmm

Tror att dagens fina väder bara var ett aprilskämt, såg så varmt ut innefrån men när jag satte mig på mopeden så frös jag ihjäl ju, inte alls så varmt som man trott. Jag blir ju besviken.
Nu sitter jag hemma och gör ingenting, alla andra har ju skola. buhu, så synd om mig

1 April

Och fint väder. Jag har skaffat mig en teori om att denna påsklovsvecka följer ett mönster, varannan dag regn och varannan dag sol, det har ju fktiskt stämt än så länge, men det betyder också att det kommer att regna imorgon och det orkar jag inte. Ska snart upp och klä på mig och sen ska jag ta mopeden ut till Getterön och målaaa! :)
Luras inte så att ni får svarta tungor idag.



RSS 2.0