Magsjukafton!


Denna sista dag på året började på sämsta möjliga sätt! Ingen vacker syn säger jag bara. Magsjuk på nyårsafton alltså JIPPI! '

Nu ska vi snart till min moster och äta ( inte jag ). Kuliiit.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva så

PUSSHEJ O GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA

:)

Idag har jag varit på stan med min morbrors tjej, Johanna. det var skojiigt :). Vi gick runt typ hela dan utan att äta någonting. fatta hungrig jag var! jag köpte en rosa, vit sjal :) Mkt nöjd med den shopping turen. typ vig halv 5 så kom mina två mostrar till stan och en av dom skulle såklart sätta sig och stayla sitt hår , men wtf det var gratis hhaha ... fett fint blev det iaf.

Nu sitter jag och väntar på att jag och Natalie ska åka till hennes kompis där vi ska på tjejkväll .. mucho roligt :D haha ..

Ni får ha det bäst ..

Pusshej


Filmen


Film

Såg nyss på en sjuk film, Zack and Miri make a porno. Den var fett rolig men helt galen ! haha .. den handlar om två "rumskompisar" som behöver pengar till deras skulder så dom samlar ihop en gäng och börjar att spela in en porrfilm. Helt klart sevärd! ( reklam mohaha ).

Jaja nu ligger jag i sängen och kan inte bestämma mig för om jag ska försöka sova eller inte. Och imorgon blire nog stan med min morbrors tjej. Hoppas Natalie kan följa med men det är inte säkert för att hon känner att hon börjar bli sjuk och måste vila , krya på dig kusin :D

skaffat blogg!

Ja som ni ser har jag nu skaffat en blogg! Just nu har ligger jag i sängen  ( har typ precis vaknat )hos min kusin Natalie i Uppsala. Min moster väckte oss kl. 12 genom att spela sjukt hög julmusik ;/ hahah.

Igår gjorde vi inte mkt under dagen men kl. 21 äkte jag och Natalie till den grekiska föreningen och satt där med alla grekerna och spela kort. Bara lite skämmigt hhahah ..

Idag så kommer hela tjocka släkten hit och ska äta. Usch jag ska börja äta betydligt mindre när skolan börjar igen. För det finns ingen chans att äta mindre när jag är i uppsala.

Puss på er

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0