hemma

hemma i varberg nu.
har funderat på en sak, de flesta på internatet har börjat kalla båstad för sitt hem och det är ju ganska logiskt eftersom vi är där mer än vad vi är hemhemma, men för mig kommer det nog ta ett bra tag innan jag klarar av att kalla båstad mitt hem. varberg är mitt hem och kommeer alltid att vara
puss<3

isnt it ironic

i will try .. again

jag blir så arg på mig själv, jag vill blogga men jag gör det aldrig, varför?
jag måste försöka ta tag i det här, men jag behöver eran hjälp! kommentera, ge tips, tvinga mig att skriva, vad som helst !!
har precis slutat skolan, skulle jobbat med ett samhällsarbete sista lektionen men det går inte, mitt huvud står till. känner på mig att jag kommer att sitta med det där jävla arbetet hela torsdags eftermiddage/kvällen eftersom arbetet ska in på fredag. men på något konstigt vis så jobbar jag mycket bättre under stress och press!
Splittring
Splittring ska snart ske
Hur kommer det egentligen att bli?
När ni skils åt
När jag kommer att stå i mitten
Jag är orsaken till att ni har hållit ihop så länge
Ni klarar inte mer
Tror egentligen inte att jag skulle göra det i längden heller
Men varför just nu
Kunde ni inte väntat tills jag tröttnat
Tröttat på att hålla ihop er¨
Jag vet att detta förmodligen är enda lösningen
Men jag önskar att det inte var så här!
Puss<3

A good night

Lördag!

är kvar i båstad till allas besvikelse, haha. vaknade för typ en timme sen, louise kom upp och jag gjorde en inbakad fläta på henne, finfint!

idag har jag planerat att ta det lugnt fram tills det är dags att göra sig iordning för kvällen, mårten gås i kväll. ska bli skoj att se alla spexen!! vi blir upphämtade på skolan kl 18.00 och innan dess ska jag ha hunnit packa, duscha, bli snygg(hihi). ni får nog bilder från kvällen i morgon! ska försöka !ta några med mobilen. ungefär kl 23.00 kommer pappa och hämtar mig och kanske louise i båstad. jag skippar efterfesten, jag vill hem!! träffa mamma och pappa mfl.

kanske skriver ett inlägg senare!
puss<3

take time to realize that youre worth it

Fredag!

till mina få läsares förvåning ska jag idag diskutera ett, inte tre som jag sa, ämne! har haft mycket att tänka på under denna veckan så har inte kunnat tänka på bloggen någonting faktiskt!

Jag tycker att alla människor har rätt att tycka och tänka som dom vill! men att uttala sig om att dom är bättre än andra förstår jag mig inte bara på! om man skulle lyssna riktigt noga så skulle man kunna höra hintar om att ngn är bättre än ngn annan varje dag ! i bloggar är detta en vanlig förteelse! kända bloggare tkr dom är bättre än andra och skäms inte för att skriva och säga detta rakt ut!! jag anser att det inte finns folk som är bättre än andra. det finns såklart dom som är bättre än andra på fotboll, mode, skolarbete mm. men detta kan man inte räkna med om man ska se hur värda olika människor är. alla är lika värda och finns på vår jord av en anledning, inte av en slump!

blev lite kort nu, skulle kunna skriva mer men står rätt still i mitt huvud nu.

imorgon är det mårtengås och sen HEEEM blir en kort helg hemma men gör att för att komma hem.

btw GRATTIIIIIS TILL MIN BROR MIKAEL SOM FYLLER 20 ÅR IMORGON och framförallt till MIN MAMMA SOM FYLLDE 53 ÅR IGÅR grattis!! älskar er!!

puss <3

everything felt so right

;)

kom nyss på ett ämne till på fredag när jag läste en blogg : folk som tror sig vara bättre än andra och tror att dom är ngn slags förebild.

haha blev en rätt lång rubrik , men skit i haha

godnatt
puss <3
om du kom tillbaks och visa mig, gav mig svar

hihihi


TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK LOOOOOOOOOOUUUUUISE :) <3

saknad

Att sakna något är svårt
Att sakna någon är svårare
Att sakna kärlek är svårast

det har varit en lång första skoldag efter lovet idag.
jag gick upp kl 6 och duschade och så, 7.21 gick tåget. jag var framme i skolan typ 8.45, tog det bara lugnt en halvtimme och slutade skolan 16.00. åt för en liten stund sen.

ligger i mitt rum just nu, har kollat lite på 90210 men känner att jag inte är på humör för film just nu, vet inte vad jag är på humör för.

jag tror att jag ska starta min egna lilla "tradition" här på bloggen, jag ska, varje vecka försöka hitta 3 saker/ämnen som jag på fredagen ska skriva ett inlägg om. om ni har förslag på saker/ämnen så skrev dom gärna till mig.!!

Puss <3

youre one in a million

hjälp!

hahah , är det någon som vet vad låten där dom sjunger : i know what i want and i want it now heter och vem som sjunger den? har gått runt och sjungt på den i huvudet hela lovet typ hihi.

Tack för hjälpen :)

puss<3
i know what i want and i want it know

snart slut

ja nu är lovet slut och jag har lite ångest över att jag inte har bloggat någonting på sjukt länge, men för att kunna blogga måste man ha :

Tid
Inspiration
Lust


och jag har tyvärr inte haft som här sakerna på länge!? vad vill ni att jag ska skriva om för det känns som om jag bara skriver om samma sak i varje inlägg, vill att min blogg ska vara kul att läsa.
jag älskar verkligen att skriva, skriva är något jag brukar göra om kvällarna när jag inte har något att göra och jag antingen känner mig lite nere eller glad. vill ni att jag ska dela med mig av mina texter? jag kan ju ge er ett litet smakprov:

Solen går upp och ner varje dag
Ibland syns den och ibland täcks den av molnen
En människa är likadan
Vi går upp ur sängen och går och lägger oss varje dag
Ibland vill vi att alla ska se oss och smittas av vårt humör
Men vissa dagar vill vi bara gömma oss
Gömma oss bakom något såsom solen gömmer sig bakom molnen
Man kan inte vara glad alla dagar
Men det betyder inte du är dålig
Du är ingen sämre människa för att du inte vill synas
Solen är inget dåligt bara för att den ibland inte har ngn lust att visa sig


im starting with the man in the mirror


RSS 2.0