.

dans idag .. ahah :)
vi ska ha ngn konstig dans för alla nior idag ..

nationellt prov

Hej! nu sitter jag i skolan och bara är. vi har haft nationellt prov i engelska idag och det gick nog ganska bra. hoppas jag :)

imorgon ska jag ha fest för att jag fyllde ju år i tisdags och det blir nog mys. vi ska nog inte göra ngt spec. kommer nog hyra en film, äta och sjunga singstar men det blir nog miichet roligt :D

PUSSSS <33

Wihoo

så bra jag är ! haha, inte många som lägger in 3 inlägg på en dag, och det kommer nog mer :P
iallafall nu är jag hemma och väntar på mamma för att vi ska gå och köpa min klänning! (YÄÄÄJYÄÄÄJ)
emma ska också komma. kuliiigt. hhmmmmmmmmm vad kan jag skriva om. kanske utseénde fixering. aa så blir deet:

jag stör mig på alla som bara bryr sig om hur man ser ut och vad man har på sig. jag är inte den snyggaste personen och jag klär mig inte enligt vad som är inne. jag klär mig bekvämt och det är det viktigaste. att man är bekväm med sig själv och det är jag. visst det finns alltid saker som man vill ändra på men man ska inte så tvångstankar om att man vill ändras utan man ska vara den man är och vara bekväm i det.

det är konstig hur man kan gå från att vara hur pigg som helst till att bli sjuuukt trött. detta har hänt mig idag . helt galet!. trötttrötttrötttrött. nui kommer jag inte på ngt mer att skriva så hejdååå

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS <3

I väntan på lektion

Jag har ju blivit riktigt effektiv när det gäller bloggen hahah. 2 inlägg redan idag. nu sitter jag utanför klassrummet och väntar på att vår lektion börjar om 2 minuter.  hmm. idag åt jag jag pizza och kladdkaka till frukost haha, på hemkunskapen då alltså hahah. jätte gott.

Idag ska jag nog till emma och jag kanske drar till gymmet.
men nu ska jag dra för vår lärare kommer nog nu snart och vi får inte vara inne på datan så

hejdåå PUSS

:)


såhär ser jag ut idag . lite mörkt menmen

God Morgon!

idag vaknade jag väldigt pigg. helt sjukt jag brukar alltid vara dödstrött när jag vaknar. så idag fick jag upp med en gång och sminkade mig :) haha hade inget annat att göra. nu kollar jag på vakna med the voice på 5an som jag gör varje morgon. riktigt bra program faktiskt, KOLLA!

jaja det blev bara ett kort inlägg nu för jag ska klä på mig och sen GÅ till skolan och ha hemkunskap :)

PUSSISSAAAAAAAAAAAAAAR <3

.

tänk vad vi människor är tråkiga egentligen. dag efter dag och vad gör vi ? samma sak som vanligt. vaknar tråkar somnar. vilket liv vi har. bara gå runt och göra ingenting. tänk va t.ex apor måste ha det kul. (hahah jag e sjuk) men asså ärligt dom hoppar om kring och bara är . men inte vi . nej vi måste jobba och gå i skolan . man snackar om frihet men enligt mig är ingen människa fri. vi bor i våra lägenheter/hus och stressar vilar för att sedan stressa igen. haha vilka liv. xD

Det var bara en liten parentes som man visst säger xD haha

Just nu ligger jag i sängen och har datan i knäät . helt underbart. den här veckan har gått så otroligt långsamt och jag tror att det beror på att jag fyller år på tisdag. jag önskar att man inte behövde gå runt och vänta på saker . kan dom inte bara komma. och egentligen hur kul är det att fylla år egentligen. man är bara glad de första 2 timmarna av dagen sen ätergår allt till det vanliga och tråkiga som jag nämde ovan.

ajja nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av one tree hill (om jag orkar) sen ska jag sova min skönhetssömn ahah

GODNAAAATT !<3

Hmm

Känner att jag har väldigt dålig på att skriva blogg nu för tiden, är iallafall dålig på att uppdatera. men ni får påminna mig haha :) Ni får också säga ämnen som jag kan skriva om, är kanska bra på att filosofera om jag blir intresserad av ett ämne haha.

Idag var jag lite på stan och jag hittade en as söt rosa klänning som jag nog ska köpa till dansen som alla nior ska ha här i varberg om 2 veckor. Har egentligen ingen lust att gå men vad gör man inte för att få kompledigt haha. känns som vi har väldigt mycket i skolan nu fast vi egentligen inte har det, det är bara några arbeten som ska in innan påsklovet och känner att jag får ta tag i dom snart så jag inte sitter en vecka innan dom ska in och råpluggar! vill inte stressa upp mig, vill ju ha ett liv också. nu kom jag på ett ämne hahaha:

Många säger att jag är en pluggis men dom har helt fel. jag pluggar lika lite som dom om inte mindre. brukar alltid göra mina inlämningsuppgifter kvällen innan eller till och med på morgonen samma dag. okej, jag har bra betyg men måste det betyda att jag sitter inne hela dagarna och inte har ngt liv. NEEEEEJ! jag kan bli irreterad väldigt lätt när folk säger att jag pluggar hela dagen när jag i själva verket inte gör det. om vi ska ha prov så pluggar jag verkligen inte mkt. jag brukar läsa i boken (om vi har ngn) och anteckningarna en gång, inte mer. att jag får VG/MVG på in princip alla prov beror nog på att jag har lätt att lära mig inte för att jag tkr det är kul att plugga ( för det gör jag inte ). så nu tycker jag att min klass ska sluta kalla mig för pluggis (haha) för jag pluggar inte mer än dom. så som i mkt andra ämnen : ta reda på fakta innan ni talar!

jaja nu sitter jag hemma hos emma och gör ingenting vi har precis sjungt singstar och nu har vi inget att göra men nu har jag suttit och skrivit blogg ett tag så det räcker nog för denna gången.

Hörs ikväll om jag kommer på ngt att skriva om annars hörs vi imorgon!

PUSSPÅEEEER<3

Hej..

.. å hå!
Igåååår va en rolig men jobbig dag haha. Jag och emma gick upp kl 05.30 (!!!!!!!!!) för att ta bussen till gekås 06.10. Hittar massa roliga saker, jag köpte:

Singstar med mikrofoner
2 bh:ar
2 par tåstrumpor
2 deoderanter (?)
en golvmopp (till mammi)
en tunika
ett midjeskärp
en jacka :)
 
 Köpte jag ngt mer Emma ?

haha. sen när vi kom hem sjung vi sen skulle hon hem och jag kollade på tv!

Vid två kommer emma och hennes mamma och hämtar mig för vi ska hem till henne :) vi ska nog kolla på en film hon köpte igår! skriver kanske mer ikväll

PUSSSS!

RSS 2.0