Båstaaaaaaaaaaaaaaaaaad

äntligen internet :) , eller tydligen har det funnits internet hela tiden fast bara i matsalen/resturangen. så nu är vi en gäng som sitter och nördar i matsalen weeeei, kl 17 är det mat och jag är hungrig eftersom det var bläääig mat som lunch.

ajja skriver senare , nu ska jag hjälpa sara med matte B hihihihi :)

puss


varberg

nu är jag hemma i varberg igen. har inte kunnat blogga för att internet har inte funkat buhu. bloggar mer ikväll.

pusspuss<3

nu händer det

och jag är glad haha, glad och nervös. jag känner på mig att det här kommer att gå bra.
har typ precis vaknat och ska snart packa ner datan och det sista och sen kl 13 åker jag, goodbye varberg, hello båstad. jag e taggad nu, taggad för nya utmaningar men kommer självklart sakna varberg och alla vänner i varberg. kommer sakna min familj mktmktmktmkt.

mamma: du måste ringa varje kväll, eller smsa för det blir billigare (3000smsgratis), SMSA VARJE KVÄLL.

ja mamma jag ska! <3

puss

kan inte sova

14 timmar och 21 minuter

nedräkning

och jag vill inte tänka på det hahah.  åker kl ett imorgon. 15 timmar och 17 minuter kvar. idag fick jag reda på att det är ngt fel på det rummet jag och en annan tjej ska bo i så vi kommer att vi bo i ett mindre rum i 15 dagar medans vårat "riktiga" rum renoveras. varför just mitt rum ? hahah. 15 timmar och 16 minuter kvar, jag skulle ju inte tänka på det.

jag ska ta en dusch nu och sen ska jag sova, fast jag tror inte att det kommer att bli så lätt att somna som det brukar. imorgon blir det till att vakna hyfsat tidigt och packa ner det sista, vill ju inte glömma ngt viktigt.

puss <3

15 timmar och 14 minuter kvar .............................

packat o klart

eller nästan iallafall haha, det är några saker kvar på listan som jag och emma gjorde men det är sånna saker som ska användas ikväll eller imorgon.

nu sitter eller snarare ligger vi bara i soffan och friidrotts vm går på högvarv på tv, inte så kul att titta på eller ibland, gången är kul för dom ser så roliga ut, och slägga är kul för dom skriker som faan. haha. intresseklubben antecknar, eller vadå ?

puss <3

Det näärmar sig

i början av sommaren kändes det som om det var eviiiigheter kvar tills jag skulle börja på gymnasiet, nu sitter jag här med bara 2 dagar kvar till det är dags att börja i en ny klass, i en ny stad, med helt nya människor. imorgon åker jag alltså och idag ska jag packa och jag vet, jag bara vet att jag kommer glömma massvis med saker.

emma kommer snart och då ska vi dra ner till stan en snabbis och sen är det bara att sätta igång med dagens sysslor: packa och städa och allt avslutas med harry potter mohahah. en bra sista dag i varberg ( okej då inte sista kommer ju faktiskt hem på fredag kväll igen haha.


Godnatt

jag ska gå och lägga mig i min sköna säng och somna in i en djup skönhetssömn nu hhaha.

imorgon är sista dan innan jag flyttar och den spenderar jag med emma som ska hjälpa mig att packa och så ska vi gå på bio, de najs ^^.

puss o godnatt <3

<3


Flytt på G

och jag är nervös. vissa tänker säkert att det är väl ingen stor grej? jag ska ju komma hem varje helg. men för mig är det en stor grej. jag ska flytta till en stad där jag inte känner någon, jag ska bo där, bo där. och jag är inte direkt den öppna tjejen som har lätt för att skaffa vänner, jag är nog den som kommer sätta mig längst bak i hörnet i klassrummet för att ha översikt över dom andra. nu undrar säkert många varför flytta om jag är så osäker. det undrar jag också, men det är det här jag vill och jag känner ändå på mig att det kommer att bli bra, det kommer att bli bra .. till slut.

nu när jag ska flytta kommer jag nog använda mig av bloggen mycket mer, och det är nog positivt haha. men i början kommer det nog bli så att jag sitter i rummet och ja , sitter vid datan haha ,

puss <3

RSS 2.0