Tadaa

Nu är jag typ klar inför kvällen
Kvällens Outfit

kolla inte på ansiktet, tack!

Förresten, vi hörs nästa år ;)

2009

2009 har varit ett år som har gått väldigt snabbt, ovanligt snabbt! När jag nu har kollat igenom bilderna som tagits under året har jag kommit ihåg många glada stunder men också många stunder som jag inte har mått särskilt bra, stunder som jag helst vill ska försvinna, försvinna ur mitt huvud och försvinna ur historien. Men det gångna är något som inte kan förändras, vi kan bara se framåt och försöka ändra vår framtid. Under 2009 har jag haft roligt på fest, jag har åkt skridskor och jag har sytt nya dynor till min båt som jag fick av min pappa tidigt i år när han beslutade att köpa en ny. Jag gick mitt sista år på Mariedalsskolan i Varberg, en skola som jag saknar mycket .. jag gick på skolan i 10 år och jag träffade underbara människor som jag hoppas att jag aldrig kommer att glömma! Tillsammans med min klass på Mariedalsskolan samlade/tjänade vi pengar så att vi kunde åka på en oförglömlig klassresa, vi hade så kul! Vi behövde den där resan så att vi kunde minnas för tid tillsammans som en bra tid. Det var kämpigt att få ihop dom där pengarna, för vissa mer än för andra .. men vi gjorde det tillsammans och det ska vi vara stolta över. I mars i år fyllde jag 16 år, min födelsedag firade jag med mina underbara kompisar och det var en sjukt rolig kväll, hoppas att ni också tycker det! Sommaren kom och det var dags för mig och den underbar klass osm jag gick i att gå ut nian och avsluta grundskolan! Jag hoppas att ni alla inser att vår klass var oslagbar! På kvällen hade vi kul, trots regnet, vissa drack nog lite för mycket men det hör till! Under sommaren jobbade jag på seglarskolan, att få lära gulliga ungar att segla är det perfekta sommarjobbet och jag hoppas att jag kommer att få uppleva det fler år! Den person som jag har umgåtts och spenderat den mesta av min tid med är Emma. Emma Larsson, jag hoppas att du förstår hur bra du är och hur mycket jag tycker om dig.. du är en så sjukt underbar vän så det är inte sant! Du ska veta att jag sitter och gråter nu när jag skriver det här för att du är bäst! Jag lovar!
Den 16 augusti 2009 tog jag ett stort steg ut i världen, jag flyttade till Båstad för att gå gymnasiet, detta val är något jag absolut inte ångrar, men visst har jag tvekat flera gånger om jag verkligen har gjort rätt val och jag vet att jag kommer att undra det flera gånger till. Men just nu ser jag ingen möjlighet som hade varit bättre än den jag tog. GM09, klassen som jag går i, är helt wunderbar. Jag trodde inte att någon klass kunde vara i närheten så bra som den jag gick i i nian, men jag ni fick mig att inse att jag hade fel! Båstad Privata Gymnasium, tror jag, är en av Sveriges bästa gymnasieskolor. Jag förstår inte hur en termin kan ha gått så snabbt, jag vill inte att det ska ta slut, jag vill fortsätta att gå i ettan på denna skola tillsammans med er läääänge. Men jag vet att det inte går .. vi har 1 termin avklarad och 5 st kvar, och jag tycker att vi gör dom till en bra tid i våra liv, ett tid vi kan se tillbaka till med ett leende på våra läppar.
Min favorit sysselsättning under detta året har såklart varit segling, inget slår det. Att sitta på en båt och känna känslan av frihet är oslagbart!
Just nu sitter jag i Uppsala, den enda platsen jag känner att jag kan vara helt mig själv, här är jag med dom som känner mig allra bäst, förutom mina föräldrar och bröder. Jag är med min släkt! Dom älskar mig för den jag är och jag älskar dom!
Om några timmar är det ett nytt år, 2010. Ett år som ska bli ännu bättre än 2009. Det ska spillas färre tårar och spridas mer glädje! Det är mitt nyårslöfte!

Nyårsafton

Is finally here! Och igåt fick jag höra av en främmande, lite full, människa att jag liknar Pink !? Om ni vill kolla upp detta så får ni gå in på min kusins blogg och kolla hennes bilder.
Nu ligger jag i sängen, känns inte som om jag har vaknat riktigt än. Jag vill att tiden ska börja gå snabbare så att man kan börja göra sig fin, eller ska man säga finare. Kvällen är fortfarande inte riktigt spikad, vi vet inte riktigt vad vi ska göra och när, men en sak är säker , vi ska inte sitta inne hela kvällen/natten med vår släkt. vid fem, sex så kanske vi drar oss till min moster .. umgås och käkar .. sen sticker vi ut!
Gott Nytt År till alla! Jag kom på att jag inte har skrivit någonting och 2009 i helhelt och känner inte att jag orkar riktigt nu, men det kan komma senare idag eller imorgon:)
Puss<3

somebody call the cops up

GodNatt

Nu är jag trött. Nu blir det OC!

hihi

blir fett lycklig när jag ser att läsarantalet ökar hihi :)
Kom precis hem, har varit lite här och var. Kvällen avslutades på Mcdonalds med pommes! haha Det är vad man kan kalla ett bra slut på dagen!
Är fett taggad till imorgon/idag!. Jag och Nana har bestämt att vi ska vara vakna ett tag till så att vi kan sova länge imorgon. Haha vi vill att vi ska vakna och sen fixa oss och sticka till släkten, käka och sen ut på äventyr haha! Nyårsafton är fett överskattat men vi har alltid suttit inne och tråkat med släkten så ja, vi är fett pepp! 2010 är varmt välkommet!!
Puss<3

Happy new year

Bilderna

Tog Natalies data nu när hon är i duschen, så det fick bli samma bilder som hon la in på sin blogg. haha. Vid 20.00 ska vi dra till den grekiska föreningen och träffa greker haha..

Puss<3

let me entertain you

Proppmätt

Ja, som rubriken säger så är jag proppmätt just nu .. shit alltså känns som om jag är helt uppblåst av pizzan som jag åt, fett goooood! jag svär jag borde bli pizzabagare hah! Har inte så mycket mer att skriva, men ni ska få bilder! Dock fungerar det ej att ladda upp bilder just nu för mig .. fett skumt. Men dom kommer senare under dagen, jag lovar!
Puss<3

Hos dig är jag stark

Helt sjukt

Det är helt sjukt hur man kan sova så länge när man inte ens går och lägger sig värsta sent:O, både jag och Natalie vaknade för ca en kvart sen. Jag skulle kunna sova någon timme till om jag ska vara ärlig, som jag alltid är haha. Om jag nu ska vara ärlig ska jag säga att jag saknar faktiskt Båstad och skolan lite granna, speciellt alla sköna människor :).
Snart är jag tvungen att gå upp ur sängen, klä på mig och sånt. Tror inte att det är någon idé att äta värsta frukosten, kl. 14.00 kommer kusiner över och så ska vi baka pizza! Shiit bara en timme kvar tills dom kommer haha. Det är fan inte bra att sova såhär länge, man tappar sin tidsuppfattning helt.
Det jag vill säga med detta inlägg är God Morgon till er alla!
Puss<3

these words

GodNatt


chilling with the bedding

okej , blev en lite skum rubrik men det passar .. jag känner mig helt skum just nu. jag vet inte vad det är men jag är absolut inte på topp, helt sliten. jag liggsitter (visst finns det ett sånt ord?) i sängen och skriver. känner att det börjar kännas i ryggen att min ställning inte är speciellt bra och bekväm, men vem bryr sig, inte jag!.
vet ni? vet ni ? snart är det nyår ! :D:D:D inte så säker på att alla visste det faktiskt. alla har säkert värsta planerna som ni planerat i flera månader, själv har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag kommer bara att följa natalie, vi ska typ till hennes kompis på förfest och sen kanske vi stannar där eller om dom drar vidare till ngn annan fest så följer vi med. vad som kommer att ske kan bara ödet bestämma.
tror ni på ödet? jag gör det.. jag tror att Gud har bestämt ungefär vad som ska ske, men att vi kan styra det lite själva. vi har själva en fri vilja. vi behöver inte följa vår väg som lagts åt oss, men om vi gör det kommer vi att ha evigt liv, evigt liv med gott samvete. förlåt om det blev för mycket babbel nu, men det är värt att tänka på, det är värt att tänka på vad vi gör av våra liv och hur vi utnyttjar de möjligheter som hela tiden ges till oss.
vid kl 18 innan idag stack jag och natalie till hennes kompis zino, den bruden har verkligen inga gränser hahaha! (inte meningen att ni skulle fatta). vi har mycket.
alla måste gå in på youtube och söka på me singing och kolla på kinesens alla klipp, han är fööööööör rolig!!
Puss<3

all you single ladies

Storbak

blir det idag.. alla mostrarna och mormor kommer hit för att baka piroger och grejjer, sjuke gott! jag att natalie, som förresten har namnsdag idag, kommer säkert att behöva hjälpa till lite då och då.
senare på kvällen får vi se vad som händer, vi kanske drar till en av natalies kompisar men vi får se.. annars tar vi nog det bara lugnt och data nördar oss, som vanligt haha.
känner att jag, som vanligt, inte har något att skriva om så jag slutar här.
Puss<3

ditt rike har inga gränser

GodNatt

klockan är inte speciellt mycket, men vi tänkte att vi skulle kolla på OC om en stund och det betyder att jag efter någon timme kommer ha somnat. så det betyder att detta blir kvällens sista inlägg. i detta inlägg ska jag, som jag lovat, visa vad jag köpte på stan idag.


Jeans - BikBok 199,50 kr Skor - SkoPunkten 349 kr Jag i väntan bussen Högst bjudande



off to church

nu har jag kommit hem från stan, jag vet att jag inte skulle köpa något, men det blev ett par byxor och skor till nyår, ni får bilder sen.

nu ska vi typ åka

Puss<3

i dina händer

huvudvärk

som dödar!
natalie är i duschen, och jag ligger kvar i sängen, med huvudvärk. när natalie är ren och fin, stiger väl jag upp ur sängen och börjar fixa till mig. sen äter vi nog frukost och sen blir det buss ner till staden för shopping, inte för mig (pengarna näst intill slut) men för natalie som ska jaga skor till nyår.
på tal om nyår så är det bara några dagar kvar av 2009 .. känns som om det har gått otroligt fort. på nyårsafton ska jag och nattaa bryta vår släkts tradition, att sitta inne och tråka .. vi ska dra till en av natalies kompisar på FEEST!" hahah.
nu kom natalie ut från duschen så ska sätta fart med det jag ska göra idag.
Puss<3

Ohhh helgaa naaattt

GodNatt


halleluljah

hittade denna svenska version av halleluljah med EMD
för ca en timme sen kom jag "hem" från antonio, med hem menar jag hem till natalie, jag kallar detta för hem eftersom det är alltid här jag bor när jag är i uppsala. hahha , känns helt skumt att skriva centrerat .. jag vet, intresseklubben antecknar. funderar på att snart fråga natalie om vi kan kolla på OC för att sedan sova, men först ska jag tvätta ansiktet och ta på mig pyjamas.
Puss<3

halleluljah, halleluljah , halleluuuuuljah


jag låter bilden tala för sig själv

27 December

är här, och jag är hos antonio.. robban och philip sitter och spelar kort , antonio är i affären och natalie är nere i stan och träffar hennes gudbror. när toni kommer tillbaks ska grabbarna och jag spela fyrmannakotte, eller tecknet som dom kallar det.

jag har varit här sedan kl.1400 ungefär efter att ha vaknat vid 1200. jag är sjukt trött och ska försöka lägga mig tidigt idag. imorgon ska jag än en gång ner på stan, denna gång med natalie. väl nere på stan ska vi träffa natalies kompis och äta kina mat, inte det bästa jag vet, men helt okej.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, och vill inte att ni ska behöva läsa några tomma ord.. men jag saknar emma väldigt mkt !!<3

Puss<3

everyday was just another day

im back. GodNatt

and i know you like it höhö. the greek party was okey! jag kände ju inte mer än ca 3 personer där så jag skulle ljuga om jag sa att det var jätte kul, som jag brukar säga: jag ljuger aldrig. det gör jag inte!

är sjuke trött just nu, så ska bara skriva klart detta intressanta blogginlägg och sen sova! se så vackert ord, sova. jag älskar att sova!

im here to stay!



Abööö

inget inlägg idag yaaao :O nej men jag vaknade tidigt av att natalie väckte mig när hon gick upp 8.30 för att hon skulle jobba, det var bara att stiga upp och göra sig i ordning för en dag (förmiddag) på stan med grabbkusinerna :). jag åkte hem till dom, dom åt frukost, vi gick ut med bino(hund), och sen fik vi skjuts till stan av vår morbror...


dagen till ära inhandlades två tröjor , väldigt nöjd ska ni veta :)

stadium - 299 kr


gina tricot - 99,50
snäll som jag är, skänkte jag 50 öre till röda korset

just nu sitter jag i natalies rum efter en dusch, vi ska nämligen på grekisk fest senare ikväll. ska bli skoooj. förreste tror folk att jag typ är 13 år här, förolämpning ju!!

och jusste, min mp4 spelare är sönder, startknappen är trasig. RIP!

Puss<3

du dudu dudu

GodNatt


25 december

och mitt ansikte är helt ömt, har varit och fixat mitt ansikte, en kvinna tog bort håret med en tråd och grejjer, sjukt ont gjorde det i alla fall! men vill man vara fin får man lida pin.

har inte så mycket mer att säga nu så
puss<3

all i say

trött

förstår inte hur jag kan vara så trött, när jag ändå sovit till 11.45 idag? måste vara vädret haah, ibland är det bra att ha kallt och trist väder.. då finns det alltid något att skylla på när man är för lat för att gå ut och bara sitter inne på sitt rum med datorn! :)
just nu ligger jag och min kusin, natalie, och trängs i en liten säng med varsin dator i knät. snart kommer de flesta av denna reetard släkten (älskar er) och ska äta här ... sen händer det väl inte så mycket mer idag.
Vad jag fick i julklapp:
  • 700 kr
  • MP4
  • Plattång
  • Ansiktsvatten
  • Bodylotion paket (?)
  • Nagellack (blått och rosa)
  • Mascara
  • Armband
kommer antagligen att få ngt mer av min broder och hans tjej när jag kommer hem till Varberg :) och så ska pappa köpa OC säsong 4 till mig :D
imorgon ska natalie jobba så jag ska nog ner till stan med två av mina kusiner, antonio och philip, ska bli mys :) <3
efter midnattsmässan igår så har jag bestämt mig för att försöka gå till kyrkan lite oftare, jag kände ett lugn, ett lugn som jag vill ha mer av, ett lugn som jag njöt av
Puss<3



take time to realize

GodNatt

nu är julafton över, helt okej dag, inte speciellt kul att sitta på tåg i 5 timmar, men det var värt det för att träffa mina underbara släktingar.
vi kom hem från julnattsmässan för ett ganska bra tag sen, nu ska nog jag ovh nattah kolla oc :)
hörs igen imorgon
jag och kusiner <3

nu hade ni allt tur

men det beror endast på att jag har jätte tråkigt och jag vill att tiden ska gå, när jag har skrivit klart detta inlägg ska jag packa ner datan och sen upp och göra iordning mitt rum lite granna, måste ju göra mamma lite glad nu när jag lämnar henne för hennes systrar på julafton, nej vad hemskt det där lät. förlååååt mamma!
Puss<3

hosianna davids son

God Jul

mina kära vänner, och alla som jag känner! är otroliiiiigt trött och känner bara för att gå och lägga mig igen. jag hade kunnat sova minst en timme till, vaknade kl 8.00 och är nästintill klar för avfärd, dock går inte tåget förrens 11.51 så får vänta ett tag till haha!
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer förutom GOOOOOOD JUUUUL, ni får antagligen vänta ett bra tag på uppdatering, är inte framme förrens 16.51 och då blire direkt till julfirandet med släkten och sen kanske midnattsmässa så dont stay awake for me haha.
om ni har tur blir det en uppdatering strax innan jag packar ner datan, om ni har tur!!
Puss<3

Julen är här
Och lyser frid på jorden
Julen är här
I våra mörka länder
Kom låt oss ta varandras händer
När julen är här

GodNatt

jag tittar runt omkring mig och jag se väskor, handduk och nagellack! det kan bara betyda en sak, jag är klar för ikväll! kommer säkert bli sjukt stressigt imorgon, men jag hoppas att jag inte kommer att glömmma ngt viktigt.
Uppsala here i come!

äntligen!

nu har jag lyckats få ordning på min mp4, jag har fått in :
kalle anka och alla hans vänner önskar godjul (ett måste!)
bedtime stories

nu kommer jag ha en skööööön tågresa upp till uppsala imorgon!
Puss<3

jag viskar en bön

varför`?

Varför funkar ingenting för mig?
Varför lyckas jag inte konvertera(?) filmer så att jag kan lägga in dem på mp4an (stannar på 99%)?
Varför lyckas jag inte ens klicka på mp4an så att jag kan lyssna på musik?
Varför har jag jätte mkt kvar att göra inför resan imorgon?
Det sista kan jag svara på! jag är lat! jag är oteknisk! jag är ÅHHHHHHHHHHHHHHHH!

asså vaah?

min mp4 spelare funkade nyss, men nu funkar den inte ??
ÅHHHHHHHHHHHHHHH BLIR GALEEEEEEEEEEN!

underbara klass!!

GM09 is thaaa shiiiit ! :)

23 december ..

.. är här och jag riktigt känner hur julens glädje sprider sig över vår jord ... nej nu ska vi inte överdriva, jag har ingen julkänsla över huvudtaget.
är riktigt trött, har legat halvt vaken sedan kl 7.00. nu ska jag nog klä på mig och invänta att mamma vaknar så att vi kan gå till expert, vill hämta min julklapp
när jag hämtat den blir det till att lägga in massa musik och filmer, om jag lyckas haha. sen är det väl bara att sätta igång med dagens sysslor. blev ingen dusch igår kväll, så den måste komma ngn gång under dagen, vi får se när.
Puss<3

kom låt oss ta varandras händer

glömde

nämna att det idag är
Dan före dan före doppare dan




GodNatt

börjar faktiskt bli riktigt trött nu, skulle egentligen kollat på filmen som gå på TV3 nu, Välkommen till familjen, men jag orkar inte mer så ska duscha och sen "raka" benen, jag skriver raka inom citattecken för att jag inte ska raka dem egentligen, ahah jag köpte, eller mamma köpte, någon konstig "handske" som typ "slipar" bort håren, haha jag vet, låter väldigt konstigt, men funkar faktiskt.
velvet touch body, från matas 119 kr

snart läggdags

eller vad säger ni? jag säger att det är lite för tidigt men att jag bra gärna hade lagt mig i sängen och sovit för att vakna upp den 23 december och ha fullt upp.
Morgondagens att göra:
  • Vakna och allt som här det till
  • Till expert och hämta min julklapp från mamma :)
  • Påbörja packning
  • Vara med Emma:)<3
  • Packa!!
  • Städa!!
  • Sova!!
Kan komma att hända att jag behöver gå på toaletten och äta ngn/ngra gånger under dagen, men kände inte riktigt för att planera in det i detalj.
Puss<3

all i want for cristmas, is youuuu

lalala

är grymt sugen på fruktsallad, haha , konstigt visst? men jag har inte ork, eller lust att göra någon. snart ska jag äta mat hihihihi :) jag känner mig grymt dryg, det kan väl inte vara ett dugg kul att läsa om mig och mitt tråkiga liv?
imorgon någongång kommer emma till mig och då ska vi dela julklappar till varandra :) är grymt nyfiken på vad hon har köpt till mig ! :)
sen måste jag städa och packa imorgon för resan till uppsala, kanske ska börja lite ikväll. önsketänkande!
Puss<3

amir och erik hade varit bästa vänner hela livet

nedräkning

Till Julafton/Uppsala
18  19  20  21  [22]  23  24
Till Nyårsafton
18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  30 31


22 december

en dag närmare julaftonn hiiiiiiih :) längtar att få komma till uppsala, resan behövs! jag ska verkligen ta vara på tiden där och har super duper kul hahah . :)<3
idag vaknade jag tidigt :O vill egentligen sova så att dagen går snabbare haha . när jag vaknade kände jag ett rejält sug på att spela the sims 3 så det ska jag göra nu, vi hörs sedan!
Puss<3

stilla natt, heliga natt

GodNatt

ja nu har jag fått i mig lite meducin(som pippi säger) mot hostan, det var mot min vilja men mamma blev glad.
nu hoppas jag på en god natts sömn;)

jadu

hostan vill inte ge sig, och jag vill inte till sjukan, jag och hostan ska tävla om vem som är envisast :) hihi. vem tror ni vinner?
dagen blev låååååååång som jag förutspått .. imorgon kanske jag ska vara med emma ? fast klockan 16 ska jag och mamma och kanske mina kära bröder och kolla på lägenheten vi flyttar in i i januari, fast bara i sex månader. men bättre än att bo på gatan, eller vad säger ni? lägenheten vi bor i nu ska nämligen renoveras och efter det ska de som äger fastigheten använda den själva så det är därför vi måste flytta, sen är det ju så att mamma och pappa ska flytta isääär och det är mkt sorgligt, men kanske bättre så?
Puss<3

nu tändas tusen juleljus

hostan

dödar mig , känns som om jag kommer att kvävas, har hostat som en gris (?) i minst en månad nu, står snart inte ut längre, har sagt många gånger att jag måste till sjukhuset och kolla upp vad det är, men blir aldrig av,kanske dags nu? ..
ligger fortfarande i sängen, orkar inte gå upp, men det borde jag göra snart då mamma kommer hem från jobbet kl. 14.00 och om jag inte vill att hon ska få utbrott borde jag plocka ut ur diskmaskinen och kanske plocka lite fint i mitt rum, det sista kommer nog inte bli av haha .
känns som om det kommer att bli en väldigt lång och tråkig dag idag. inte för att jag har ngn lust att göra ngt speciellt.
18  19  20  [21]  22  23  24
Puss<3

im not alone

21 december

och tre dagar kvar till uppsala och julafton, har ingen som helst julkänsla, jag brukar ha det vid den här tiden på året, men i år, INGENTING. det är lite hemskt måste jag säga, att sakna julkänsla alltså. men tror nog att den kommer att komma när jag sitter på tåget upp mot uppsala och släkten och kollar på kalle anka.
Natalie sa till mig igår att vi kanske ska gå på midnattsmässa på torsdag, och jag hoppas verkligen att det blir så, har alltid velat gå på midnattsmässan på julen men aldrig orkat, tror att det kommer att vara mäktigt måste jag säga. hoppas :)
min på onsdag :D
Puss<3


aldrig, aldrig kommer jag förlåta dig

.

nu ska jag sova, eller ?
jo det ska jag nog, eller ?
klart jag ska sova, eller ?
JAG SKA SOVA!
Puss<3

jag ska måla hela världen, lilla mamma

trött

och i stort behov av ett toalettbesök, kommer snart att kissa på mig haha.
kom hem från emma för en stund sen, har varit en sköön lugn dag med pelle svanslös tittande haha.
haha , märkte nu att jag skriver haha väldigt mkt, men är inte det ett bra tecken? det betyder ju att man skrattar och är glad:)
i början på veckan händer inte så mycket, känns konstigt att jag inte ska till båstad, men mycket skönt, jullov är skönt. idag har jag laddat ner kalle ankas jul så att jag inte missar det på julafton när jag kommer att sitta på tåget 5 timmar :):) mycket glad. kommer att kolla på den på mp4 spelare typ som jag får på onsdag i julklapp, blir julklappsdelning här hemma på onsdagkväll/torsdagmorgon. åker till uppsala 11.55 ellr något och är framma 16.51, längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaar !<3
Puss<3

i got a feeling

gaderobrensning

ja, jag önskar att jag haft kameran, då hade jag kunnat ta kort på den gigantiska hög med kläder som låg på golvet. visste inte att jag hade så mycket kläder, men nu har jag en svart sopsäck mindre haha.
snart ska jag, emma och mamma dra oss ner mot stan, till expert och gina tricot, hihi.
skriver senare
Puss<3

vi är pojkarna som busar

ska jag?

ska jag börja blogga igen?
det kommer att bli som vanligt, jag bloggar ett tag , sen lägger jag av.
men har en känsla av attt det kan bli mycket bloggande i uppsala, eftersom natalie, min kusin, bloggar, då kommer det nog bli mkt nördande framför datan. och det var ju faktiskt där, för ett år sedan, som jag började blogga haha.
men jag får ta och fundera på saken. om jag ska blogga ska jag nog börja lägga in mer bilder, bara det att jag är nu hemma i varberg och kameran är i båstad och dit ska jag inte på 3 veckor haha. sladden till mobilen är också i båstad så kan ju inte ta bilder från mobilen heller. i-landsproblem? JA
Puss<3

i mina blåa sockiplast

RSS 2.0