Al Gore sa :

" Ska vi bara oroa oss för terrorister eller ska vi oroa oss över andra problem också? "

Jag tror att de flesta i min klass fick sig en rejäl tankeställare idag på so lektionen. vi såg en del av Al Gores film, " en obekväm sanning " och titeln säger mkt , det var verkligen obekvämt att sitta där på en hård stol och höra hur han säger att vår värld kommer att se ut om 50 år ... hemskt att se bilderna på hur glaciärerna smälter och hur land blir till hav. jag har aldrig direkt brytt mig om miljön men det är kanske dags för det ? det ska iallafall bli kul att se fortsättningen på filmen imorgon. ni kanske tycker att jag e tråkig som skriver om miljön i min blogg men jag tror verkligen, efter att ha sett denna filmen, att miljön kommer att bli ett mkt större problem än vad det är nu. så jag säger till alla människor där ute : keep the world clean.. please!

Btw varit en rätt spännande dag idag haha !
Pussisar och Kramisar

allt kommer och allt går

Vänner kommer och vänner går.
Kärlek kommer och kärlek går.
Solsken kommer och solsken går.
Livet kommer och livet går!

Ta inget förgivet för när du är som lyckligast rasar det ner.

..

.... känns som om allt kommer att rasa snart. känns som om allt faller ihop till en stor jävla hög med ett damm moln runt sig efter som det rasat så snabbt. kan inte förstå hur man kan gå från ha lyckats ta sig högst upp på livets berg till att stå på kanten på berget och snart bara ramla ner snabbt till botten igen. livet e som en jävla berg o dalbana. upp ner upp ner.  efter ett tag känns det som om man inte har någon kraft i sig och klättra upp igen . så känns det just nu, jag kommer att ramla och inte komma upp igen. alla gör det så svårt för en att stanna där uppe på toppen. det händer alltid något som gör att man kommer närmare och närmare fallet ner. minsta lilla sak kommer göra att jag ramlar och vet inte om jag kommer tillbaka till livet på toppen.. men man kan ju alltid hoppas. allt samlas i min kropp som en stoor jävla klump som vägrar att försvinna och snart sprängs den . saker samlas på en hög som växer och växer. det e den klumpen som driver mig närmare fallet.  .......................................................... det som står här är kanske bara tomma ord för er men inte för mig.

Puss och tack till dom som håller i mig så jag inte ramlar


Kom att tänka på ..

.. att vi har det jävligt bra här i sverige. vi lever i ett land där vi har bra sjukvård, vi har inte varit i krig på många år, vi har allt vi behöver, som bostäder, bidrag, jobb, resurser som mat mm. men ändå finns det alltid dom som klagar! tänk på folk i fattiga länder, på tv:n brukar man höra om barn som behöver hjälp men va händer med de vuxna, behöver inte dom hjälp ?? okej, man kan ju hålla med om att det e lite värre med barn som dör av svält och sånt. men det jag stör mig på är tidningarna och tv, dom sänder lixom ut fel signaler eller vad man ska säga. man ser stora rubriker om finanskris, ökad arbetslöshet och brist på bostäder! men tänk på dom länderna som alltid har ekonomi kris, dom som alltid har hög arbetslöshet, dom som knappt har några bostäder alls! jag tycker alltså att vi i sverige är jävligt bortskämda! vi tror att vi är jävligt osjälviska och ordnar galor och jag vet inte vad där vi skänker pengar . men det är vi inte , enligt mig. jag tycker att alla ska försöka göra mer för den fattiga omvärlden och inte vara så fucking själviska. det finns säkert ni som inte håller med mig, kommentera i så fall och skriv vad vi tkr !

Här om dan så såg jag ett spädbarn
Inlindad i en filt i Afghanistan
Jag plocka upp han bebisen han gav inte ett ljud
Hade ett anskikts utryck som om han nyss har sett gud
Jag tog upp han, tryckte han intill mitt bröst
Och hoppades att själen gick till himelen först
Med ett dött litet barn i min famn så gick jag vidare
Jag skrek ut -SNÄLLA KAN NI STOPPA DETTA LIDANDE!
Sluta droppa bomber (BOOM)  barnen dom behöver fred
Istället för att skjuta skott, lägg mat på en sked
Ge barnen nått att tro på i livet
Å fuck politik vad vet dom om kriget
Jag håller upp ett dött barn så alla kan se
Exakt vad som hänt, exakt hur det e
Bomberna dom faller och barnet e i flamman
(Brinner) Jag pussar liket på pannan.

Ken Ring- låter för barnen

ont

Jag har cepigt ont i ryggen plus att jag har ont i öronen . ...i morgon fyller emma 16 år så grattis på dig men nu har jag inget mer att skriva så

PUSS


har man lovat ..

så har man.  här kommer mitt lovade blogginlägg.

Idaaag har har varit i skolan precis som vanligt, det va väl en helt okej skoldag. kan ju alltid bli bättre! efter skolan GICK jag till emma och vi åkte och pluppade ( handlade med själscanning) med hennes mamma. vi var på rusta också, hittade massa saker som jag vill ha i min båt!!. ( ja jag har en egen båt hih ) sen så skulle vi göra emmas gymnasieval men det var inte så lätt haha hon kan inte bestämma sig ju! haha jag har i alla fall gjort mitt idag :) stoltis. sen åt vi haha och sen så satt vi ett tag och sen så GICK jag hem haha :):) nu sitter jag här och försöker komma på vad jag kan skriva om .. hmm.. kan ju skriva om :

5 av mina dåliga vanor:
jag är helt beroende av min data!
jag kan inte hålla saker som jag lovar mig själv!
jag skjuter alltid upp saker till sista sekunden!
jag är på dåligt humör väldigt ofta!
jag litar för mkt på folk!

Puss & Kram

Asså ..

.. förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men har inte orkat .. och jag orkar inte idag heller haha .. men jag LOVAR att jag ska skriva riktigt imorgon.. I have all time in woooorld because I slutar skolan tiiiiidigt haha :)

Puss

..

.. All I wanted was just what everybody else wants, you know, to be loved.

Hej på er !
Just nu sitter jag hemma hos Emma och vi har precis ätit. Hon duschar just nu och när hon är klar ska vi gå hem till mig, hon ska sova hos mig :). kulkul. det blir väl bara att sitta och kolla på tv eller nåt. imorgon ska vi och ha "gympa" med seglingen mohaha kuliiigt värre! haha sen vet jag inte vad jag ska göra blir väl att vara med emma.

Pussisaaar på er alla ( eller aa kanske inte till alla, man vet ju aldrig kanske finns någon som läser min blogg som jag inte gillar, men fortsätt läs ni) PUSSSSSSSS

Jadu ..

.. det blev inte av att åka till emma idag, men var kanske bra på sitt sätt behövde vila efter det otroligt jobbiga dan. Så här började (kanske inte för att du vill veta men ändå!) jag vaknade klockan sju och hoppade (eller aa gick) in i duschen, duschade typ 20 minuter (sköönt) sen klädde jag på mig och stack ut med herkules sen borsta tänderna och sådant när jag var klar var klockan åtta och jag fick verkligen skynda mig, skulle nämligen vara hos tandläkaren kl. 8.10 . typ springer ner till mopeden (fick bli den även fast det va halt ute). den jävla saken ville inte starta men där jag väl fick i gång den var kanske klockan 8.05 eller nåt, var utan för tandläkaren 8.08 ( jävla tur att jag bor i stan haha ) typ springer upp för trapporna sätter mig i väntrummet.. sitter 5 minuter sitter 10 minuter sitter 15 minuter, då kommer den jävla tanten och ropar in mig. hos tandläkaren går det fort åker hem och hämtar lite saker sen åker jag till simhallen för att ha gympa. tränar crawl (krål?) vilket jag har blivit hyfsat bra på. sen händer det hemska (HAHA) vi får gå upp och ta på oss våra kläder som vi haft med oss för att simma klädsim, jag kan säga en sak, det e inte lätt att ta på sig kläder när man är blöt. aja hoppar i vattnet igen och simmar 500 meter (stolt att jag klarade uppgiften typ snabbast av tjejerna haha) tsen var det bara att duscha och sånt och åka till skolan där vi skulle ha no prov som gick helt okej faktiskt! sen var det lunch och sen fick jag gå till almers(en skola nära våran för er som inte vet) för att ha tyska KUL (eller inte) sen gå tillbaka och missa 45 minuter på den 1 timme och 5 minuters llånga svenska lektionen för att jag hade elevråd. sen till svenskan och läsa några jävla sagor från medeltiden. vi slutade 15.35 och jag åkte hem och nu ligger jag här och ska snart sova! ¨

imorgon ska jag nog till Azra och kolla på film! alltid lika kul! jusste skulle ladda ner en film som vi kunde se på efter saw 3 men nejdu azra det orkar jag inte nu haha förlåt. hahah. !

Pussisar på er :)

5 sanningar om mig

Jag ..
..
hatar falska människor
.. tycker att skolan är helt okej
..
är beroende av min data
.. kan berätta allt för min mamma
.. älskar att umgås med familjen

Idag har jag varit i skolaan och sen har jag varit med emma. kulkul. vi gjorde ingenting som vanligt. men fast vi inte gör ngt speciellt så har vi ändå alltid kul o det e ju bra.
Imorgon ska jag till tandläkaren och sen till simhallen och sen blir det skola som vara fram till 15.35, otroligt jobbigt. det värsta e att jag typ ska ha no prov imorgon och jag har typ inte pluggat någonting så därför måste jag plúgga nu så

Byee puss


eftermiddagslur

Tjuhu :) Jag somnade för en liten stund sen när jag kollade på film på datan haha, filmen var tydligen inte så bra då haha . så nu har jag haft en eftermiddagslur xD. Jag skulle varit med emma idag egentligen men hon blev sjuk :/ men träffar nog henne imorgon istället. Idag blir det bara att ligga i soffan och kolla på tv, alltså ligga precis där jag ligger nu! :) men sen senare när min mamma kommer hem från bingo (säg vad ni vill men ja, min mamma e typ spelgalen haha) så ska jag och hon ut på en promenad med herkules ( för er som inte vet så är herkules min brors hund ).

JAG ÄR TRÖTT OCH SKA NOG FORTSÄTTA SOVA SÅ PUSS PÅ ER

ZZzzZZzzZZzz

brist på något att skriva

Ja i brist på något att skriva kommer här en sångtext som jag tycker e bra :)

Mitt sätt - Sara Löfgren (Klaga inte på min musikstil! Texten e bra !)

Om jag var just som du, skulle jag skratta mer
Om jag var fri som du, fanns inga sorger mer
Om jag fick lugn och ro, om du kunde förstå
Om jag trodde att du kunde låta mig gå
Men jag vet att det tar aldrig bara slut

Det här är mitt sätt, att säga allt är över
För alla elaka ord, är inget vi behöver
Det här är mitt sätt, att säga hur jag känner
Se på mig

Om du kunde se ljuset brinna inom mig
Om du förstod att allt inte var helt okej
Men jag vet att det tar aldrig bara slut

Det här är mitt sätt, att säga allt är över
För alla elaka ord, är inget vi behöver
Det här är mitt sätt, att säga hur jag känner
Se på mig, se på mig (se på mig, se på mig)

Det här är mitt sätt, att säga allt är över
För alla elaka ord, är inget vi behöver
Det här är mitt sätt, att säga hur jag känner
Se på mig (se på mig, se på mig)
Oh oh oh (se på mig)

Se på mig.

Den här låten stämmer väl in ganska bra på mig eller jag vet inte haha ! men vi kan inte vara lika! och jag e nöjd med den jag är!

Borde nog sova!

Jag har nyss kollat på film: Who's your daddy! den var bra faktiskt men orkar inte berätta om den nu för som rubriken säger jag borde sova !

Godnatt! Puss

NÄÄÄJ..

nu är denna helt okeja (?) helgen slut.. det var ju mycket tråkigt och imorrn är det skolan som gäller, suck. idag har jag  duschat handlat städat promenerat(!) till emma handlat (igen) kollat på film promenerat och druckit varm choklad o ätit muffins samtidigt som jag promenerat (konstig jag vet). det där lät säkert lite weird men det är min dag i stora drag (HAHA, stora drag, HAHAH) Imorrn blir det som sagt skolan, börjar iallafall 9 o det är ju ett litet(!) plus. efter skolan tar jag bussen till emma för att baka en vacker liten tårta som vi ska bjuda på på (?) vårat juniorkommitemöte på seglingen imorgon. gottgottigottgott haha xD. ja så morgondagan ser ut såhär i STORA DRAG xD vakna, fixa sig, gå till skolan, buss till emma, baka, möte, hem, sova :)

jaja vi höres imorgones xD Puss

Tjabba tjena hallåå!

jadu. jag sitter just nu i soffan och kollar på nickelodeon, djungel george wihoo! hahah sebastian sitter på golvet med johan och leker med typ någon plast xD (wierdos) haha . HAHAHAHAHHAHAHAHAH han dansade nyss, mycket vackert.
snart ska vi i alla fall äta och sen när sebastian åker hem till sin mama ska jag GÅÅ (så duktig jag e) till emma :) hoppas det blir kul.

Pusspåer:)<3


:)



jag på tåget till uppsala på julafton :)

MÅSTE BÖRJA ANVÄNDA MINA GLASÖGON :O

Hejsan.

jag gick aldrig till emma idag, trött!! så hittills idag har jag inte gjort så mkt, jag har haft pyjamas på mig hela dan :P kollat på tv nästan hela dan, haft datan på hela dan och så har jag gjort pastasallad MUMSMUMS mohaha.
Ikväll blir det sängen och datan och tv:n som gäller, ska kolla på let's dance wihoo .

Imorgon kommer min brorson, sebastian, hit. alltid lika söt :). så då får jag väl leka med leksaker igen jippi :D:D haha. sen efter det kommer jag med all säkerhet vara med emma, tror jag? haha .

TRÅKTRÅKTRÅK det e att bara sitta hemma men vad ska man göra ?

Puss på er


Sjuk

Hej jag sitter bara hemma och jag kommer bara sitta hemma  ( kanske går till emma sen fast jag e sjuk ) och jag hatar att sitta hemma

snipp snapp snut så var detta blogg inlägg slut

Stolt x4

Jaduu -.- 
Idag var det bara att gliva up tidigt, plattta mitt hår som var kaos (som alltid) put on make-up o sånt och klä på sig (konstigt om jag inte hade gjort det menmen.). Inte nog med att det blev stressigt så när jag öppnar dörren för att GÅÅ till skolan (stolthet nr1) ser man att det snööar, okej jag älskar snö men bara på julen och om det är mycket! Så jag kommer till skolan, I TID (stolthet nr2) , och ser ut som en snögubbe. Inte nóg med det har jag vart nära på att ramla och typ dö minst 10 gånger på vägen till skolan.

Efter skolan var jag med emma vi ............................... gjorde ingenting hahah som vanligt. halv 8 kom pappa och hämtar mig. jag tänkte att jag skulle lata mig framför tv:n men så blev det inte. Jag tog på mig gympakläder och stack till gymmet och tränade (stolthet nr3). Muchooo jobbigt och duktigt av mig , känns som om jag kommer ha rejäl träningsvärk i mina armar imorgon. När jag kom hem ( typ kl 9 ) tänkte jag duscha och sen sova, men så blev det inte helller för när jag hade duschat gjorde jag min no läxa (stolthet nr4) som vi "gladeligen" hade fått, hade tänkt att göra den imorgon men skönt att ha fått den gjord :).

Jaja Godnatt på er vänner eller inte vänner haha PUSSSS

höhö

Hej!
Idag har jag åkt skridskor (skrettretande) HAHA. Det var roliiigt och mysigt haha.

Imorgon är det skolan som gäller .. TRÅKIIGT jag orkar inte. sen ska jag ut och springa med Emma. wish us luck!

Puss på er !

Ni kanske har saknat mig ..

.. eller inte haha. Jag skrev inte blogg igår och det kankse var lite synd, men jag hade fullt upp. När jag vaknade på morgonen igår ( kl. 9.00 ) var det bara att skynda sig. Min morbror skulle hämta mig och natalie kl halv 11. Jag skulle ju hem till Varberg igen. Efter lite mer än 5 timmars TRÅKIIG tågresa stod jag på tågstationen i varberg och kramade Emma :). Jag Emma och pappa gick och åt pizza ( mums ).  Sen var det hem och sova som gällde, och det gick ju bra .. ett tag i alla fall. Vaknade vid halv 1 och gick upp och kollade på Mtv. Somnade lite då och då men var mestadels vaken fram till klockan 6. Då gick pappa till jobbet och jag stängde av tv:n. Sov till klockan 9 då jag gick till mitt rum och nu sitter jag här och bloggar om min gårdag och min natt. Trevligt! Är ganska pigg faktiskt.

Idag ska jag till Emma, vi ska först gå till Onoff för att hon ska köpa en ipod och jag kanske ska köpa singstar (om det är rea) hoppas. Sen, om det inte blåser allt för mycket ska vi åka skridskor på getterön . Jippi haha.

Jusste måste tacka Natalie och alla de andra i Uppsala för ca 2 roliga veckor:9 TAACK. Vi ses snart igen!

Puss på er alla!

:/

Hej på er allihopa ( aa, eller ni som läser min blogg ). Idag vaknade jag och natalie faktiskt tidigt ( iallafall första gången jag vaknade ) vi vaknade 11, men sen efter ett tag somnade jag om och blev väckt av natalie kl 12. När vi hade masat oss upp ur sängarna och klätt på oss gick vi till våran moster för att äta potatis och biff och sås. men allt gick ju inte så jätte bra när vi skulle göra sås... det började bra men efter ett tag märkte jag att det inte var någon värme på spisen längre och då började jag kolla runt på spisen och märkte att den stod på OFF. jag ba : MEN NATALIE! hon hade nämligen lite tidigare stängt av ungnen efter att vi hade värmt biffarna och då hade hon inte fattat att  om man ställde den där snurrvärmesaken OFF så stängdes hela ungnen av. HAHA xD klantigt värre alltså.

Nu håller natalie på att städa köket och jag ligger och skriver blogg ( som ni märker ) efter att jag har packat min väska. jag ska ju åka tillbaka till varberg i morgon MYSIIIIIGT men TRÅÅÅKIGT att åka tåg själv i 5 timmar men det går nog bra :)

Puss på er och vi ses imorgon ni som är från varberg haha bl.a EMMA ( om hon nu läser min blogg, man vet ju aldrig ) <3


Tjuuhuu!

Nu sitter jag hemma hos en av mina mostrar och ... ja bara sitter(haha). Jag e helt ensam på nedervåningen, ganska soft ändå, Natalie är på stan och fikar med hennes kompis... men hon kommer nog snart och då ska vi gå till henne och äta MUUMS haha .

Asså jag vill skriva ett långt inlägg någon gång men vet inte riktigt vad jag ska skriva om så om det är något ni vill läsa i min blogg så får ni säga till! Det är svårt att veta vad ni vill läsa om. Hmm..

Men kommer säkert på något mer senare idag så jag säger

Puss på er

Hejsan..

jag ligger och kollar på tv. Tråååk asså. Vill hitta på något t rolig hmm.. men finns fan inget att göra.

Nu har jag varit i uppsala i ca . 1 o en halv vecka . det har varit kul men har känts som typ en månad haha . saknar alla där hemma i Varberg, spec Emma. Vi ska ha det super duper dunder när jag kommer hem :D ( tisdag ).

Idag har vi mest suttit hos mormor. eller aa suttit lite överallt haha och så har jag ätit kebab på stan men 2 kusiner och moster :D mysmys och gottgott haha :D

Puss på er <3


Nytt år

HAHAHA jag åt i alla fall och nu är jag mätt!

Gott nytt år på er alla och godnatt

RSS 2.0