Kärlek ..

hur kan något vara det bästa i ens liv men samtidigt det sämsta och jobbigaste, jag pratar förstås om kärlek. asså jag hatar det! det är jobbigt att vara kär men det är samtidigt en helt underbar känsla ( när det går som man vill ) . det är bara att hoppas att allt går åt rätt håll, hjälp mig att hoppas.

Idag hade vi nationellt prov i matte och det gick nog bra, hoppas jag. hade nog nägra slarvfel här och där och förhoppningsvis är det inte så många så att det påverkar mitt vackra MVG i matte haha. efter provet mådde jag skit och gick hem, hade inte lust att bara sitta hemma så jag åkte till seglingen iallafall, fast jag inte seglade. det var rätt skoj faktiskt :)

jaja....................

PUSS <3


helt okej ..

nu sitter jag hemma hos emma, precis som vanligt kan man nästan säga hahaha. jag cyklade hit efter att jag gjort no-provet som faktiskt gick helt okej, även om jag typ är sjuk och inte hade pluggat någonting, ajja man får väl väntta och se på resultatet kan ju vara sämre eller kanske till och med bättre än vad man trott och hoppats på.

imorgon är det nationellt prov i matte och jag orkar verkligen inte, men men , vad ska man göra åt det. det är bara att gå till skolan och få det där skeet provet gjort, eller vad säger ni ?

jaja, nu ska jag och emma cykla till mcdonalds och ikväll blire promenix med pappa

Puss <3


Orka ..

.. Kom hem från seglingen för en stund sen , gick fett bra idag, typ aldrig gått bättre haha (stolt). när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle vara lite duktigt så jag satte mig och slog upp biologiboken (har no prov imorgon) läste 3 sidor, den gav jag upp. jag har inte ork eller lust att plugga just nu . jag vet att det är viktigt för framtiden BLABLIBLABLA ! men jag orkar inte, förr pluggade jag i tid men nu , nej jag vet inte. svårt att förklara, känns som om andra saker är viktigare just nu, jag vill inte veta något om gener och DNA och skiiit, inte just nu iallafall. men på något sätt så känns det ändå som om jag kan få VG på provet, jag brukar minnas sakerna när jag är pressad, jag vet inte varför kanske har med mina GENER att göra :@. nu ska vi inte vara depressed Therese. MEN JAG OOOOOOORKAR INTE! Snälla, ge mig ork att försöka börja lägga tid på skolan igen.

Flera gånger idag har jag kommit på mig själv när jag har tänkt på en viss person som jag inte nämner vid namn. men jag blir lycklig av namnet och denna person!

Puss <3<3

kortis

det får bli ett kort inlägg idag , jag har bara två saker att säga:

Jag har kommit in preliminärt på Båstad Privata Gymnasium :D får veta om jag har kommit in i början av juli:)

En annan sak som händer i början av juli är att NATALIE, min älskade kusin kommer hit till varberg. kuliigt värre asså"

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSs <3

städning

idag blev det gjort, jag har äntligen städat båten , med emmas hjälp såklart, tack :) det var riktigt jobbigt asså och smutsigt var det. det tog ungefär 4 och en halv timme eller något, men då hade vi en fikapaus också haha.  imorgon blire bara att cykla ut till getterön igen och börja polera båten, blank ska den bli. ni vill säkert inte ens läsa om min båt men i brist på inspiration så får ni höra om det. ska försöka hitta på något att skriva om och ni får gärna ge mig förslag.

nu sitter jag hemma hos emma och gör ingenting, eller jo jag sitter och lyssnar på när emma sjunger en låt om glass xD " galen, galen ja jag är galen i glass. glass glass glass i stora lass lass lass"  eller nått haah.
 
lovet är snart slut och jag är deprimerad haha , vill ha mer lov. !! jag måste nog göra någon konstig idrottsuppgift imorgon också , om jag orkar haha. på måndag ska vi ta skolfoto , vi ska vara "utklädda" till bratz/snobbar, kan ju bli lite trevligt kanske.

Pussssisar <33

spotify invites

hjälper Azra att skaffa spotify! hah

Gå in här för att själv skaffa spotify http://www.spotifyinvite.se

hah

Puss<3

trött ..

.. som fan asså. jag är så trött att jag inte orkar resa på mig och gå till sängen haha.

Idag var jag och emma på stan en snabbis, hon köpte skor och jag köpte solbrillor. yaay! älskar vädret asså.
efter stan stack vi till getterön där vi inte gjorde mycket alls, vi satt typ bara på campingen och cyklade runt lite. sen vid 5 började vi fixa iordning så vi kunde ut och segla. livet är så jävla underbart ute på havet asså, finns inget bättre jag svär!

Imorgon ska jag och emma till getterön och bottenmåla en lite mototbåt, kan ju bli intressant. haha . sen måste jag faktiskt börja städa i min båt men har ingen lust men med emmas hjälp kan det kanske gå rätt fort, hoppas jag.

nej nu tänker jag gå och lägga mig vare sig jag orkar eller inte.

Pusssiissar <33

..

.. Tjabba Tjena Hallå !

Jag sitter här i soffan i pyjamas, efter detta inlägget ska jag klä på mig, emma sitter juh och väntar på mig. vi ska gå på stan och köpa skor till emma. :) ..  sen ska vi till getterön och städa min båt, jag orkar inte men det måste faktiskt göras om jag ska kunna lägga i den i vattnet snart! ikväll blir det nog segling, om det kommer några haha . xD

Men nu ska jag klä på mig tror emma börkar tröttna på att jag sitter här och skriver haha . :)

Pusshej <3


wiho!

Jag älskar min nya design! Natalie du e super duper bäst :) Och jag lovar dig, jag ska försöka bättra mig vad det gäller bloggandet ^^ :) Ska skriva minst ett inlägg om dan. hoppas ni vill läsa dom haha.

Under den tiden jag inte har skrivit blogg, ca en månad, FY SKÄMS THERESE. har det inte hänt så mkt speciella saker men jag har ändå haft fullt upp. det har bara varit massa plugg hela tiden. jag vet att det inte kommer att hända, men man kan ju alltid hoppas att det bara blir mindre och mondre nu framåt våren. jusste, VÅREN. det verkar som om våren äntligen har kommit till lilla staden varberg!

Har påsklov nu och det är bara SSSSSÅÅÅÅÅÅ skönt. under resten av lovet ska jag jobba så mycket jag kan med min båt, som jag ska döpa till TesAnka. vill sjösätta och ut och segla nu vettja, häng med ;) .

Ajja nu får det räcka för ikväll. Tack igen NATALIE , I love my design !

Puss <3

Gästbloggning: Nattuzz

heeeeeeeeeej :)) jag är natalie, thereses kusin! jag är här för att jag har fixat hennes design OCH för att smygreklama för min blogg hihi! http://nattuzz.blogg.se . hoppas ni fortsätter läsa å njuter av hennes zebramönstrade bloggbakgrund haha ;) nu börjar hon förhoppningsvis att blogga bättre igen! PUSS

RSS 2.0