Om en kvart är det nytt år. Puss på er ;)

Om en kvart är det nytt år. Puss på er ;)


Gott nytt år!!!

img_0290 (MMS)

Gott nytt år!!!


7 timmar o 20 minuter kvar


Några timmar kvar

Nu är det inte så värst många timmar kvar på 2010. Känns lite konstigt faktiskt. Snart kommer det att vara 2011. Ett år närmare jordens undergång 2012, eller vad säger ni?
Jag har bara tänkt att ta det lugnt fram tills typ 17 då jag ska börja fixa mig. Ikväll är det ju förlovningsfest som gäller. :)

Godnatt

Nu är det faktiskt dags att sova!!

Faktiskt ganska nöjd med resultatet på min...

img_0287 (MMS)

Faktiskt ganska nöjd med resultatet på mina naglar. Gjort det alldeles själv ;)


2010 - September - nu

September - NU
Haha, blev fett drygt att skriva varje månad för sig, speciellt när det inte hänt så mycket.
Jag började 2an på Båstad Privata Gymnasium. Under detta läsåret ska vi driva egna företag. JAg och 4 tjejer till har ett företag som heter Rebelle UF och vi tillverkar ringar av delvis återanvänt material. Det är typ det som mycekt av skoltiden nu går ut på.
Jag har börjat i skolans volleyboll lag. Dock har jag skadat knät så vet inte hur mycket jag kommer att kunna spela.
Jag har börjat snacka om att ta ett stort steg framåt i mitt liv och ta mig in i en ny värld, det har dock inte hänt än men tror att det kommer att ske snart och detta är inget jag kommer att prata om på bloggen.
Denna terminen har gått sjukt fort och kan inte fatta att jag bara har halva gymnasiet kvar. helt galet.
NU SKA JAG SNART SOVA!

2010 - Juli o Augusti

Juli o Augusti -
Sommaren löpte på. Jag jobbade 3 veckor på seglarskolan, skit kul. Han skaffade flickvän, inte lika kul. Allt var bara allmänt bra! En av dom bästa somrarna i mitt liv. Finns inte så mycket mer att säga.

2010 - Juni

Juni -
SOMMARLOV!! Slutade ettan på Båstad Privata Gymnasium. Gick ut ettan men kalasbra betyg och allt var underbart, det var fint väder och jag kunde äntligen slappna av på riktigt och framför allt segla. Direkt efter avslutningen tog jag tåget till Uppsala. Dit åkte jag på överraskningsfest för Natalie som fyllde 18 år. Jag glömmer aldrig hennes reaktion när hon såg mig! Vi hade pratat jätte länge om att vi inte kunde träfffas på hela sommarlovet, men så blev det inte!
Jag åkte till Gröna Lund för första gången!!
Midsommar firades med Emma och hennes familj ute på getterön, jätte mysigt!

2010 - Maj

Maj -
Det var i maj som sommaren började smyga sig fram. Jag ville ut och segla så fort jag såg att det var hyfsat väder. Maj var en månad som var en väldigt upptagen månad. Jag tror jag hade varje helg uppbokade med någonting. Vad det inte kurs inför sommarens sommarjobb var det att hålla läger. Maj flöt på, mycket skolarbete och mycket umgås med vänner. Det var också denna månaden som jag på riktigt fick upp ögonen för honom, dock var det inget att ropa hurra för. Vi pratade inte alls mycket och det jag kände tynade sakta ut, men det försvann aldrig..

2010 - April

April -
Dags för påsklov! Detta påsklov var ett lov då jag la tid på att vila ut mig. Jg var hemma i Varberg hela veckan och alla mina kompisar i Varberg gick fortfarande i skolan.. Skåne var en vecka tidigare med lovet. Jag hade alltså tid att spendera på mig. Jag jobbade lit emed min båt men tog det mest lugnt. Efter en veckas lov åkte vi upp till Stockholm en vecka med klassen. Det var mysigt, vi gick på olika museer, besökte riksdagen och gick på dramaten. I Stockholm träffade jag även på Natalie och Antonio som jag inte hade träffat sedan i januari. Efter en vecka i stockholm var det återigen dags för en vecka i Varberg. Dock ingen ledig vecka. Vi skulle skriva ett arbete om en kommun, och hur den fungerar och lite sådant. Jag tog det väldigt lugnt i början av veckan och fick därför lite smått panik i sluten, men allt slutade bra!!
Den 18 april gjorde jag och Louise något som många tyckte var helt galet, och jag förstår dom nu i efterhand. Vi tog våra mopeder och körde dom från Varberg till Båstad. Denna resa tog oss 5 och en halv timme!! Vi åkte rejält vilse ett tag men lyckades tillslut att hitta rätt.

2010 - Mars

Mars -
Mars var månaden jag blev ett år från 18. Min födelsedag firades i Tyskland eftersom vi var där med några från min klass och några från trean. Den Tysklandsresan kommer jag att minnas. De tvar roligt, mysigt och härligt att komma bort från skolan en vecka. Jag är glad att jag valde att följa med dit!! När vi kom hem var vi alla riktigt slita, vissa mer än andra. Finns inte så mycket mer att säga om denna månad som skiljer vintern från tidig sommar.

2010 - Februari

Februari -
Den andra månaden på året skulle fyllas med en resa till Rom, skolan och annat som hör tonåren till.. Jag kom fram till att jag behövde mycket mer uppmärksamhet än vad jag fick.. dock orkade jag inte kämpa för att få uppmärksamheten så jag tror att allt fortsatte som tidigare. Det var ungefär vid den här tiden jag började bli mer aktiv på facebook, jag uppdaterade status ganska ofta, detta för att synas lite mer. Under februari månad började jag längta mer och mer hem till Varberg, jag funderade faktiskt ett tag på att sluta på Båstad Privata, inte på grund utav människorna eller skolan utan på grund av mig och att jag längtade hem. Jag bet dock ihop och detta ångrar jag verkligen INTE, jag trivs jättebra på skolan. Jag var bara allmänt skoltrött under denna månaden.
Resan till Italien med mamma var helt underbar! Det var så skönt att bara vara sär och ta det lugnt, utan att behöva tänka på något annat.
Jag fortsatte även denna månaden med att skriva texter/dikter.

fråga

Ställ frågor till mig till vänster!!

2010 - Januari

Januari -
Första veckan av 2010 spenderade jag här i Uppsala, precis som jag kommer göra den första veckan av 2011. 12-slaget spenderade vi med massa greker på grekiska föreningen, det var mysigt att stå ute och se alla fyrverkerier som avfyrades runt om i Uppsala.
Januari var också månaden som mina föräldrar flyttade isär. Det fungerade helt enkelt inte. Det var en tuff månad för mig, min värsta mardröm hade alltid varit att de inte skulle klara av att bo tillsammans längre. Det blev tufft för mig, men jag hade skolan att koncentrera mig på.. Jag började min andra termin på Båstad Privata Gymnasium.
Skolan och Båstad var ett ställe där jag kände att jag slapp allt som hände där hemma men ibland smög kämslorna sig fram även där.
Jag skrev ganska mycket texter under januari, detta tror jag beror på att det var snöigt och jobbigt ute och jag hade mycket inom mig som jag ville få ut.


2010

Funderar på att skriva en årsresumé för 2010.. vet inte hur jag ska göra det bara.. Om jag ska skriva månad för månad. Eller bara skriva en lång text. Tror det blir månad för månad.. Börjar i nästa inlägg.

En tår


14.45

Och jag ligger kvar i sängen i ett mörkt rum med pyjamasen på. Orkar inte resa mig, inte ens för att gå på toaletten. I sängen ovanför mig ligger Natalie och pratar om sin kväll/natt med någon kompis i telefon.
Every new day is a new adventure
Every moment that flashes by is something that will never come again
You will remeber both good and bad times
Just remember to not focus on the bad
It is your memories that create the person you are..

Godnatt

Nu är det dags för lilla Therese att försöka somna, är ju en dag som man ska vakna upp till om några timmar också.. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Hörde dock moster nämna att det kan hända att vi ska åka till restaurangen där förlovningsfesten ska äga rum för att flytta lite bord och grejja.. Vi får väl se :)
Tänk om du var här nu ;)


30 december

Om mindre än 48 timmar är det ett nytt år. Ett nytt år som antagligen kommer betyda mycket nytt för mig. Jag kommer kanske ge mig in i en värld jag aldrig varit i förr. Jag kommer att testa på mycket nya saker. Jag tror jag  kommer förändras mycket under 2011. Jag blir 18, jag blir vuxen.. på riktigt. Det känns spännande men ändå skrämmade. Jag kommer att få ta ansvar för allt jag gör, jag kan göra vad jag vill. Jag älskar känslan av att jag kommer att vara fri men ändå skrämmer det mig. Innan har det varit: "jag får inte för mina föräldrar = då får jag inte". Den 10 mars kan jag skita fullständigt i vad mina föräldrar, detta kommer jag dock inte att göra. Jag kommer fortfarande att lyssna lika mycket på dom för dom vet mitt bästa.. Det har ju gått bra hittills, ellor? ;) haha..
2011, be good to me.. Please..

Spelar kort med kusiner yao

img_0284 (MMS)

Spelar kort med kusiner yao


Alone


SMS-inlägg

img_0271 (MMS)


70 dagar

Det är bara 70 dagar kvar tills jag fyller 18, taggar redan!! :)

2011


18.49

Har varit hemma ett bra tag men har inte suttit vid datorn så har inte kunnat skriva inlägg..
Vi var iallafall och åt kina mat, mysigt.
Sen gick vi lite på stan, mycket folk.
Jag har fått mina ögonbryn fixade, aj.
Natalie ska ut o partyparty ikväll, kul.
Jag ska vara hemma o lata mig, melike.
Blir nog lite kortspel med Robban o Philip, jag vinner.

Natalie haddad

img_0270 (MMS)

Natalie haddad


Godmorgon!

Godmorgon på er läsare!
Vaknade halv 12, nu har jag fixat mig lite och om en halvtimme drar vi oss mot bussen.. Kommer troligtvis mmsa in lite bilder i bloggen från när vi äter och så, så checka in bloggen lite då och då :)
Vi hörs ordentligt när vi kommer tillbaka ;)

Godnatt

Kom hem för en stund sen. Vi satt på McDonalds 2,5 timme, jag driver inte. Haha, vi satt där och chillade, mycket skratt blev det också. :)
Imorgon ska jag upp 11 för att vid 13 tar jag, Natalie och Robban ner till stan för att äta kinamat som jag har Natalie seriös varit sugna på i en vecka, trots att vi åt det för en vecka sedan haha :) Nu måste jag gå och lägga mig iallafall.. Jag vet att det bara har varit tråkiga inlägg idag, vi får se om det blir bättre imorgon :)

En lat dag

Idag är en väldigt lat dag.. Har legat i sängen i stort sett hela dagen. Tror jag kommer få fyrkantiga ögon av att haft datorn framför mig hela dagen också. Om någon/några timmar åker jag och Natalie och hämtar upp hennes kompis tror jag.. Då blir det troligtvis fika på McDonalds, inte bra..
Livet är läskigt..

Lite motivation


Daniel Adams-Ray

Gubben i lådan


Dum av dig

28 december

15.45 är klockan och vad har jag gjort idag? Ingenting, eller jo, jag är kokat ris och ätit… Jippi. Nu ska jag snart duscha, mitt hår är katastrof, iallafall om man frågar Natalie. Jag vet fan inte vad jag gör om nätterna (ni antecknar väl det här?), varje gångs jag vaknar står det åt alla håll och jag har världens största tova på samma ställe varje dag. Jaja, nu ska jag duscha iallafall. PUSS

.


Dröm

När man vaknar och inser att allt bara var en dröm. Hur ska man reagera? Ska man försöka somna om för att försöka komma tillbaka till drömmen? Om man somnar om och lyckas ta sig tillbaka till drömmen, vilket man aldrig gör, så kommer man ju tillbaka till ruta ett igen.. man vaknar och kommer på att det bara var en dröm. I morse somnade jag om för att komma tillbaka till drömmen om Dig, jag somnade och vaknade.. utan att ha drömt något mer om dig. Drömmen om Dig varade i 2 minuter.. är det allt jag får se av dig på ett tag? Det tror jag inte för jag ser dig hela tiden, fast inte på riktigt utan i mina tankar.. när ses vi igen?

Godnatt

Nej nu orkar jag snart inte ha ögonen öppna längra. tror jag ska sova faktiskt. Tror det kan vara bra för mig just nu..

har ni någonsin?

Har ni någonsin velat blunda för allt som hänt? Det har jag
Har ni någonsin velat spola tillbaka tiden? Det har jag BIG TIME
Har ni någonsin velat tro att allt är bra fast det egentligen är piss? Det har jag
Har ni någonsin velat sudda ut en person från era tankar? Det har jag
Har ni någonsin misslyckats med påståendet ovanför? Det har jag!!

Familj

Jag önskar att vi var som en familj igen. Jag minns dom stunderna då vi satt allihopa och spela spel, tittade på tv och skrattade. Okej, jag minns också dom stunderna då jag helst bara ville springa hemifrån och inte komma tillbaka. Men jag vill inte minnas dom stunderna det är därför jag bara ser tillbaka på the happy moments. Jag vill att vi ska kunna sitta så tillsammans igen och bara njuta av varandras närvaro. Men nej, istället splittrades vi och jag är nu tvungen att i olika sammanhang välja sida. Jag vill inte välja mellan er. Ni ska hela tiden använda mig som mellanhand, jag orkar inte. Jag vill inte höra er prata om den andra.. men jag vill inte säga det till er för jag vill inte förstöra någonting... Jag älskar er båda <3

Shopping

Nu får ni bild på det jag köpte på stan idag :)
Rosa tröja - Gina Tricot 100 kr
Randig - Holmlunds 299 kr


Örhängen - KappAhl 20 kr

Hemma

Nu har vi kommit hem från stan. Blev inga skor men köpte dock två tröjor och örhängen. Visar lite senare.. Har ingen större lust att blogga nu..

Det bästa

Det bästa med att gå upp sent på morgonen/på förmiddagen är att man slipper äta torra mackor till frukost. Man kan istället sätta sig ner vid matbordet och äta lite matigare mat. Som t.ex. så åt jag spaghetti och köttfärssås till "frukost" nu, helt underbart.
Har precis sminkat mig lita, man kanske inte ska se ut som ett vrak på stan, sliten som jag är.
Jag ser en bild på dig och jag blir alldeles till mig. Jag vet vad jag måste göra och jag försöker. Jag försöker att titta bort och tänka på något annat...

27 december

Att det är den 27 december idag betyder att julen officiellt är över för i år. Nu är det bara att räkna ner till nyårsafton som är om 4 dagar. Vad ska ni hitta på?

Jag har iallafall precis vaknat, tidigt. Visst? haha. Jag har ont i halsen och är inte speciellt taggad på att stångas runt på stan. Men vad gör man inte för att hitta något finfint som nu är billigare än det brukar. Jag vet att många nu våndas över att hitta julklappar som det köpt för många pengar nu sjunkt till ett betydligt rimligare pris.
Nu ska jag klä på mig och sen får vi se om jag lyckas att inte tänka på dig idag..

Godnatt

Tror det är dags att göra sig redo för att sova. Upp tidigare imorgon än vad jag gjort på hela veckan som jag varit här i Uppsala.

1 vecka

Imorgon har jag varit här i Uppsala en vecka, gått snabbt måste jag säga. men ska ju vara här nästan två veckor till. Imorgon ska jag kusiner och moster ut och kämpa på stan. Kommer antagligen bli tufft med allt galet folk. Förstår inte vad det flyger i människor på mellandagsrean, men det är inte okej. På ställen som gina tricot är det inte ens värt att försöka hitta något fint, man vill typ att allt ska vara fult så man slipper ställa sig i den mils långa kön till kassan. Jag ska inte hadla något speciellt. tror att det blir ett par skor till nyår då det är förlovningsfest som gäller.
Jag och Natalie tittade klart på Alice i underlandet för en stund sedan, vi är så sjukt trötta så vi bestämde oss för att titta på The town någon annan dag, inte så att vi har bråttom direkt.
Fortfarande ingenting

If they don't chase you when you walk away

Keep walking

Film

Om en liten stund blir det film med Natalieeeee! Vi har planerat att kolla på Alice i underlandet och The town. :)

Är hos moster. Vi åt för en liten stund se...

Är hos moster. Vi åt för en liten stund sedan. Nu är jag bara allmänt seg. Jätte trött eftersom jag inte kunde sova inatt. Tror att jag somnade runt 5. Blev väckt typ 12.40 av att Natalie ligger och skrattar i hennes säng eftersom hon pratade i telefon. Det är svårt att radera dig ur mina tankar. Det går inte 10 minuter som jag inte ser ditt ansikte framför mig. Det går inte 15 minuter som jag tänker på dina ord. Det går inte 20 minuter som jag inte önskar att du var här med mig. Det går inte 30 minuter som jag undrar var du gör. Försvinn, försvinn från mitt huvud jag orkar inte vänta på dig. Men det går inte att inte vänta på dig. Vill ha dig här nu!


<3


Söndag

Kan tänka mig att de flesta är ute och kämpar på mellandagsrean nu.. men inte jag. Jag ligger i sängen och har typ precis vaknat. Känner att det kommer att bli en seg dag där det inte händer så mycket, men vi får väl se.
Om några timmar beger vi oss mot vår moster och där tror jag det är mat som gäller.

Vill att idag ska vara en dag då jag bara ska tänka på mig själv och koma underfund med vad det är jag behöver för att må bra. Jag vill inte tänka på vad alla andra har för inverkan i mitt liv. Det är ändå jag som bestämmer. Jag ska försöka vara stark!
Maybe it's not always about trying to fix something broken. Maybe it's about starting over and creating something better.

26 december

Måste ha varit riktigt  trött när jag skrev förra inlägget..
Det var den 26 december då också.. men skrev tydligen 25 januari..
Om jag var trött då, borde jag vara ännu tröttare nu och det är jag.. Natalie sover tungt låter det som medan jag bara sitter och vet inte vad jag ska göra. men det får bli ett toalettbesök och sen sova..
Satt och läste igenom min blogg innan och hittade då två skämt som jag och min kusin Philip kommit på.. xD
Philip: Vilken ö ligger på land ..-.. Öland
Therese: Vilken kaka är starkast ..-.. Pepparkakan

Visst var vi roliga och fyndiga.. haha

25 januari

Jag är en människa som hakar upp mig på saker. Jag kan tänka på en och samma sak i flera veckor, ibland kommer det till och med tillbaka till mina tankar flera månader efter att det hänt. Det är det som håller på att hända med dig. Jag hakar upp mig på allt som händer och jag hakar upp mig på allt du säger. Jag är också en person som analyserar allt alldeles för mycket. Jag kan sitta flera minuter och fundera på vad du egentligen menade när du sa det där. Jag tycker att det är jobbigt och jag försöker ändra på det. Varför kan jag inte bara ta allt som det kommer, varför måste jag sitta och må dåligt eller bli förvirrad över en sak jätte länge när jag egentligen bara kan slå av och tänka på något annat. Jag måste bli bättre på det här och det vet jag. Första steget att komma ur någonting är väl att vara medveten om det.
Jag vill börja tänka mer på mig själv och nästan strunta i alla andra.
Jag vill inte ta allting så allvarligt med dig.
Jag vill inte vara en jobbig människa.
Jag försöker att tänka mer på mig själv och nästan strunta i alla andra.
Jag försöker att inte ta allting så allvarligt med dig.
Jag försöker att inte vara en jobbig människa.
Men det är svårt. Åh, så svårt!

Hej

Hej


RSS 2.0