jag vet

att jag inte hara skrivit på länge, men det har inte funnits någon tid till det. allt är så stressigt såhär innan lovet.

helgen har spenderats mestadels med emma! kuliiiiigt :)

ska packa lite senare och sen sova. tåget till båstad 7.21 med louiiise imorgon, alltid lika skoj :)

puss<3

what i did to you was hurtful

sleepover

med saaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) hihi. just nu sitter vi i några fåtöljer och datanördar oss, blir antagligen film sen....

och ja, det är kanske lite onödigt att ha sleepover när sara bor en trappa ner, men wtf, lite roligt måste man ju få ha.

puss <3

You raise me up!

rast

och den är lång, den började för en timme sen och slutar 5 över 1 , rätt jobbigt faktiskt. glad att jag bor på skolan så att jag bara kan gå upp till mitt rum och ta det lungt, undra vad alla andra gör i kylan? sjukt kallt i skolan just nu, pannan har inte kommit så alla sitter med jackor i klassrummen, men jag tror vi ska vara glada, var tydligen ännu kallare föra året.

just nu sitter jag på golvet på min toalett i mitt rum, enda stället där internet fungerar bra hahah . ska snart gå ner och se vad alla andra gör sen blir det matte. när jag har slutat ska jag skriva historia arbete sen vet jag inte.

blir nog HSM3 ikväll i matsalen, jag och louise kommmer sitta bänkade haha.

puss <3

Why does it hurt?

orkar inte

jag är så otroligt trött, och nytt plugg bara kastas över mig hela tiden som om jag var ngn jävla pluggmaskin eller något. men en sak är säker, jag tänker inte ge upp jag tänker kämpa tills lovet som är väldigt efterlängtat, behöver verkligen vila ut.

resan till uppsala är iallafall bokad, åker julafton typ 11.50 , ska bli skönt att komma bort, men jag kommer inte komma bort helt från plugget eftersom jag måste plugga ett kapitel matte under jullovet eftersom jag läser före alla andra för jag vill läsa matte D. Natalie, hjälper du mig med matte när jag kommer (matte A) kapitlet funktioner!? :) tack haha

saknar alla i varberg. men jag vill inte klaga för mkt , jag har det trots allt bra är i båstad men det märks klart och tydligt att vi på internatet behöver komma ifrån varandra ett tag, alla är helt galna. så som sagt lovet är efterlängtat, skynda !!

Puss <3

Tillbaks på ruta ett

vill bara säga

Tänker på dig Natalie, allt kommer att gå bra:) jag kommer till jul ;) <3

Baby you're all that I want


träningsvärken

är välkommen haha , sjukt jobbigt att segla idag men det va skoj, det kan man inte förneka. är nu hemma hos emma, hon har precis duschat och fixar sig nu inför kvällen då det är 100års jubileum(?) för varbergs segelsällskap, roligtroligt. jag och emma ska stå i baren mohaha. pusspådet.

imorgon blir det nog bara att ta det lungt och på måndag blir det att vakna tidigt för jag och louise ska testa att ta tåget till båstad 7.21 istället för att ta tåget på söndag kväll. :)

Puss<3

Thank you for the music

trött

hemma i varberg igen, har precis ätit och är jättejätte trött så funderar på om jag ska gå och lägga mig en stund. ska nog se på idol ikväll och får se om det blir någon film, vet inte om jag orkar faktiskt. måste upp rätt tidigt imorgon rorsmansmöte för seglingen 9.30 imorgon tror jag och det är jobbigt det ! hoppas det inte böåser så mkt.

nu går jag och lägger mig.

puss <3

Going faster than a rollercaster


Konstiga, vi vet

but we like it, yes we do. hahah alla tyskarna måste tycka att jag och louise är crazy säkert av många anledningar men idag så kollade jag och hon på HSM och halva HSM2 och ibland gick vi ut till dom andra som kollade på någon annan film och sjung lite vackert haha : WE ARE ALL IN THIS TOGETHER nananna WE'RE BREAKING FREE (8) jaja men vi är som vi är och dom åker imorgon och det gillar vi ännu mer

 

en annan sak som jag gillar är att jag åker till varberg imorgon och då blir det troligtvis film och godis med min brors tjej och säkert min bror också, på lördag blir det vikingasegling singstar och 100års jubileum :) söndag tar jag det nog lungt med emma :)

 

Puss <3

 

När ingen vet


seg dag

ja idag är jag oerhört seg och det är nog dom flesta här. tror att nästan alla här på internatet har sovit dom senaste timmarna, trötta sen igår kanske ? :P

igår va en hyfsad kväll, det roligaste va när vi höll på att fixa oss. 5 tjejer som springer runt och provar skor och klänningar, fixar håret och sminkar sig. kan det bli bättre!? tror inte det haha.       


fick tillbaka mitt samhällsprov igår och , hade gått as bra :) 46/48 stolt är jag, tror inte att det kunde ha gått bättre, var väldigt osäker när jag skrev det men det visade sig att det behövde jag inte vara.

Dagens tanke går till emma som jag saknar väldigt mkt och som nu har skaffat blogg :) 

Puss<3

You are beautiful 


Godnatt


bal


kreativitet

jajamensan det är vad dagen i ära handlar om haha , innan skulle vi i grupper skapa en tavla om vänskap som vi ska presentera imorgon. om 10 minuter ska vi få en ny uppgift som jag inte vet vad den handlar om men det får vi se, hoppas det är ngt skojigt :)

förresten så tror jag att joel och olof har kommit fram till sydney nu, jag hoppas dom kommer få det jätte bra :) bara lite avis haha

Puss <3

I dont wanna be a ...


God Morgon

just nu ligger jag i min säng och bara vilar. blir nog en rätt soft dag idag hoppas jag. inga lektioner men tyskarna är jävligt jobbiga! men man får hoppas på det bästa! jajja skriver senare

Puss<3

Om jag var just som du, skulle jag skratta mer
Om jag var fri som du, finns inga sorger mer

snart sova

idag har inte hänt så mkt, efter skolan har jag bara tagit det lungt. tänkt på en del saker. tänkt på att många har svårt för att visa känslor. jag är däremot enligt mig väldigt öppen, om jag är arg så visar jag att jag är arg, om jag är väldigt ledsen så gråter jag öppet, om jag gillar ngn väldigt mycket så försöker jag alltid visa det, fast det kan vara mkt svårt!

imorgon, eller ska man säga idag, så är det ngt konstigt i skolan , ska iaf inte ha några lektioner. efter skoldagen ska jag duscha och fixa iordning allt som ska fixas inför balen på kvällen, är verkligen inte taggad! men vi får hoppas på det bästa!

Puss <3

how come you the one?

..

trött
orkar inte
förstår du inte ?

ser du inte vad jag känner?
klart du inte gör!

varför skulle du liksom?
i mitt huvud finns bara en sak

som jag inte riktigt vet va det är

kärlek?

känslan av närhet?

trygghet?
ingen fattar vad jag skriver om

det gör inte jag heller

trött

orkar inte

Puss <3


.

holding on to my hope
but i just gotta know
will you do what it takes

Puhh

äntligen tillbaka, vet inte hur långt vi gick, men klarade iallafall oss undan att gå vilse och det va ju tur det . tog typ 1 timme och 20 minuter att gå och jobbigt var det , i promise.

nu ska jag bara chilla till kl 17 då det är mat sen blir det säkert film eller ngt och efter kvällsfikan ska jag hjälpa medina att plugga till henne samhällsprov :) jag är så snäll så !

 

Puss <3

hur kan du lova mig det ingen annan lovat mig ...


skolmästerskap

snart ska jag dra mig ner till hamnen där skolmästerskapet i orientering ska starta, inte alls på humör för detta nu. ont i halsen, trött, fryser och saknar massa människor! jag tycker dock att det är helt okej med orientering men jag tänker inte springa och anstränga mig för att komma på en bra placering som jag inte skulle gjort även om jag ansträngt mig men ändå ahah! jag tänker gå i rask takt och se till att inte gå vilse ! haha .

åhh blir riktikt avis när jag ligger här och tänker på att vissa just nu sitter i ett flygplan på väg till ett betydligt varmare ställe, usch vad jag fryser.

 

Puss<3

 

i said BRR its cold in here it must be som Clover in the atmosphere i said oohhioohhioj ice ice ice


tillbaka..

.. efter en rolig och ganska yr shpping tur haha . jag nhandlade : mascara, addidas tröja, örhängen och halsduk/sjal love it!

 

Nu sitter jag i medinas rum och hon vill gå upp och kolla på den nyaste bring it on (den femte) så vi ska nog göra det nu!


Puss<3


hbg!

snart bär det av till helsingborg, ska bli skoj- är dock väldigt trött och sleten, hoppas det ordnar upp sig under dagen. har också väldigt ont i halsen efter mycket singstar sjungande igår.

Dagens planer:

hbg!
antagligen film hela kvällen och framåt natten som vanligt haha !

vi hörs när jag kommer tillbaka!

Puss <3

känner att vintern nuu är på väg med stora steg


ready to go

ska snart dra mig till stationen och tåget! Puss på er allihopa skriver säkert i kväll


länge sen ..

.. jag bloggade sist och emma tyckte att jag skulle börja igen så varför inte. ibland är det skönt att skriva av sig fast jag inte skriver så privata och intressanta saker.

idag var det meningen att vi skulle haft vikingaseglingen men det blevv inte av pga galet mkt vind. jusst nu sitter jag bara här i vardagsrummet. min bror och en tysk sitter och spelar guitar hero. 18.21 går tåget till båstad. :) imorgon har jag ingen skola utan jag tyskarna och de andra värdarna åker till helsingborg och har svensk shopping haha kuuliiigt.

vill bara säga till Joel och Olof, som säkert inte läser det här men ändå, ha det super duper bra i australien och skynda er tillbaka, vi kommer sakna er!!

Puss <3

RSS 2.0