Godnatt

Ska inte sova nu men ska stänga av datorn för idag och hoppa in i duschen.

Bilder

Jag kom hem iallafall nu får ni bilder från helgen (fredag/lördag)
Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Kanske kommer fler imorgon



Jag sover nog här i natt också, så bildern...

Jag sover nog här i natt också, så bilderna får vänta tills imorgon


Nu tror ni att jag precis har vaknat men d...

Nu tror ni att jag precis har vaknat men det stämmer inte. Jag vaknade vid 9. Då gick jag upp och åt frukost. Nu är jag hemma hos emma en stund. Om ett tag ska vi åka tillbaka till getterön och jag blir nog kvar ett tag. När jag kommer hem så får ni bilder. Puss<3


Glad midsommar! Haha

foto0381 (MMS)

Glad midsommar! Haha


Sitter ute på segelsällskapets klubbhus....

Sitter ute på segelsällskapets klubbhus. Vi har precis ätit och nu har jag riktigt ont i magen. Imorgon ska ni få en rejäl uppdatering med bilder. Nu ska jag vara social.


Just nu är jag hos emma. Ska med dom ut ti...

Just nu är jag hos emma. Ska med dom ut till getterön och fira midsommar. Än så länge är vädret på vår sida


Gäsp

Är fruktansvärt trött för att jag har varit i solen hela dagen så jag säger godnatt nu, jag ska nog inte gå och lägga mig nu men jag kommer att stänga av datorn nu. Godnatt!

Ni får en gammal bild på mig medans jag li...

foto03 (MMS)

Ni får en gammal bild på mig medans jag ligger i båten och kollar på fotboll


Vindruvor är ju så gott!

foto0380 (MMS)

Vindruvor är ju så gott!


Svårt

Vad svårt det kan vara ibland att bestämma vad man ska ha på sig. Jag har velat runt i minst en halvtimme nu och jag vet inte om det känns rätt med det jag har på mig nu. Jag vill ha shorts men jag är rädd för att jag kommer att frysa. Ska jag ha längre shorts? Ska jag ha långbyxor. Åhh vad jobbigt!
Detta har jag på mig nu. Ser ni vad vita mina ben är ? :O
Nu orkar jag inte vela längre. Jag går så här till getterön, jag tar med mig en bok och ett par längre byxor ifall att jag skulle börja frysa. Puss z3

24 juni

God Morgon på er allihopa. Jag gick upp för ett tag sen och duschade. Jag hade allra helt legat kvar i sängen och degat men jag kände att jag var tvungen att gå upp när jag såg att solen sken. Idag tror jag att jag än en gång ska ggå ut till Getterön. Men idag ska jag nog inte bara dega inne i pappas båt utan jag funderar på att ta med mig en bok att läsa och sätta mig ute och pressa i solen. Mina ben behöver verkligen lite färg. Dom är nästan vitare än väggarna här i mitt vardagsrum, och dom väggarna, dom är vita. haha.
Nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig redo för en dag i solen - hoppas solen är på min sida bara! ;)

Natti!

Nu ska jag ta och bädda ner mig i min underbart sköna säng. Läsa lite kanske och sen ska jag sova! ;)
Godnatt!

Fotboll

Jag gillar egentligen inte alls att titta på fotboll i vanliga fall. Men när det vankas VM då jävlar blir jag världens fotbolls nörd. Skulle tro att jag har sett 70-80 % av matcherna som varit hittills. När jag har missat en match går jag alltid in på Fifas hemsida så fort som möjligt för att kolla resultatet. Nu när det är två matcher samtidigt på kanaler som jag har zappar jag emellan dom. ;)

Är framme om typ 6-7 minuter vilket betyde...

Är framme om typ 6-7 minuter vilket betyder att jag har gått snabbare idag. Bra therese! Nu ska jag snart in och hälsa på emma på hennes jobb!


Haha, helt konstig bild. Jag vandrar vidar...

foto0379 (MMS)

Haha, helt konstig bild. Jag vandrar vidare. Jag ser mitt mål men det är vatten emellan så jag måste gå runt :(. Hörs när jag är framme


Nu börjar jag vandringen till getterön. Un...

Nu börjar jag vandringen till getterön. Undra om ett går snabbare eller långsammare hemifrån mig än vad det gjorde från stan. I let you know ;)


Betyg

Hade hoppats på alla MVG men det här är väl okej ? haah

Nu tar jag mopeden min in till stan för at...

Nu tar jag mopeden min in till stan för att hämta post, tror att mina betyg har kommit Hihi!


23 juni

Snart är också juni månad slut. är det verkligen bra att tiden går så här fort? Jag skulle vilja att tiden skulle stanna upp lite ibland så att man får tid till att tänka. Tänka igenom vad man egentligen känner. Jag orkar inte stressa längre. Är inte sommarlovet till för att man ska vila ut? För att man ska ha kul med sina vänner? Eller har jag fått allt om bakfoten? Jag måste få andas ut, jag orkar inte. Jag vill andas ut, jag kan inte. Ge mig tid, ge mig ork. Dessutom är det ord som vill ut från min mun som jag inte får fram, varför ska det vara så svårt?
Det där blev väldigt flummigt men jag var tvungen att få det ur mig. Idag känns inte som om det kommer bli den bästa dagen. Ska vila lite nu sen får jag se om det blir en promenad ut till getterön idag också..
Hejdå så länge

Nu ska jag nana!

GODNATT GOTT FOLK!

Tala sanning

quot;>Att tala sanning är något som jag tycker är oerhört viktigt. När ni läser den meningen tänker ni säkert: Men vita lögner då? Jag tycker att dessa, i de allra flesta fall, också är fel. Varför ljuga? Jag förstår inte själva grejen. Är det svårt att tala sanning? Ja, det är klart det är men i de flesta fallen tror jag ändå att det är sanningen som uppskattas i slutändan. Om jag frågar min bästa kompis om hon har sett t.ex min pojkvän göra något med någon annan tjej vill jag att hon talar sanning. Om hon lägger fram en vit lögn och säger nej, det har jag inte fast hon egentligen har det och jag senare får reda på att det inte var som min bästa kompis sa, skulle jag inte bara förlora min pojkvän utan också min bästa kompis. Det kanske blev lite rörigt men jag hoppas att ni förstod min poäng haha. TALA SANNING!

Dagens Shopping

Blev ju som sagt en liten runda på stan. JAg var bara i två affärer och handlade från båda! Älskar rea!
Från HM


Som ni ser, Från : Gina Tricot

Pappa installerar ventilation och jag hjäl...

foto0377 (MMS)

Pappa installerar ventilation och jag hjälper till, lite iallafall


Vad jag har köpt får ni se när jag kommer ...

foto0373 (MMS)

Vad jag har köpt får ni se när jag kommer hem och kan ta kort med min kamera


Nu är jag framme. 50 minuter tog det ;)

Nu är jag framme. 50 minuter tog det ;)


Nu går jag från stan. Undra hur lång tid d...

Nu går jag från stan. Undra hur lång tid det kommer att ta till getterön


22 juni

Ni ska bara veta hur skönt det var att sova i sin egna säng inatt. Älskar min säng, älskar mina kuddar och älskar mitt täcke ;) haha.
Uppdateringen kommer troligtvis att få lida idag. Ska snart ta mig till stan en snabbis, när jag är klar där så går jag vidare mot Getterön. Jag har bestämt mig för att gå dit idag - det är bara 5-6 km haha.
Puss <33

Godnatt

Ska bara kolla klart på fotbollen sen ska jag sova. Har lite panik nu eftersom min dator kommer att dö när som helst. Godnatt <3

Hemma

Har nu varit hemma i ungefär en timme. Har blivit riktigt många inlägg idag, det trodde jag inte att det skulle bli faktiskt. Men det blir ju så när man har tråkigt.
En börda har nu försvunnit från mitt huvud, iallafall ett tag.
Hör av mig sen, ska kolla fotboll nu ;)
Puss<3

Nu ser jag varberg. Underbart! Jag ser hav...

Nu ser jag varberg. Underbart! Jag ser havet och jag vill bara segla. Vädret är underbart och jag hoppas att det håller sig så och inte blir sämre för att jag kommer hem. Nu ska jag ställa mig vid dörrarna. Puss<3


Sitter på tågstationen i göteborg nu. S...

Sitter på tågstationen i göteborg nu. Sitter vid tåget som ska ta mig till varberg lite senare. Har ingen större lust att gå in och sätta mig när jag vet att jag kommer få sitta där och vänta i 20 minuter. Hörs sedan!


50 minuter kvar till göteborg om ni bryr e...

jag (MMS)

50 minuter kvar till göteborg om ni bryr er haha.


Jag borde egentligen inte säga det har men...

foto0368 (MMS)

Jag borde egentligen inte säga det har men jag har druckit Pepsi ur en coca cola flaska. :s. på en restaurang: en cola tack! Går det bra med Pepsi? .. Går det bra med monopol pengar? Daah


Titta så kul man kan ha. Snart bara två ti...

foto0367 (MMS)

Titta så kul man kan ha. Snart bara två timmar kvar


Visst har jag en vacker utsikt? :) haha

foto0366 (MMS)

Visst har jag en vacker utsikt? :) haha


Jobbigt värre att behöva åka baklänges...

Jobbigt värre att behöva åka baklänges hela vägen till göteborg, alltså i 3 hela timmar. Fy. Men det är inget jag kan göra åt. Som ni antagligen har förstått så sitter jag och väntar på att tåget ska ta mig till göteborg. Avgångstid: 15.15


Hejdå uppsala. Ses!

Hejdå uppsala. Ses!


Sitter och väntar på att tåget ska gå ifrå...

Sitter och väntar på att tåget ska gå ifrån uppsala. Snett framför mig sitter ett par som jag antar är alldeles nykära så som dom håller på haha.


Jag är sjukt täppt i näsan, trött och jag ...

foto0365 (MMS)

Jag är sjukt täppt i näsan, trött och jag nyser var 10 sekund-perfekt för att åka tåg. Eller?


Kom på att ni inte behöver vänta tills ...

Kom på att ni inte behöver vänta tills klockan 20.00 ikväll på uppdatering av bloggen. Jag har ju mobilen med mig på hela resan, jag har ju datorn också men jag vill inte lägga mina pengar på internet. Ville bara säga det, inte alls säkert att jag kommer att blogga, vem vet jag kanske sover hela vägen. Men ni kommer säkert få korta inlägg då och då. Nej, nu babblar jag för mycket. Puss<3


Hörs vid 20.00

Nu ska jag packa ner datan. Om ca 50 minuter åker jag och moster till stationen, 14.09 går mitt tåg till Stockholm. I Stockholm byter jag till x2000 till Göteborg där jag byter till ytterligare ett tåg som ska ta mig till Varberg. 19.21 är jag framme på järnvägsstationen och där hämtar pappa mig. Då åker jag hem till Mammiiii <3.
SEE YOOU

3 timmar och 29 minuter

Kom inte på någon rubrik så det blev en sån där jobbig en. Vet inte ens hur jag pallade räkna ut det där haha:) Idag ska jag, som ni alla säkert vet eftersom jag har sagt det hundra gånger, hem till Varberg. Ska bli kul faktiskt. Verkar som om det är fint väder där så det ska ju bli det bästa!
Seglarsskolan sätter igång idag också men jag börjar inte jobba där förrens vecka 29. Ska jobba där 3 veckor. Så om ni vill träffa mig kan ni ju alltid anmäla er till Varbergsseglarskola ;)
Natalie åkte precis till jobbet, kommer inte träffa henne på ett tag nu :(<3 Jag vet att Natalie läser det här och jag vill bara säga att du inte ska tro att du inte har spenderat tillräckligt med tid med mig, för jag visste när jag kom hit att du skulle jobba mycket och när du nu har fyllt 18 så är det klart att du ska gå ut! Vi ses kanske till jul och vi måste bestämma när vi ska åka till Barcelona, sen ses vi när jag fyller 18 om mindre än 9 månader ;)
Nu ska jag gå på toaletten sen så ska jag äta lite frukost och börja göra mig redo för 5 timmars tågresa, hur man nu gör det :S Puss<3

Dags att sova

Nu är jag mätt och belåten, jag och moster åkte iväg och köpte hamburgare på Max till mig och Natalie. Åt dom för en liten stund sen, inte alls bra men ack så gott!
Nu ska jag bädda ner mig för sista gången den här gången (?) i Uppsala hos finfina Natalie Haddad som jag älskar så mycket! <3
Godnatt och Varberg, imorgon lever ni inte säkert längre ;)

21.54

  • Trött - Check
  • Packat - Nästan check
  • Haft trevliga 10 dagar i Uppsala - Check
  • Trött på regn - Check
  • Sugen på att sitta på tåg i 5 timmar imorgon - Faktiskt ett halvt check
  • Kollar på This is it på TV3 - Check

?

Kan ni gissa vem som somnade typ precis efter att det senaste inlägget skrevs? JAG! Sov typ en halvtimme och nu känner jag mig ganska pigg. Tror att vi ska dra oss snart, vi ska till några bekanta typ :S

Sova

Känner att det skulle vara grymt skönt att bara stänga ögonlocken och sova nu, tänk vad skönt det skulle vara. Det som inte skulle vara lika skönt är ifall jag inte lyckas somna inatt eftersom jag då är utvilad. Därför ska jag inte sova nu, utan jag ska försöka hålla ögonen öppna och sen kanske sova vid nio/tio :)
Ställ frågor i frågerutan <------ och ge mig ämnen till Ttesa's tankar och funderingar ;)

20 juni

Idag är det, som rubriken säger, den 20 juni. Imorgon åker jag hem till Varberg! Ska bli skönt. Däremot har jag blivit sjuk så jag vet inte om det kommer bli så skönt att sitta på ett tåg i fem timmar när jag behöver snyta mig hela tiden. Jag tror att anledningen till att jag har blivit sjuk är att sommarlovet har pågått i lite mer än en vecka och det är först nu man har tid till att bli sjuk. Tidigare har man haft så mycket annat att tänka på, man har haft en press på sig att prestera så bra som möjligt och därför har man inte hunnit bli sjuk... det är bara min teori.
Idag skulle jag egentligen hjälpa min moster på jobbet, det gjorde jag igår också. Men jag mår ju som sagt inge vidare så jag är hos min andra moster nu. Här ska jag bara vila tills Natalie kommer hem från jobbet tror jag. Hör av mig senare ;)
Säger inte puss idag för jag tror inte att ni vill bli smittade och få halsont! ;)

Kategorier

Jag har nu gjort några olika kategorier för att få mer struktur på min blogg, vi får se hur mycket jag kommer använda mig av dom bara haha.
Jag behöver låttips! Jag vill fylla min mp3 med så mycket musik som möjligt så att jag har mycket att lyssna på när jag ska åka tåg hem till Varberg på måndag.
Nu har jag tänkt på att sova, det blir iallafall inte något mer inlägg idag. Godnatt:)

kort

Jag har precis duschat, borde sova för att jag är sjukt trött men jag ska sätta mig och spela kort med Robban och Philip. Natalie och Antonio är ute på någon salsakväll. Hade velat följa med men jag är super trööööööttt!

!!

(om .-inlägget
Kalla mig inte KLENIS Ted . Jag var trött!!! haha :)

Förbjuden kärlek

Kärlek är vackert och kärlek ska vara något fint. Jag tycker att kärlek ska vara något som man är öppen med, något man är stolt över och vill visa upp. Alla kan dock inte visa sin kärlek på alla platser och vid alla tillfällen, dessa pga olika skäl. Det kan vara skäl som handlar om nationalitet, alltså vilket land man kommer ifrån. Jag har en kompis som kommer ifrån Bosnien hon och en kille från Serbien gillade varandra mycket, dom valde att ha ett förhållande - ett förbjudet förhållande eftersom de kom från länder som inte riktigt hör samman. Ingen av deras föräldrar fick reda på något och paret höll inte ihop såpass länge så att det blev jobbigt för dem att hålla det för sig själva och inom den närmaste vänskapskretsen.
Att man ska behöva hålla ett förhållande som bygger på kärlek hemligt tror jag kan vara väldigt svårt och jobbigt. Man vill visa upp den man tycker om, visa upp honom eller henne för alla man känner. Det är många gånger man inte vill presentera sin nya kärlek för sina föräldrar eftersom man är orolig för vad de ska tycka men när man har varit tillsammans ett tag tror jag ändå att man inte vill gömma sig längre, man vill kunna umgås fritt.
Vad jag vill ha sagt med detta inlägg är att man måste våga visa vad man känner. Om ens föräldrar inte tycker om ens nya partner, låt det gå ett tag. Låt din pojkvän/flickvän träffa dina föräldrar lite oftare så att de kan ändra uppfattning. Tänk också på att det inte är dina föräldrar som väljer vem du ska eller inte ska ha ett förhållande med.

18 juni

Idag blir det en tripp till stan med Natalie. Vi får väl se om jag för köpt något som är värt att visa upp i bloggen. Ikväll ska jag försöka få in ett Ttesas tankar och funderingar - inlägg ;) Spännande ;) haah.

Man börjar ju undra

Från Tjuvtittat

Bilder från Grönan

Många fler bilder än dessa tog jag inte eftersom jag som sagt hade fullt upp! :) Puss <3

Är hos mina kusiner philip och antonio. H...

Är hos mina kusiner philip och antonio. Har sovit här i natt så jag har inte haft tillgång till dator. Jag bloggar nu från mobilen. När jag kommer tillbaka till Natalie vid typ halv 4 ska jag försöka att lägga upp lite bilder från gröna lund. Om det kommer lite sent får ni förstå att jag inte åkte enda till uppsala för att sitta vid datorn ;)


.

För trött för att skriva.. hörs sen !

Hemkommen

Nu är jag hemma hos Natalie igen efter en otroligt rolig dag på Grönan, hade skit skoj men inget slår Liseberg! Så mycket roligare. Däremot hade jag mer tur på spelen i Stockholm. Vann 4 kilo godis och två kilo choklad. Underbart gott men inte bra!!!
Jag och Philip och Robban blir hämtade klockan 8 imorgon bitti av vår moster. Vi ska till fyrishov och kolla på inspelningen av Postkodlotteriet typ, skoj? Det vet jag inte, det får vi se.
Det blev inte så mycket bilder tagna idag eftersom vi hade fullt upp med att åka karuseller och bergochdalbanor hit och dit. Med de få bilder som blev tagna får ni imorgon. Jag är för trött nu och jag ska ju upp tidigt imorgon så jag säger GODNATT nu !
Puss!

Redo

Nu är jag redo för en dag  på Grönan, det ska bli kul.. hoppas jag! Vädret ser däremot inte ut att bli lika roligt. Men vi får se det positivt - kanske inte är så mycket folk så vi slipper köa hälften av tiden. :) Om tio minuter åker jag och Robban(kusin) för att hämta Philip(kusin) och sen åker vi  till tågstationen för att åka till Stockholm där vi möter upp Mikael(bror). Hur vi tar oss från Centralstationen i Stockholm till Grönan är Mikaels problem, jag hoppas han vet hur vi ska göra! haha :)

14 juni/15 juni

Jag har sommarlov. Jag har inte bloggat på fett länge för jag har känt att jag inte skriver något intressant och jag har inte haft något sug till att ta mig tid till att blogga heller. Nu ligger jag i Natalies säng typ.. Jag åkte hit i fredes (skånska för fredags) för attgå på överraskningsfest för Natalie och Antonio. Natalie fyllde 18 i lördes (lördags) och Antonio fyller 18 imorgon, eller om 4 minuter xD haha. Snart får jag väl ändra rubriken också.
Imorgon ska jag och min bror och två kusiner gå på Gröna Lund, det ska bli spännande, har aldrig varit där innan. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka åka allt, jag ska fan inte banga något för att det ser läskigt ut för det kommer säkert vara skit kul.
Jag ska försöka att bli mer aktiv på bloggen men jag tänker inte lägga ner tid för att skriva onödiga saker som ingen ens vill läsa om. Jag vill att ni som läser min blogg ska tycka att det är intressant och att ni får ut något av den och inte bara läser och tycker att det är jätte tråkigt. Ska kanske försöka ge mig in på att skriva hiss och diss inlägg. Kanske filosofera lite ibland. Hjälp mig.
GRATTIIIIS ANTONIO KUSINEN!! NU ÄR DU 18. HA SÅ KUL IDAG <3<3

RSS 2.0